Krzysiek184 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A ile w końcu osób się pojawiło nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 więcej niż się zapisało - w sam raz tyle żeby było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 więcej niż się zapisało - w sam raz tyle żeby było ok Dobra riposta Prawie jak w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Analityk - mistrz ciętej riposty. żałuję że mnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 No fajnie było, sponsorzy hojnie nas obdarowali, wyniki niektórzy mięli, piwo dobre, a na koniec wpadliśmy do hali z owocami na wyżerkę! Dzięki chłopaki! Kto miał ze sobą pomarańczowy polar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (i może jeszcze coś padnie bo niektórzy ciągle łowią) Dobry melanż był ...coś tam ugryzło jeszcze pod wieczór Jacek, mówiłem Ci, żebyś jeszcze tych dyplomów nie wypisywał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Tego się obawiałem i po ognisku skoczyłem (chociaż padałem z nóg) na znaną miejscówkę. Po 15 min jechałem dalej do domu z największym Bolkiem dnia. Jeden celny rzut w znany dołek i zagryzł gumę RH 16 cm - Chciałem się zabezpieczyć bo raczej spodziewałem się po Tobie Bolka a nie sandacza. Dobry melanż był ...coś tam ugryzło jeszcze pod wieczór Jacek, mówiłem Ci, żebyś jeszcze tych dyplomów nie wypisywał Edytowane 16 Września 2013 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) brawo, woda była idealna na bolka, widziałem kilka ładnych ryb na napływach i na szczytach głowek, ale niestety nei udało mi się żadnego złowić. Jeden uderzył w ukleje, chwilę po przecieciu miejscówki woblerem i tyle , no ale tak bywa czasemwrzuć fote tego potworaw ogóle chłopaki wrzucajcie foty rybek bo nie widziałemaaa Tomek też pojechał łowic i jeszcze nie zdal relacji Edytowane 16 Września 2013 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie był potworem niestety 64 cm ale dał dowód że łowienie na RH 16 ma sens (duża woda szybko ciągnie i trzeba czasami w ciasnym miejscu trafić dokładnie tam gdzie trzeba ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 W krótkiej dogrywce dwa branka i haniebny leszcz za kaptur, ale za to przyjemne pogaduszki z Fido i Tomaszką do późnej nocy były Dziękuję Wszystkim za mile spędzony czas i Jackowi za niezmiennie dobrą organizację; sponsorom za upominki (nawet dla tych co nie połowili) Gratulacje dla łowców. Do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 brawo, woda była idealna na bolka, widziałem kilka ładnych ryb na napływach i na szczytach głowek, ale niestety nei udało mi się żadnego złowić. Jeden uderzył w ukleje, chwilę po przecieciu miejscówki woblerem i tyle , no ale tak bywa czasem No to mnie pocieszyłeś - ja przez kilka godzin miałem podobny problem - bolki od czasu do czasu coś zagryzły ale wobki głównie omijały - trudno było je skusić. Raz miałem fuksa jak rzadko - w chwili gdy prowadziłem wobek po napływie bolek walną w ukleje ale chyba nie pochwycił żadnej i rozczarowany zrobił zwrot i zagryzł mój woblerek akurat płynący tuż obok .. przyjemne pogaduszki z Fido i Tomaszką do późnej nocy były Mam niedosyt tych pogaduszek (jak zwykle więcej powiedziałeś młodemu niż mi ) - następny plan to piwo we Wrocku - w zimny zimowy wieczór (piątek 13 grudnia - dla łatwiejszego zapamiętania) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 jak zwykle więcej powiedziałeś młodemu niż mi Co Ty!. To była dyskusja o wyższości Bożego Narodzenia, nad Wielkanocą(a konkretnie o modułach, Fenwickach, Avidach). O rybach ani słowa...A! No i casting!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Bardzo mi było miło spotkać "starych" znajomych i poznać nowych kolegów kochajacych naszą Odrę.Szkoda, że Wałbrzych nie mógł kilu kufelków wspólnie z nami wychylic, szybko musieliście jechać, szkoda, szkoda... Dzięki Jacku za organizację, sponsorom za hojne, oj hojne, upominki a reszcie za towarzystwo.No i za te pogaduchy pośrodku niczego, w mżawce, do późnej nocy Dzięki i do zobaczyska nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 dobrze że chociaż rano udało nam się z Wami przywitać..... oj ciężko było wracać tak szybko ale cóż.... miejmy nadzieję że do rychłego następnego spotkaniapozdr mo-chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Żeby nie było, ze wszyscy wczoraj łowili a ja nie to się pochwalę, że zaliczyłem wczoraj okonka 25cm Złowił ktoś większego?? Dzięki za spotkanie, nawet takie krótkie. Kiełbaska z ogniska i "pyfko" od Fido smakowały wybornie pod mostem. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja również na zlocie byłem i pyszne piwko od Fido (Dzięki!) piłem i dobrze się bawiłem. Dzięki Jacek za super organizację i dzięki dla sponsora predator fishing za bardzo fajne prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 poszukuje pomarańczowy polarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A ognisko czym żeśmy gasili?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Poranne słońce skłoniło mnie do "polowania" na garbusy. Szkoda, że później się rozpadało !, ale było troszkę czasu do przyjemnych połowów w ładnym słoneczku.I oto jest, z glinianki - ze środeczka na obrotówkę z opadu. Ja nazywam je "staruchy" bo wiecie ile czasu okoń rośnie do wymiaru 30 cm !Ja trafiłem większego ! Miałem farta! Żeby nie było, ze wszyscy wczoraj łowili a ja nie to się pochwalę, że zaliczyłem wczoraj okonka 25cm Złowił ktoś większego?? Dzięki za spotkanie, nawet takie krótkie. Kiełbaska z ogniska i "pyfko" od Fido smakowały wybornie pod mostem. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 poszukuje pomarańczowy polarekKolega coś tam mówił, że za mapę z 10 Twoimi tajnymi miejscówkami poszuka i jest szansa, że znajdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Kilka słów o zlocie z mojej strony.Cieszyłem się ogromnie, że wreszcie mój dzień wolny pokrył się z proponowanym terminem spotkania. Pogoda może nie nastrajała super optymistycznie, ale w końcu nie tylko o ryby chodzić miało Fido smaka na swoje piwo narobił mi takiego, że choćby żaby z nieba miały lecieć, to pod mostem ze szklanką bym się stawił Szkoda, że zlot okazał się jednodniowy, bo degustacja złotego z pianką musiała ograniczyć się do umoczenia czubka języka, ale zdecydowanie warto było! Z drugiej strony od soboty, to ten kanisterek by się okazał za mały... Atmosfera jak zawsze szampańska, pogaduchy przy ognisku, wymiana informacji i buszowanie po pudełkach kolegów to już klasyki tych spotkań... Jak zawsze super organizacja, dyplomy i upominki od sponsorów(wielkie dzięki!). Jak przystało na spotkanie użytkowników forum spiningowo/castingowego, nie zabrakło fanów ruchomej szpulki. A może i będzie kolejny zarażony? Była nauka rzutów i próby okiełznania nowej, dla niektórych metody połowu. Rybki? Warunki sprawiły, że karpiowate się ruszyły i kilka rybek udało się przerzucić Łącznie trafiłem 15 kleników, największy 45cm- wsio na nową Brombę 2cm. A także uwiesiły się 2 boleniki(jeden niewymiarowy) i jeden około 60cm na Goblina. Zahaczyłem boleniówką też i niewielką certę. Fajnie, że i one buszują po Oderce Klenio: I bolenio: PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Kamil dałeś czadu , Tomaszka, dobra, twardo negocjujesz, to powiedzmy 5 miejscówek wystarczy i się dogadamy Edytowane 16 Września 2013 przez MichałR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Zlocik to ludzie a skoro było nas fajnych chłopaków sporo to i miło było. Dzięki że odpowiedzieliście na tą inicjatywę - budujemy swoją mała tradycję. Połamania życzę i do spotkania nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dzięki chłopaki za spotkanie!!!! Bardzo wesoło było, cieszę się że udało się być na zlocie bo wcześniejsze daty akurat mi nie pasowały. Fajnie że drobne upominki się podobały, na następny zlot też będą!!!!! Na wspomnienie zlotu to od razu mi się gęba śmieje, czas na spotkaniu tak szybko zleciał, zresztą jak to na rybach. Fajnie było poznać w realu innych jerkbaitłowców.Gratulacje wszystkim co złowili rybki, ja nic nie złowiłem - ale poćwiczę do następnego zlotu .Dzięki Jacek za kolejny zlocik!!!! ( Jak się nie mylę to wyjął 6 boleni w tym dniu ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Kolega coś tam mówił, że za mapę z 10 Twoimi tajnymi miejscówkami poszuka i jest szansa, że znajdzie polarek nie jest tyle wart co moje miejscowki kupie sobie nowy hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi