karolkrause Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Młokos???Michu przeszedł brzegami więcej km niż niejeden weteran, zawsze w czołówce zawodów, wizytówki nie trzeba Mu chyba wystawiać Michał gratuluję, na 0,14 ?Chodziło mi o to że w tak młodym wieku - a o dokonaniach Michała wiem jak i darze go dużym szacunkiem.Jest niewiele osób , ktore w takim wieku mają już tak olbrzymie sukcesy jak Michał Jeszcze raz Brawo , a sumek na takim zestawie to już niezłe wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Chodziło mi o to że w tak młodym wieku Ja wiem czy tak młody juz jakieś 25 niedługo na karku bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu_Wichura Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam,nie wybiera się ktoś z Was na jakieś sandacze? Z chęcią bym się podpiął do wyprawy i czegoś w końcu nauczył :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Witam,nie wybiera się ktoś z Was na jakieś sandacze? Z chęcią bym się podpiął do wyprawy i czegoś w końcu nauczył :]I ja, i ja też bym chciał ... Edit: ło matko, pół tysiąca postów na tym forumie już naskrobałem Edytowane 14 Października 2013 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dzisiaj wypad na widawę za moim ostatnim sandaczem ale niestety ....Słoneczko pięknie świeci więc pierwsze idzie na agrafkę "czarnuch" oleiksa i w pierwszym żucie siedzi jazik i w kilku kolejnych małe klonki.Ok dochodzę do miejsca gdzie miałem sandacza i co widzę leśny dziadek i dwie wędki na żywca, ale coś mnie tknęło bo dziadek nie miał nic ze sobą poza tymi dwoma teleskopami od ruskich i wiaderkiem z karasiami.Pytam odważnie czy coś brało on odpowiada że nie, no i zebrałem się w sobie i pytam czy posiada kartę wędkarską.Chwila milczenie ( byłem spokojny bo ostatnimi czasy noszę przy pasku takie mały nożyk polskiej armii ) i odpowiedz że ma ale zapomniał.To ja odpowiadam że dzwonię po PSR żeby to zweryfikowali, na to dziadek puszcza jakieś wyzwiska na mnie i zabiera teleskopy i odchodzi.@Krystian szkoda że Cie nie było ze mną pewnie wiedział byś co to za gość ?Łowię dalej na drugą wędkę zakładam białe kopyto z 5 gr główeczką i po chwili melduje się 55cm ale szczupaczek .Pomiar i do wody po chwili kolega podobnych wymiarów i na tym koniec mojego wędkowania woda zaczyna przybiera dziwnie szybko i płyną jakieś syfy że nie da się łowić Taką oto miałem przygodę na tej wyprawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 dziadziu postanowił zrobić romantyczną kolacje dla babci z sandacza, a tu przyszedł taki i go pogonił wiesz jakie są emerytury w tym kraju.oj ta dzisiejsza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ..... "małych nożyków" nie polecam, to już lepiej porządny gaz do kieszeniu wrzucić. Za gaz "w samoobronie" nikt Ci nic nie zrobi, a i efekt jest widoczny, za to za użycie "nożyka" natychmiastowo idziesz siedzieć ... więc "raczej" się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dzisiaj wypad na widawę za moim ostatnim sandaczem ale niestety ....Słoneczko pięknie świeci więc pierwsze idzie na agrafkę "czarnuch" oleiksa i w pierwszym żucie siedzi jazik i w kilku kolejnych małe klonki.Ok dochodzę do miejsca gdzie miałem sandacza i co widzę leśny dziadek i dwie wędki na żywca, ale coś mnie tknęło bo dziadek nie miał nic ze sobą poza tymi dwoma teleskopami od ruskich i wiaderkiem z karasiami.Pytam odważnie czy coś brało on odpowiada że nie, no i zebrałem się w sobie i pytam czy posiada kartę wędkarską.Chwila milczenie ( byłem spokojny bo ostatnimi czasy noszę przy pasku takie mały nożyk polskiej armii ) i odpowiedz że ma ale zapomniał.To ja odpowiadam że dzwonię po PSR żeby to zweryfikowali, na to dziadek puszcza jakieś wyzwiska na mnie i zabiera teleskopy i odchodzi.@Krystian szkoda że Cie nie było ze mną pewnie wiedział byś co to za gość ?Łowię dalej na drugą wędkę zakładam białe kopyto z 5 gr główeczką i po chwili melduje się 55cm ale szczupaczek .Pomiar i do wody po chwili kolega podobnych wymiarów i na tym koniec mojego wędkowania woda zaczyna przybiera dziwnie szybko i płyną jakieś syfy że nie da się łowić Taką oto miałem przygodę na tej wyprawie no szkoda Seba,że mnie nie było bo moglibyśmy dziadka nauczyć nowego znaczenia przysłowia "połamania kija" a w tym przypadku nawet dwóch.... no cóż co się odwlecze to nie uciecze...coś mi się zdaje,że gościa kojarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ..... "małych nożyków" nie polecam, to już lepiej porządny gaz do kieszeniu wrzucić. Za gaz "w samoobronie" nikt Ci nic nie zrobi, a i efekt jest widoczny, za to za użycie "nożyka" natychmiastowo idziesz siedzieć ... więc "raczej" się nie opłaca nożyk do "pocięcia" zestawów... wiesz na jakie "powrozy" te "dziadki" łowią...?zwykłe obcinaczki nie dadzą rady,nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Sebastian,Gratuluję postawy, widzę, że poszedłeś w moje ślady heheheheDołączyłeś do grupy strażników nie będących strażnikami. Szacun ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Edit: ło matko, pół tysiąca postów na tym forumie już naskrobałem Fido,za 500 postów - 500g się należy przy najbliższym spotkaniu Czekam z niecierpliwością. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ryby są, grzyby też są, tylko brac urlop pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ryby są, grzyby też są, tylko brac urlop pozdrawiamTrasa na Głoskę ! Sporo kani rośnie na tym wale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 .... jak dla mnie, to lasy poniżej Janówka .... w kierunku Głoski .... jak się idzie i marznie, to tego piękna nie widać, jednak co zdjęcia, to zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ciepło, ciepło, ale i zimno Panowie, wał jest bardzo długi, a na głosce nie za bardzo lubię łowić chciałem Wam pokazać, że ładna jesień jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Paweł, mogę napisać gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Paweł, mogę napisać gdzie to jest? Nie chwal się- nie Ty jeden wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 to powiedzcie grzybów żałujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nie chwal się- nie Ty jeden wiesz No chyba, że mi się tylko wydaje.., że wiem... Polacy, nic się nie stało!!! Po pierwszej połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ziom,narażasz się chłopaku coraz większej rzeszy "wędkarzy". Siedź cicho bo zaraz usłyszysz, że taki to ma dobrze, łowi bo jeździ w tygodniu itp. itd. hahahahaha Zarąbista fotka. Fajny przerywnik od ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Od naszej reprezentacji w piłce nożnej - gorszym, sportowym niedojdą, jest chyba tylko Pudzian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ziom to ma dobrze, łowi, bo jeździ w tygodniu ..... na dodatek nie ma żadnej konkurencji, bo łowi na ścieżce w środku lasu ....... to takie niesprawiedliwe buuuuuuuu ..... podpisano: "wędkarz" ps. też byłem "w tygodniu" .... i na "mojej" gliniance nawet brania nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Fido,za 500 postów - 500g się należy przy najbliższym spotkaniu Czekam z niecierpliwością. SlavoNie odmówię A żeby tradycyjnie ponarzekać to zupełnie nie łowię a jestem co dzień na rybach. Sandacze znalazłem ale walą ciałem w przynętę, nigdy tak nie miałem, ponoć na zaporówkach takie brania bywają ale ja, wędkarz rzeczny, jak to napisał kiedyś @analityk , pierwszy raz się z tym spotykam. No i nie dzieje się to w jednym konkretnym miejscu ale w oddalonych od siebie kilka-kilkanaście kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Panowie jaki jest stan odry poniżej Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 a dokładnie co interesuje bo Odra poniżej to dość długa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi