mansik Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 kurde, no fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Super ryby.... Gratulacje! Prosimy troche wiecej szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Graty, ale nie zazdroszczę czyszczenia polaru z tych dziadów co Ci się poprzyczepiały, niezła gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Michał piękne sandokany z odry. Jak ktoś jest chętny popływać po odrze to zapraszam na pw.Termin i miejsce do ustalenia oczywiście za sandaczem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Michał gratulacje, Ty to potrafisz rozpracować miejscófffke u mnie kilka boleni i pierwszy w tym sezonie z 8 z przodu, pochodził ładnie, wszystkie ryby na spirita 9 i żyłkę 0,22 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Stara, gruba, szeroka rapa. Piękna ryba i zwieńczenie całego sezonu trudów i wyrzeczeń...Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ziomkowi się należało za te tysiące przejechanych km w drodze na ryby Gratuluję ponownie Brachu !!!Cieszę się razem z Tobą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 również gratki dla Zioma z 8mkę i wytrwałośća dla Oleixa za niezwykłą łatwość łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Jak tam weekendowe wyniki? U mnie ilosciowo dzisiaj nawet dobrze ale jakosciowo troche gorzej cztery sandacze i jeden szczupak... dwa sandacze i szczupak krotkie i kolejne 60- / 60+. Nie wiem dokladnie bo nie mierzylem. Szkoda meczyc ryby woda na Odrze bardzo niska w stosunku do poprzednich tygodni ale z tendencja wzrostowa od okolo 10 do 13 i wtedy ryby sie troche uaktywnily... Dwa najwieksze na marchewe oczywiscie Edytowane 2 Listopada 2013 przez arti24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A ja wczoraj cuś tam wytargałem na chwilę z rzeki A na to się skusił w drugim rzucie po zejściu nad rzekę A na koniec ciekawy przyłów, który nieźle pochodził w nurcie Sandacz uderzył bardzo mocno, to nie było pstryknięcie tylko strzał. Nie sposób było tego nie wyczuć, a zacięcie było odruchowe. Woda bardzo niska, dość płytkie miejsce, dno twarde. Główka jak widać dość lekka, od takiej rozpocząłem bo widziałem, że woda mocno spadła i jest jej mało .Później łowiłem też na cięższe i większe gumy, ale już bez sandaczowego rezultatu.Kijek Dragona Guide Select Thrill 2,9 7-28g, plećka Daiwa 0,16 zielona fluo. Slavo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Fajny zed, Sławku i miedziany przyłów! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajnie, fajnie Arti i Sławek, ten lechol to jakaś masakra, Ty już kilka w tym roku takich masakratorów wyjąłeś...Wczoraj pojechalismy z Maćkiem na 2 godzinki i udało Mu się podobnego zeda wyjąć, też na początku łowienia, na marchewę z tego co pamietam - myślę, że wrzuci jakąs fotę .Woda była wyższa, pogoda dosć stabilna, nawet przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 A na to się skusił w drugim rzucie po zejściu nad rzekęA najgorzej jak w pierwszym rzucie strzeli, cała zabawa w gonienie króliczka zepsuta. Leszczy też ostatnio w tamtych oklicach połowiłem Gratki dla łowców. Ładne ryby. A ja wczoraj po mieście łaziłem, jeden na brzegu, dwa nie zacięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 A najgorzej jak w pierwszym rzucie strzeli, cała zabawa w gonienie króliczka zepsuta. Leszczy też ostatnio w tamtych oklicach połowiłem Gratki dla łowców. Ładne ryby. A ja wczoraj po mieście łaziłem, jeden na brzegu, dwa nie zacięte. To fakt Fido, masz rację Dziwne uczucie, człowiek niemalże jeszcze zaspany, schodzi nad wodę, jeszcze praca kijem nie idzie jak należy, chwilę trzeba na złapanie rytmu podbijania, a tu w drugim rzucie ryba bierze.... I zawsze jak mi się to zdarza, liczę na to, że w kolejnych rzutach będą kolejne ryby, a tu kupa..... Seryjnie sandaczy jak na razie nie połowiłem, o sandaczykach w rozmiarze 30-45cm nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajnie, fajnie Arti i Sławek, ten lechol to jakaś masakra, Ty już kilka w tym roku takich masakratorów wyjąłeś... Na zdjęciu niestety nie widać wielkości ryby, widać, że jest bardzo wysoki, ale grubości już nie.Leszczu miał ze 6 dyszek i na oko ważył ok. 2,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Na zdjęciu niestety nie widać wielkości ryby... Widać widać , jeszcze ogonem machnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Zauwazylem, ze sandacze przewaznie strzelaja w pierwszych rzutach oczywiscie jezeli wystepuja na danej glowce. Dlatego nie ma co za bardzo biczowac jednej glowki przez dluzszy czas. Lepiej dac jej odpoczac i wrocic na nia pozniej. Dokladnie taka sytuacje mialem wczoraj. Na dzien dobry na glowce w drugim rzucie zlapalem sandacza. Jest to jedna z dwoch glowek w tej okolicy, ktora daje regularnie sandacze. Pozniej w kilku kolejnych tylko pstryczek i nic sie nie dzialo do jej opuszczenia. Na koniec lowienia wrocilem na nia i znowoz w pierwszych rzutach jeden sandacz (spial sie pod nogami) i branie a pozniej do samego konca nic. Tak na marginesie to wczoraj zlowilem tylko tego jednego zanderka (i garbuska 30cm) ale myslalem, ze ciagne co najmniej 80+ a skonczylo sie na +/-65cm. Zacialem go w okolicach pletwy brzusznej... Pewnie byl to jeden z tych co sobie lubia nakryc gume cialem bo branie bylo w opadzie takze raczej nie byl podhaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 ...Wczoraj pojechalismy z Maćkiem na 2 godzinki i udało Mu się podobnego zeda wyjąć, też na początku łowienia, na marchewę z tego co pamietam - myślę, że wrzuci jakąs fotę .Dobrze pamietasz - 4 calowa marchewa;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroslav Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Widzę Slavobeer, że wreszcie kijek przetestowałeś Gratulacje dla wszystkich odrzańskich łowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Widzę Slavobeer, że wreszcie kijek przetestowałeś Gratulacje dla wszystkich odrzańskich łowców. Kijek przetestowany i bardzo ładnie ochrzczony , ale jednak chyba nie zostanie moim kijem "sandaczowym". Na bolenia idealny (w końcu ma w nazwie Thrill ), ale na sandała za długi i rękojeść jaką posiada zsuwa mi się z łokcia przy podrywaniu gumy, korek lub pianka w tym miejscu jednak bardziej do mnie przemawia.Co nie zmienia faktu, że przenoszenie drgań jest świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Właśnie wróciłem, uwielbiam taką pogode i tą jesienną ciszę. Nawet w miescie cichutko nad wodą, słychać było jak bóbr po drugiej stronie ucztował. Kilka delikatnych brań, jedna kargulenka zacięta. Pięknie, pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Ja tak z innej rzeczywistosci w pierwszej kolejnosci graty dla wszystkich z sandaczamiGraty dla Michała który jak zwykle wyskakuje na 15 minut i akurattrafia na te 15 minut .graty dla Nito 82 no i oczywiscie Ziomm ze swoja rapka 8 z przodu robi wrazenie ale widze ze Slavobeer nie odstaje dla niego tez równiez graty .A i zapomniaj bym o moim starym indiannienie Fido który tez jak widze nie odpuszcza przebieglaczka .Fajnie sie czyta takie wpisy ,ja niestety powrót do rzeczywistosci dwa tygodzie temu na rybkach , tylko pozazdroscic takich sandasi. I jak widac marchewa w tym roku rzadzi .Ale jak by ktos chciał mnie przygarnac moze w ta niedziele na przebieglaczki jestem za !!nawet na koniec swiata haha Edytowane 7 Listopada 2013 przez tomaszka03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Noooo nareszcie @Tomaszka się pokazał Chłopaku, ryby biorą a Ty nie na rybach????????????Gdzie Ty się podziewałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Wybrałem sie dzisaij nad wode (po takich fotkach to mozna człowieka zmobilizować ) I co?? Zabrałem sie za sandacze a one jakby sie zmówiły nie chca i tyle nawet marchewki nie chca ale na prawo spoglam pokazały sie bolki no to ciach pożyzcyłem od kolegi kijek (Robinson Cortez Typowa pałka sandaczowa) rzut rzut rzut jest siedzi szybki hol luz tak niestety Spadł.... Podsumowujac dzień dwa bolki na kiju zero na brzegu dwie rapki mi spadły ,miałem wrażenie ze sie odbijaja od tego kija .Wszystko na kopytko mansa(białe czarny grzbiet) ze scietym ogonkiem i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 od Jazu opatowickiego w dół , daleko w dół na różne kolory gum i zero puknięcia, kontaktu, niczego przez 4 h ... no może miły przerywnik tylko z kopulującą parką w okolicach jednej główki:) Trcohe się zdziwili i ja też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi