FidoAngel Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A może coś z ciśnieniem albo inne gupoty bo i u mnie wczoraj i dziś nawet puknięcia a w różnych miejscach próbowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 .... zatoczka na Kozanowie, godzinka machania .... ani brania, aaaa jeden leszczyk za płetwę się złapał ..... bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 @bjpol Ty gdzies po Kozanowach latasz a na "naszej wodzie" pieknie szczuply zagryza dzis na krotkie 2godziny 3 sztuki mi sie udalo przechytrzyc z czego najwiekszy + - 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 .... czasu nie miałem, po drodze na godzinę nad wodę wdepnąłem, bo tam parking jest nad samą Odrą .... ale skoro "u nas biorą" to dzisiaj lub jutro nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Dziasaij wyskoczyłem zmotywownay wczorajszymi bolkami .Dzisaiaj zmaiana kija Shimano Technium Ax 270 do tego 0.18 żyłeczka i spiryt na końcu .Rezultat 3 bolki w tym dwa szkoleniowe .Ale trzeci to moja nowa życiówka całe 84 cm tak na marginesie to Ziom7 zainspirował we mnie łowce boleni to jego rapa z 8 z przodu (sandacze nie gryza wiec do konca roku hasam za bolkami ).Także wypad udany ,tak zagryzł ze woblera nie było widać a chcac uwolnic bolenia tylna kotwice przez skrzela przecinałem obcinaczami dla bezpieczeństwa ryby . .Na focie nie widac ale była szeroka i nie mogłem jej podebrać za kark tylko wyjechała na łache piasku Edytowane 9 Listopada 2013 przez tomaszka03 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Piękna rybka, pewnie hol był bajką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tomaszka, piekna ryba, to się nazywa jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Wiesz, że bolenie się nie liczą ale tego policzę Ci jak jednego sandasia, takiego siedemdziesiątaka Gratki, gratki. A ja dziś trzy godziny na przełomie dnia i nocy i bez puknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Tomek że tak powiem... Ale PYTA!! Gratuluje!a że jak wszyscy wiedzą nie lubie łowić sandaczy ... to powiem tyle... MAM ICH DOSYĆ... wole bolki... Uploaded with ImageShack.comobyło sie bez potworów ale zdjęcie mysle że dosyć fajne Edytowane 9 Listopada 2013 przez Oleix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tomaszka,przepiękna ryba, gratuluję !!! Należą się tym bardziej, że złowiona z premedytacją, chciałeś bolka złowić - to złowiłeś Szkoda tylko, że zakryłeś mu ten potężny ogon Przepięknie wygarbiona RAPA !!!Trzeba Cię zacząć uczyć robić w miarę przyzwoite fotki, bo ryby piękne łowisz. Teraz czas na fajne pamiątki z wędkarskich wypraw, którymi będziesz cieszył oko. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 od Jazu opatowickiego w dół , daleko w dół na różne kolory gum i zero puknięcia, kontaktu, niczego przez 4 h ... no może miły przerywnik tylko z kopulującą parką w okolicach jednej główki:) Trcohe się zdziwili i ja też He he he,ja bym nieśmiało zapytał czy mnie panna nie przyjmie. Co dwa baty to nie jeden, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dzisiaj poranny spinning na Odrze w okolicach Lubiąża cel sandacz,,, i wyniki mizerniutkie, co się dzieje z rybką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Michał to moze ja odstapie ci rapy a ja zabiore sie za te twoje zanderki haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dzisiaj poranny spinning na Odrze w okolicach Lubiąża cel sandacz,,, i wyniki mizerniutkie, co się dzieje z rybką? A gdzie cię tam pognało na to zadupie??? Pochwal się ile gum zostawiłeś na dnie?Bo to miejsce robi istne spustoszenie w pudłach, a wyniki mizerne.... Nie jeżdżę już w to miejsce za sandałami, są lepsiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Michał to moze ja odstapie ci rapy a ja zabiore sie za te twoje zanderki hahaJestem ZA! chwilowo może skocze na okonie jak bedzie chwila czasu i w tygodniu jak bedzie jeszcze pare wolnych minut to spróbuje uderzyć za bolkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 A ja z rańca atakuję Odrę za mętnookim Choć nie ukrywam, że biorę także delikatny kij i zapoluję na grubego, jesiennego Jazia. Sporo ich się pokazuje, trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 A u mnie dzisiaj hat-trick gatunkowy... sandacz, bolen i sumek na okrase sandacz razy trzy Sandacze troche chimeryczne sie zrobily ale cos udalo sie wydlubac... Czekamy na przymrozki juz niedlugo to moze rusza sie prawdziwe kabany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 gratki arti24 fajne rybki ,widze regularnośc łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 dzisiaj w nocy stwierdziłem że pojade przetestować nowego kijka za sandałkiem na lekko bo inaczej niezasne,troche sie naczytałem że niebiorą wiec tak chimerycznie mi to szło,ale wkońcu ruszyłem dupsko i zapolowałem gdzieś w mieście efekt... 2 sandałki na brzegu i 5 mi spadło jednak nie z winy wędziska a mojej... aaa powiem jeszcze cuś mam dobre wieści od Slavobeera ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Kupiłeś kija do łowienia ryb, których nie lubisz łowić ?Zaczyna mnie zastanawiać to łowienie "na lekko" ale woblera na końcu zestawu zaczepię dopiero w ostatecznej ostateczności, nienawidzę łowienia sandaczy na patyczaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 gratki arti24 fajne rybki ,widze regularnośc łowienia Dzieki chyba zapeszyles bo dzisiaj regularnosc sie skonczyla.... prawie na zero zszedlem gdyby nie dwa niewymiarowe sandacze ale tak to jest jak na kacu sie lapie i ma sie opoznione zaciecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) aaa powiem jeszcze cuś mam dobre wieści od Slavobeera ! Znów byłem sam na rybach, znów łaziłem z nastawieniem na sandacze, znów złowiłem na początku łowienia...Jak tak dalej będzie to moje wypady na sandacze będą trwały (nad wodą) od 1 do 20 minut No bo potem nie chcą już zagryźć więc pozostaje tylko cieszyć się z pobytu nad wodą.Nie lubię wstawać o świcie, więc sobie trochę pochrapałem, nad wodą byłem dopiero ok. 9 rano. Pięknie wczoraj było, chłodno, ale z pokazującym się co chwilę słoneczkiem, prawdziwie jesienne łowienie. A taki ło się przyczepił zębato-kolczasty koleżka Rośnij duży zanderku !!! Slavo Edit:zapomniałem napisać o szczegółach:KIjek Dragon Guide Select Thrill 2,9 7-28g, kręcioł Shimano GT-RB 4000, plećka 0,16 DaiwaGumka Mann'sa 3" zielona z brokatem (klasyka ) na 15g główce ( marchewki nie posiadam w rozmiarze 3", a na kolory typu czerwony z brokatem i jakieś inne "rzygowate" brać nie chciały Woda o temperaturze 10 st.C, wieczorem szła mocno w górę, rano jak byłem nad wodą, spadałała i to mocno. Miejsce to klatka obok słabo widocznego warkocza, raczej płytko. Ryba wzięła bardzo mocno w opadzie, mimo, że nie była ogromna, walczyła na prawdę dzielnie jak na sandacza. Edytowane 11 Listopada 2013 przez Slavobeer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Piękny! "Marchewkowy" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Kupiłeś kija do łowienia ryb, których nie lubisz łowić ? Zaczyna mnie zastanawiać to łowienie "na lekko" ale woblera na końcu zestawu zaczepię dopiero w ostatecznej ostateczności, nienawidzę łowienia sandaczy na patyczaki...Zrobiłem pod takie łowienie sandaczy jakie mnie najbardziej interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi