miras1983 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 jakie te ryby z naszej odry są sympatyczne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Piekny potworek Pewnie gumkę zassała jak to czasem bywa Ale czy puszczać te szkodniki do wody? Nie powinno się ich eliminować? jak to jest z nimi?Do takiej sytuacji z liczebnością tołpygi jak w jakichś stanach w USA to chyba nam daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 dużo nie brakowało żeby zassała,(za policzek, jeżeli można taki u niej znaleźć ) czy w naszych wodach to szkodniki? ja nie sądzę , przecież filtrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 jakie te ryby z naszej odry są sympatyczne Ależ musiałeś mieć minę jak się okazało, że to jednak tołpyga Niefart, ale adrenalina i tak buzowała we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 minę to ja musiałem mieć niezłą godzine przed ta tołpygą...jak straciłem sandacza życia, darłem się ,że mnie ludzie pewnie we Wrocławiu słyszeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Z życiówkami tak jest, trzeba próbować dalej.Mi w tym sezonie niespodziewanie się sfarciło z 2 gatunkami. Pobite PB klenia i sandałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Piekny potworek Pewnie gumkę zassała jak to czasem bywa Ale czy puszczać te szkodniki do wody? Nie powinno się ich eliminować? jak to jest z nimi?Do takiej sytuacji z liczebnością tołpygi jak w jakichś stanach w USA to chyba nam daleko....U nas taką Missisipi w 5 lat by wyżarli.Tam trzeba naszych głodnych posłać,to i wody się zregenerują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 ..jak straciłem sandacza życia, Szkoda zeda, ale króliczka przecież trzeba gonić...Ja swojego na razie dopadłem i już nabrałem apetytu na więcej darłem się ,że mnie ludzie pewnie we Wrocławiu słyszeli Nie wiem, czy mnie akurat słyszeli, ale coś tam z tej nie młodej już piersi mi się wyrwało... PozdrówkaKamil 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Miło popatrzeć na znajome rewiry, a jeszcze lepiej na takiego sandacza. Piękny, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Noooo, wreszcie ktoś coś napisał a już myślałem, że nikt nic nie łowi... Kamil, gratki takiego smoka. Napisz coś wiecej, jaka wędka, linka... (a miejscówę to na priw mi nadaj bo dawno nic konkretnego na kiju nie miałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 miras1983, gratulacje kawał rybska... Miło zobaczyć zdjęcie z dobrze znanego mi miejsca.... Odwiedzamy te same rejony. Ile tam zabawy ze smużakami miałem w lato eh.... jak ten czas leci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Witam,Dzisiaj był plan wybrać się na rybki razem z kumplem, lecz niestety zbyt gruba warstwa lodu w jednym porcie pokrzyżowała nam plany.Stwierdziłem, że skoro już jestem blisko odry to chociaż z brzegu trochę porzucam.Gdy doszedłem do odry moim oczom ukazało się to....Chyba panowie za bardzo chcieli pogłębić naszą oderkę. Smutne w tym wszystkim jest to, że widać na powierzchni plamy ropy. Edytowane 14 Grudnia 2013 przez vince83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 skoro widać kolego plamy ropy mogłeś powiadomić straż pożarną może coś by zdziałali, ktoś musi byc tego włascicielem, taka kopareczka tania nie jest żeby ja od tak w wodzie zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ciekawe czy to uciekinierka z hodowli? czy rodowita odrzanka? bo rozmiarowo to taka szkoła podstawowa.łowicie małe tołpygi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Masz łapę do tych brzydali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kolega w zeszły weekend podczepił tołpygę 63cm, tak więc trafiają się mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Może pora otworzyć nowy wątek tołpygi 2013/2014? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Wczoraj sandacze troche ze mna pograly w chu.... Edytowane 15 Grudnia 2013 przez arti24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pływam na jednym z pchaczy ,,Bizon" przy tej inwestycji.wiem jedno,że Odra po jej zakończeniu mocno zmieni swoje oblicze.ktoś pytał kiedyś o opaske naprzeciw ujścia Ślęzy.niedługo zostanie wykopana tak jak wszystkie główki po tej stronie.tak naprawde to dopiero początek tej inwestycji.co do koparki to nikt nie widział momentu jak wpadała także całe szczęście ,że operator sie uratował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 a zostawiliście kluczyki w stacyjce?bo może bobry chciały ułatwić sobie pracę i pożyczyły, a że nie miały pewnie uprawnień...skończyło się tak jak widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wczoraj sandacze troche ze mna pograly w chu.... Kolego ze mna wczoraj to samo zrobily ale 1 sztuka wyjechala pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 U mnie wyjechaly 2 ale bran mialem sporo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Pora kończyć powolutku sezon i może byśmy się na jakąś kiełbaską z ogniska w niedzielę zgadali? Głoska? Czy nowy most w Brzegu już przejezdny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 przejezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) jeden z kilku chyba ostatnich w tym sezoniea tu drugi już nie mój... Edytowane 19 Grudnia 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi