Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Piekny potworek :)

Pewnie gumkę zassała jak to czasem bywa :)

Ale czy puszczać te szkodniki do wody? Nie powinno się ich eliminować? jak to jest z nimi?

Do takiej sytuacji z liczebnością tołpygi jak w jakichś stanach w USA to chyba nam daleko....

Piekny potworek :)

Pewnie gumkę zassała jak to czasem bywa :)

Ale czy puszczać te szkodniki do wody? Nie powinno się ich eliminować? jak to jest z nimi?

Do takiej sytuacji z liczebnością tołpygi jak w jakichś stanach w USA to chyba nam daleko....

U nas taką Missisipi w 5 lat by wyżarli.Tam trzeba naszych głodnych posłać,to i wody się zregenerują :D

• Like 1

..jak straciłem sandacza życia, :angry:

Szkoda zeda, ale króliczka przecież trzeba gonić...Ja swojego na razie dopadłem i już nabrałem apetytu na więcej ;)

darłem się ,że mnie ludzie pewnie we Wrocławiu słyszeli :angry:

Nie wiem, czy mnie akurat słyszeli, ale coś tam z tej nie młodej już piersi mi się wyrwało... ;)

486fc0fe1b6449b7med.jpg

Pozdrówka

Kamil

• Like 7

Witam,

Dzisiaj był plan wybrać się na rybki razem z kumplem, lecz niestety zbyt gruba warstwa lodu w jednym porcie pokrzyżowała nam plany.

Stwierdziłem, że skoro już jestem blisko odry to chociaż z brzegu trochę porzucam.

Gdy doszedłem do odry moim oczom ukazało się to....

Chyba panowie za bardzo chcieli pogłębić naszą oderkę. Smutne w tym wszystkim jest to, że widać na powierzchni plamy ropy.

post-50269-0-50088900-1387033017_thumb.jpg

Edytowane przez vince83

Pływam na jednym z pchaczy ,,Bizon" przy tej inwestycji.wiem jedno,że Odra po jej zakończeniu mocno zmieni swoje oblicze.ktoś pytał kiedyś o opaske naprzeciw ujścia Ślęzy.niedługo zostanie wykopana tak jak wszystkie główki po tej stronie.tak naprawde to dopiero początek tej inwestycji.co do koparki to nikt nie widział momentu jak wpadała także całe szczęście ,że operator sie uratował.