Booseib Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Piękne psiaczki z Oderki! Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Brawo Michał, trzymasz formę Pan Andrzej też nie próżnuje i dorwał swojego przeciwnika Mnie w ostatnią sobotę przywitały skute lodem prężyce i nici z okoniowych ostatków. Na rzece w okolicach zalewu nie mieliśmy z kumplem kontaktu z rybą. Chyba czas poczyścić sprzęt i czekać na kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Noo... kozacki rodzinny dublet gratulacje !!!! ja już sezon skończyłem, chciałem sniegowego bolenia dopaść, ale, że w najbliższym czasie ma być ciepło to chyba byłoby na tyle...tak w ogóle to już zmęczony jestem sezonem, sporo było tego wszystkiego, pora się wpiąć w narty i dać rzece odpocząć do marca/kwietniaa tu jeszcze grudniowy z łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Noooo Michał,piękny sandałek. Gratuluję ! Panu Andrzejowi również Piękne ryby. A Ziom to chyba zakamuflował swoją tajną przynętę za rybą hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Noo... kozacki rodzinny dublet gratulacje !!!! ja już sezon skończyłem, chciałem sniegowego bolenia dopaść, ale, że w najbliższym czasie ma być ciepło to chyba byłoby na tyle...tak w ogóle to już zmęczony jestem sezonem, sporo było tego wszystkiego, pora się wpiąć w narty i dać rzece odpocząć do marca/kwietniaa tu jeszcze grudniowy z łapy Ziom,daj sobie spokój z nartami, zamówiłem na niedzielę po sandaczyku lub po dwa na głowę więc jedziemy na ryby.Pozycję narciarską poćwiczysz w krzaczorach na rybach jak Cię przyciśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Sławku Wszystkiego Najlepszego z okazji dzisiejszego Twojego święta. Bezmiaru czasu na przygody wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A Ziom to chyba zakamuflował swoją tajną przynętę za rybą hehehehe aaa, górną kotwicę odczepiłem tylko przed fotą i za tylną wisiał do foty, przynęta bez zmian, jakbyś mnie nie znał tak jak już pisałem, wszystkiego najlepszego, dużo rybek w nast. sezonie i sporo deptania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki Karol, dzięki Ziom nooo tego deptania to oby jak najwięcej Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pora kończyć powolutku sezon i może byśmy się na jakąś kiełbaską z ogniska w niedzielę zgadali? Głoska? Czy nowy most w Brzegu już przejezdny? W niedzielę sandacze będą brały jeden za drugim, nie będzie czasu na klobasę Ale ja bym chętnie taką zjadł na rybach - rarytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Coś cicho we Wrocławiu A u mnie tak tydzień temu taki : A tutaj jeden z kilku wigilijnych nocnych zbóji Wesołych Świąt panowie! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Micha coraz bardziej mnie denerwujesz.mam nadzieje ze od następnego roku moderator da ci bana na dodawanie fotek haha najlepszego i wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Fajne sandałki Michu , gratulacje.Że też ci się chce łazić po nocy..... ja nie rozumiem Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam,Dzisiaj miałem całkiem fajną przygodę, trafił mi się taki o to potworek. Mierzyła równe 130 cm, a wagę oceniam na ponad 30 kg. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Michał ma ładne sandaczyki; tołpyga okropna.., co się z tym robi po złowieniu, ja swoją ostatnio wypuściłem - a może lepiej było dać lisom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 przecież to filtr a odra potrzebuje filtracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ale wodna krowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Grubo Mariusz, ta tołpyga ma proporcje welona vel. złotej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Cośta ten teges, pozdychali? Tylko Oleix coś łowi? Ja chyba zakończyłem sezon, se dzisiaj nad Barycz pojechałem. Cały dzień włóczęgi po leśnych odcinkach i bez brania. A ostatnio pogoda piękna była, od trzech tygodni co drugi dzień na rybkach byłem ale ogólnie cienizna. No i następny sezon na Odrze będzie jeszcze cięższy, Rędzin aż do Widawy kołków nabitych, strasznie się ta nasza Odra zmienia. Do tej pory bo jak ktoś fotkę wstawił, nawet taką zamazaną, to wiedziałem gdzie robiona a teraz to nie wiem jak będzie... Co tam na nowy sezon planujecie? I zobaczcie jak w stolycy jerkbajty się bawią, na spotkanko przy piwku trzydziestu chłopa przyszło, nie wstyd Wam? Edytowane 29 Grudnia 2013 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ... na przyszły rok? Właśnie kupuje sobie szpanerski kołowrotek za prawie 300 zł. dołączę go do kolorystycznie pasującej wędki, a potem będę codziennie sprawdzał w nowym dziale "na ryby" gdzie wybiera się najwięcej ludzi ..... i tam właśnie będę szpanował. ... a tak na serio to mam nadzieję, że mi w końcu Maślice i Janówek "oddadzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Co tam na nowy sezon planujecie? I zobaczcie jak w stolycy jerkbajty się bawią, na spotkanko przy piwku trzydziestu chłopa przyszło, nie wstyd Wam? Plany są jak zawsze ambitne, ale co z nich wyniknie...woda zweryfikuje Wstyd? Jaki tam wstyd? To na naszych zlotach jakieś tam rybki wyjeżdżały Ale co do spotkania przy piwku(i to jakim!) to ja chętnie PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontoniarz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ... na przyszły rok? Właśnie kupuje sobie szpanerski kołowrotek za prawie 300 zł. dołączę go do kolorystycznie pasującej wędki, a potem będę codziennie sprawdzał w nowym dziale "na ryby" gdzie wybiera się najwięcej ludzi ..... i tam właśnie będę szpanował. ... a tak na serio to mam nadzieję, że mi w końcu Maślice i Janówek "oddadzą"Nie ma co czekać na naszą odrę... 01.01.2014 wyjazd na pstrągi. Jeszcze można się załapać. Wyjazd z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Koledzy,wszystkim Wam życzę 365 dni w roku 2014 spędzonych z wędką !!!Samych udanych wypraw !No i ładnie sfotografowanych rybek, chociaż trochę A co do planów na przyszły rok..... Życie pokaże Ja mam zamiar eksplorować nieznane mi dotąd odcinki Odry i innych okolicznych rzek. Nie nastawiam się na jakieś straszne łowienie, okazy itp., chcę jak najwięcej zobaczyć, poznać nowe miejscówki. A jak uda się coś złowić to będzie miło. Poza Odrą i okolicami może wreszcie uda się chociaż kilka razy nad Nysę Kłodzką wyskoczyć.... Pozdrawiam Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nie mam pomysłu, gdzie w tym roku opłacić kartę, niestety jestem typową "martwą duszą", więc to gdzie jestem "zapisany" nie ma dla mnie większego znaczenia. Jeżeli jednak znacie jakieś koło z Wrocławia, które robi coś dobrego dla naszych okolicznych wód, a jeszcze na dodatek organizuje jakieś ciekawe zawody spinningowe to prosiłbym o namiary. ... wszelkie sugestie mile widziane Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Kolo krzyki na kazimierza wielkiego polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi