Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Michał, trzeba było dać mi znać.

Można było potwierdzić, że Ty to Ty, a oland to oland :)

Fajnie, że wszystko załatwione :) A ja nie zaglądam regularnie na forum ostatnio bo tyle się dzieje w pracy i w domu, że zwyczajnie nie mam czasu....

• 2 tygodnie później...

Panowie,

ja rozumiem, że karnawał jest, ale nikt z Was nigdzie się nie wybrał?

Mróz Was odstraszył?

Bo mnie tak :)

Panowie,

ja rozumiem, że karnawał jest, ale nikt z Was nigdzie się nie wybrał?

Mróz Was odstraszył?

Bo mnie tak :)

Kiedyś to były mrozy ! :) Teraz na minusie 10 i już wszyscy narzekają, że tak zimno! :D Ale niejednokrotnie to -10 nie pozwala na pewne akcje, jak ta - wiosną - tej zimy. :)  :)

W końcu po wichurach musieliśmy lecieć zatankować awionetkę. 12 stycznia br. były dopuszczalne warunki do lotu, choć niesamowicie wiało ! Po napełnieniu zbiorniczków i wyjęcia troszkę grosza z kieszonki w drodze powrotnej, polecieliśmy nad nasz znany dolnośląski zbiornik zaporowy Mietków, słynący z pięknych sandaczy, ale niestety dostępnych z głębin - tylko z "pływadła". Z góry wygląda to tak :D

Pozdrawiam, Harjer

t9qk.jpg

Jak zawsze przed wyjściem z hangaru - sprawdzane jest wszystko !

mdup.jpg

Kierujemy się na Mietków

qsz0.jpg

Słońce chyli się ku zachodowi, jeszcze dosłownie kilka minut i musimy robić nawrotkę na laotnisko do lądowania

lxvf.jpg

Jesteśmy :) Jak miło obejrzeć to z góry ! Zawsze na kołyszącej się łajbie nad taflą wody, wpatrzeni w jej lustro i obserwowanie szczytówki. Uderzy, czy nie !?

Edytowane przez Harjer
  • Like 2

Witam mam dosyć originalną prośbę,otóż niedługo zamierzam wynająć jakiś pokój we Wrocławiu i chciałbym mieć blisko do jakiegoś łowiska ,moglibyście podpowiedzieć w jakich okolicach szukać?? Interesuje mnie tylko spinning głównie szczupak i okoń

Takie ryby są w miarę smaczne, więc może być problem.  ;)

Witam mam dosyć originalną prośbę,otóż niedługo zamierzam wynająć jakiś pokój we Wrocławiu i chciałbym mieć blisko do jakiegoś łowiska ,moglibyście podpowiedzieć w jakich okolicach szukać?? Interesuje mnie tylko spinning głównie szczupak i okoń

Proponuję Krzyki np. Hallera, okolice Carrefoura, będą w sam raz na dział rybny rzut beretem :D