Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Fido dobrze mowi. Czas na poprawke ostatniego spotkania. Ja tym razem bez fury zajade :-) i bede nadawal na tych samych falach co Wy :-)

A kolega @venom niech sie nie denerwuje. Same zgrywusy tu sa. Faktycznie we Wrocku woda jest dookola. Na ryby wszedzie jest blisko.

Ja tam w weekend uderzam za jakims jaziem, kleniem :-)

Jeden z forumowiczów dziś został Tatą (po raz drugi)  - Wielkie gratki :)

To dobry pretekst do opijania - może uda mi się go zachęcić aby postawił kolejkę.

To fakt - jest pretekst.  Ale jak go nie ma to ja zawsze sobie jakiś znajdę sam :)

Można się napić za byle co :)

Niech się pochwali ten TATO !!!

Kompletna bzdura. Ostrogi nie podniosą poziomu wody , poziom wody podniesie tama - a ta zawsze niszczy rzekę. Niestety kaskę trzeba na coś wydać, ale nasze europejskie podmioty już nawet z tym nie nadążają, ach ta Unia... Zrobienie kanału żeglownego z Odry to jeden z głupszych i niczym nieuzasadnionych pomysłów, ale część społeczeństwa ma już tak przeprane mózgi, że uwierzyć skłonni w konieczność zawrócenia rzeki  :D

Będzie tak, jak troszkę wyżej: kaska płynie z wolna z nurtem, albo nie płynie - rzeka stoi !!!!! My mamy kilka metrów głębiej, więcej syfu na dnie i palantów w szybkich łodziach którzy nigdy nie zwalniają. A!, bym zapomniał, barka z niemieckim statkiem popłynie... do samego Szczecina  :D

Edytowane przez Tomasz K
  • Like 2

Kompletna bzdura. Ostrogi nie podniosą poziomu wody , poziom wody podniesie tama - a ta zawsze niszczy rzekę. Niestety kaskę trzeba na coś wydać, ale nasze europejskie podmioty już nawet z tym nie nadążają, ach ta Unia... Zrobienie kanału żeglownego z Odry to jeden z głupszych i niczym nieuzasadnionych pomysłów, ale część społeczeństwa ma już tak przeprane mózgi, że uwierzyć skłonni w konieczność zawrócenia rzeki  :D

Będzie tak, jak troszkę wyżej: kaska płynie z wolna z nurtem, albo nie płynie - rzeka stoi !!!!! My mamy kilka metrów głębiej, więcej syfu na dnie i palantów w szybkich łodziach którzy nigdy nie zwalniają. A!, bym zapomniał, barka z niemieckim statkiem popłynie... do samego Szczecina  :D

Masz kolego rację jeszcze niech elektownie pobudują ja umnie, brzegi kamieniem usypią i będziesz miał nic innego jak Adolf hitler kanal dla nie ząjcych historii to nic innego jak kanał Gliwicki)))))

pewnie ktoś z forum zapuścił i hodowlę założył.... :)

Ja dziś 2 godzinki powalczyłem nad Oławką koło Oławy. Zero brań niestety, ale chociaż płuca przewietrzyłem i przetestowałem możliwości rzutowe nowego kijka na kleniojazie :)

Slavo

... maleństwa, a skąd się wzięły nikt nie wie :)

Może być coś na rzeczy. Byłem w połowie zeszłego tygodnia w okolicach okołostadionowych i spotkałem kontrolę, co mi się jeszcze na tej rzece nie zdarzyło. Pstrąga nie złapałem, klenia tez, ani nic innego :D