Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,95327,15814479,Co_w_Odrze_plywa___pokaza_to_w_zoo__Juz_w_lipcu.html

Boleni nie wolno łowić (a kuszą złośliwce). k"LENIE" łowić trzeba wolno co mnie nudzi - chyba pójdę gdzieś na liny? Czy ktoś może polecić jakąś sadzawkę gdzie mieszkają liny (zanim tą w zoo otworzą)?

w poniedzialkowy wieczór po kilka  jazików ze Sławkiem złowiliśmy na Odrze :), bez konkretów

Sławozbir miał jedno mocne bummm, murowanie i obcinka

strasznie niska woda, dawno takiej wiosny nie było

A co wyprawiały bolki, tłukąc obok mnie w odległości 2-3 metry i strasząc mnie, to już nawet nie wspomnę.... :)

Mają szczęście zarazy, że ja taki dobry człek jestem i nie noszę w kwietniu Spiritów... :lol:

• Like 2

@Erin,

za darmo to nie, ale zanim zamówimy większą ilość to zasiadamy przy stole do negocjacji :)

No i jak je rozpierdzielimy na kamieniach, połamiemy stery i dokonamy na nich masakry to ładnie prosimy o pomoc i naprawę :)

Fajnie mamy tu we Wrocku bo i producent miejscowy.

Reklamować ich nie trzeba, wszyscy je znają, niektórzy używają.

Póki co, od iluś tam lat, to jedyne poza Thrill-ami, wobasy, na które udało mi się skusić bolki. A sporo ich przerzuciłem od różnych producentów. Wizualnie są jakie są :) Nie imitują wiernie uklei, są pod tym względem bardziej realistyczne "uklejki" boleniowe, ale rybki je lubią i za to ja je lubię.

W tym roku, aby nie nosić dwóch kijów nad wodą, będę próbował łowić nowym kijem kleniowym także bolenie. Ciekawe co z tego wyjdzie...

Edytowane przez Slavobeer

Za darmo to nie, ale zanim zamówimy większą ilość to zasiadamy przy stole do negocjacji :)

No i jak je rozpierdzielimy na kamieniach, połamiemy stery to ładnie prosimy o pomoc i naprawę :)

Fajnie mamy tu we Wrocku bo i producent miejscowy.

Sławek,zaproś mnie na te negocjacje... ;) :lol: :lol:

Pierwszy dzień maja i zarazem łykend nasz polski, długi - już tuż, tuż... :) Najgorsze, że równocześnie może się rozpocząć "sezon grillowy" i kultury biesiadnej nad wodą przejawy.

Tomek,

w Twoich rewirach to raczej grillownicy nie bywają :)

Sławek,zaproś mnie na te negocjacje... ;) :lol: :lol:

Ależ proszę bardzo ! 

Odbywają się, co prawda nieregularnie, ale jednak są, we wrocławskich knajpach.

Niektórzy zmienili miejsca zamieszkania i już nam się ciężko spotkać, tak na szybko bez wcześniejszego planowania. Kiedyś nawet na mecze Ligi Mistrzów można było się w knajpie ustawić i gadając o rybach sponiewierać umysł i go zresetować :)

Wyobraź sobie minę ludzi w lokalu jak np. Tomek z Huntera wyciąga pudła z woblerami i się zaczyna jazzzzzda z wybieraniem, hahahaha

Ludzie pewnie myślą: Ale zjeby :) Co oni tam oglądają?????

Miło będzie jak przy następnej okazji wpadniesz na "pyfko" albo na "spiryta" hehehe

Edytowane przez Slavobeer