krystiano1981r Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Szkoda, nie udało się spotkać i chociaż chwilę pogadać.Nad wodą okazja będzie pewnie niejedna Ja też nie dojechałem,tak się cieszyłem z powrotu do Polski,że zbyt wiele "likieru" pokosztowałem Ps.Okazja jakaś się trafi na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam. Szukam kompana do jutrzejszej wyprawy na Bolki we Wrocławiu lub okolicach. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzisiejsza wyprawa na bolki bez rezultatu. Szukam osoby chętnej do wyjazdu na bolki poniżej Brzegu Dolnego (zaznaczam osoba która tam była i zna wodę). PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Szukam osoby chętnej do wyjazdu na bolki poniżej Brzegu Dolnego (zaznaczam osoba która tam była i zna wodę). Woda niska, rybki kapryśne, a i czy ktoś od razu swoje "mety" tak chętnie odkryje, to pewny nie jestem... Pozdrówka!Kamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Kamil, @bilox,nie ma to jak samemu jakąś metę odkryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Byłem dziś na bartoszowicach wyjąłem bolka 35cm ale ogólnie słabo jedno branie jedna ryba ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Sławek slavobeerczekam na fotke twojej porannej zdobyczy byłem rano w kosciele i ksiadz z ambony głosił to ten Sławuś złapał Edytowane 11 Maja 2014 przez tomaszka03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 nie ma to jak samemu jakąś metę odkryć To wiadomo. Ale nie tylko to miałem na myśli. Po prostu pewne rzeczy wynikają po czasie. Po latach znajomości, wspólnych wypadach wędkarskich i nie tylko itd. Jak to w życiu bywa, zaufanie zdobywa się stopniowo. @Sławku, chwal się rybsonem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Coś mnie wkręcacie chłopaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek82 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam Koledzy obecnie przebywam w delegacji we Wrocławiu, podpowiecie gdzie mogę "bez przygód" dojechać autem osobowym nad odrę pomachać za Kleniem lub Boleniem ? Jestem na ul.Czajkowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Sławek slavobeerczekam na fotke twojej porannej zdobyczy byłem rano w kosciele i ksiadz z ambony głosił to ten Sławuś złapał Dobrze, że do kościoła chodzisz, bo z lekcji języka polskiego, to chyba często uciekałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 czekamy na brzanke Sławek A po za tym byłem dzisiaj w okolicy ujścia Widawy oraz w doł i odniosłem wrazenie ze to studnia nie rzeka ,nie zobaczyłem zadnego spławu nawet uklejka nie oczkowała i to nie pierwszy taki przypadek w tym roku.Czy ktos odniosł podobne wrażenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Tomku @tomaszko ,brzana jest aktualnie pod ochroną, złowione rybki to przyłowy, którymi tutaj nie wolno się chwalić choćby nie wiem jakie piękne były Więc rosną dalej Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ja wczoraj odwiedziłem rewiry w Oławie,bardzo dużo drobnicy przy brzegu, miejscowy jakieś tam (ponoć) jaśki do 25cm ciągał (nie miał siatki ) na przystawkę.Ja nic nie złowiłem, ale wyjść, brań, podskubywania było co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Widziałem ten przyłowik na zdjęciu Pikna barbara Pozdro600 Edytowane 13 Maja 2014 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Slavo zmierzyłeś ją może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Kurna,siedzę sobie cicho a tu się porobiło Poczta pantoflowa, hahaha Zmierzyłem Łogromniasta była Gruba jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Też widziałem, Wrocław małe miasto... Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Normalnie masakra jakaś I weź tu ryby łów... W wielkiej tajemnicy Wam napiszę, że właśnie przed chwilą piękny boluś z 8 z przodu zapozował do foty nad Oderką w okolicy Wrocławia Tylko cicho sza !! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Nie chodzisz już do pracy? Chwal się bolasem! Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Maja 2014 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja nic nie wiem Ja tylko przekazuję informacje Ja jestem w pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Koledzy czy macie informacje na temat rzeki Kaczawa Bóbr Kwisa i ich aktualnych poziomów wód (pogodynka pokazuje wskazania z 6 rano jutro może byc zupełnie inaczej)... czy woda jest podwyższona na ile czy płynie "syf". Chciałem się wybrać jutro i nie wiem czy jest sens. Ewentualnie ma ktoś znajomości w tamtych okolicach i może wykonać telefon byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Są świeże dane przecieżmonitor.pogodynka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Trzeba tez dobrze interpretować ''wodę wysoką'' w ubiegłym roku oznaczało to totalną porażkę. Rzekę od wału do wału. Niemniej powodzenia! Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Odra_do_Bobru Tutaj masz aktualne (aktualizacja co godzina 2 godz wstaecz). O Kaczawie i Bobrze zapomnij. Jest szansa na Kwisie w nizszych partiach ale to tez spore ryzyko. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi