Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy czy macie informacje na temat rzeki Kaczawa Bóbr Kwisa i ich aktualnych poziomów wód (pogodynka pokazuje wskazania z 6 rano jutro może byc zupełnie inaczej)... czy woda jest podwyższona na ile czy płynie "syf". Chciałem się wybrać jutro  i nie wiem czy jest sens. Ewentualnie ma ktoś znajomości w tamtych okolicach i może wykonać telefon byłbym wdzięczny

kolego mozesz zapomniec o wedkowaniu jutro na w/w rzekach . bylem dzis i juz bylo kipesko

{Pozdro

A ja się wam dziwię bo taka woda to szansa na największe sztuki, w tamtym roku jak szła fala to połowiłem za cały rok. Co prawda teraz sandacza nie można ale widziałem w niedzielę metrowego szczupaka na kiju u koleżki. Spadł i dobrze bo by na patelni skończył. W białego shada taki mi bolek pieprznął, że jeszcze mi się nogi trzesą jak o nim pomyślę, nie trafił i nie poprawił. No i pamiętajmy o 20-to funtowym zestawie bo jak w nurt pójdzie taki smok to trzeba mieć czym go zatrzymać.

Połamania.

• Like 2

Witam. Moje dzisiejsze Bartoszowickie Bolki :D, naprawdę warto poszukać tego drapieżnika bo ostro szaleje na Odrze.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f92fd275548a4cb1.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c079801f60befa72.html

Pierwszy miał 65 około drugi 54cm też około (czytaj 3,5 x szczypce 2,5 x szczypce) :) nie miałem miarki więc mierzone szczypcami :D

Panowie dzisiaj w samym centrum naszego pięknego miasta 8 bolków i 3 spinki, o dziwo wszystko na thrilla choć do dziś nie bylem przekonany do tej przynęty.

Bolki w przedziale od 50  do 64 cm,

oraz jeden maluszek ok 40 cm. zabawa przednia !

Pozdrawam :)