FidoAngel Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) To ma być zachęta? Jakby był to sandaś (wiem, że jeszcze nie można, wiem) to faktycznie by była zachęta a tak to tylko... Zajebisty A termin Zlotu mi pasi. Mam nadzieję ze dwa dni posiedzieć pod mostem Edytowane 31 Maja 2014 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erathil Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Widawa - klusownicy. Witam. Bylem dzis na widawie w okolicy Swiniar, za mostem kolejowym- spacerek ze spinningiem w kierunku ujscia. Wracajac zauwazylem w wodzie siatke- pomyslalem, ze jakis wedkarz ja zostawil. Podszedlem blizej i zauwazylem, ze to pulapka zrobiona z kosza na bielizne i kratki. W srodku chleb. Nie wyjmowalem, bo podobno nalezy zawiadomic odpoeiednie sluzby, ale nie mam nr tel i nie jestem w 100% pewien czy to podchodI pod siec klusownicza. Potwierdzcie moje przypuszczenia i jesli to nie zgodne to prosilbym o tel do kogo doniesc. Edytowane 31 Maja 2014 przez erathil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Na zezwoleniu, na okładce, masz numery do straży. Parę postów wyżej masz tel na policję wodną. Pod narzędzie kłusownicze to podchodzi na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Fido - nie dwa dni pod mostem, tylko ten koszyk sprzątnij, bo widzisz, zamieszanie jakieś. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Tomasz K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) A co, to już se na bobra nie można sideł stawiać , pieprzona unia ze swymi przepisami, mówiłem aby nie wstępować, mówiłem. A żeby nie dostać banana za spamowanie to uprzejmie donoszę, że właśnie wróciłem, napieprzałem gumą kilka godzin po znajomych rewirach i pstryknięcia nawet nie miałem i to właśnie jest powód, że po krótkiej drzemce i kawce znów idę rzeźbić do ciemnej nocy. I jestem dobrej myśli Połamania. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez FidoAngel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Fido - nie odpuszcza. Lubię twardzieli to się pisze na nockę z tobą 21szego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam, był ktoś moze ostatnio na "małej szwecji"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Byłem w sobotę z młodzieżą, min. z moim juniorem. 7 godzin biczowania trzema spinami ! Młodzież niestety była lepsza ! 3 szt. ładnych garbusów 30+ ( dwa na twisterki, jeden na wahadło), jeden spięty w trakcie holu ! Nic więcej !Spławikowcy i grunciarze - mizerne brania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nazwa tego łowiska jest mega chybiona. Ta kałuża powinna się nazywać " mała polska " a nie " mała szwecja ". Taką siarę zrobić Szwecji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A co, to już se na bobra nie można sideł stawiać , pieprzona unia ze swymi przepisami, mówiłem aby nie wstępować, mówiłem. A żeby nie dostać banana za spamowanie to uprzejmie donoszę, że właśnie wróciłem, napieprzałem gumą kilka godzin po znajomych rewirach i pstryknięcia nawet nie miałem i to właśnie jest powód, że po krótkiej drzemce i kawce znów idę rzeźbić do ciemnej nocy. I jestem dobrej myśli Połamania. Trzeba było z wujkiem Sławkiem się wybrać Ja tam sezon sandaczowy uważam za rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Trzeba było z wujkiem Sławkiem się wybrać Ja tam sezon sandaczowy uważam za rozpoczęty No to pochwal się Wuju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A proszę bardzo Sandaczyk złowiony około godziny 7 rano nad naszą Oderką na zieloną gumę 3" z pomarańczowym ogonkiem, główka 15g.Kij u mnie jak zwykle FIUME Arsenal 2,7 10-30g, kręcioł Shimano Super 4000 GT-RB (chyba tak to się nazywa, skomplikowane te nazwy), plećka Daiwa 0,16.O dziwo ryba nie wzięła z opadu, ale spod brzegu na wolno ciągniętą gumę przy krzakach. Fotka robiona starym telefonem, całkiem ostra wyszła. Sezon rozpoczęty !!! Slavo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No to gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Woda koloru kawy z mlekiem, a ten całą gumę połknął. Jak on ją namierzył ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Gratulacje Sławo, zwłaszcza, że mało ich wyjechało z wody, ładny sandacz widze, że dalej w dresiku biegasz, dawno Cie nie przemoczyła rosa? Jacek, widzę, że wrócił Ci wigor do życia ja za bolkiem biegałem, kilka rybek wyjąłem - bez szałustraciłem ładnego bolka pow 70 cm i poszły mi 2 olbrzymie ryby w ciągu 3 dni, jednej jestem pewiem, że sum, druga??? hmmm wole nie wiedziećno ale to jest wkalkulowane w nasz żywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ziom,było ciepło i nie przewidywałem biegania po krzakach Tylko guma i jazda Żadne tam tajne miejscówki ukryte za krzakmi w sajgonie Klocka też nie stawiałem w wysokiej trawie, wiec dresik był OK, hahahaha.Rosa mnie ostatnio przemoczyła, sam widziałeś.... Gacie mokre były, wykręcałem z nich wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Woda koloru kawy z mlekiem, a ten całą gumę połknął. Jak on ją namierzył ????Woda, całkiem, całkiem - fajna. Nie wygląda ażeby to była kawa z mlekiem Za to zanderek śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwinsky Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Piekny sandałek w tamtym roku tez tak mialem, że walnął mi przy samym brzegu tylko, że było to w...kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Podobno na kanale powodziowym wodę puścili.Ktoś tam był może i widział jak tam wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Puścili wode, ponieważ podczas duzej wody otworzyli ta tame pod mostem bartoszowickim. Jeszcze nie skonczyli budowy wiec, pewnie znowu go osusza i beda konczyć budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Woda, całkiem, całkiem - fajna. Nie wygląda ażeby to była kawa z mlekiem Za to zanderek śliczny Jurek,na zdjęciu tego nie widać, ale przejrzystość wody to było zero.Woda nagle zaczęła iść w górę, mętniała dosłownie w oczach. Ryba wzięła na mętnej wodzie przy brzegu , w miejscu w którym za kilka/kilkanaście minut z wody prawie stojącej zrobiła się wręcz rwąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fajowy sandałek! Brawo Sławku!U mnie ostatnio milion spraw na głowie, a jak już chcę się wyrwać, to....leje deszcz i woda idzie pod alarmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Koledzy,moja ryba to wielki pikuś.Poczekajcie tylko niech jeden z naszych Kolegów zapoda fotkę tego co złowił.Ja póki co zbieram szczękę z podłogi bo fotkę już widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A co, to już se na bobra nie można sideł stawiać , pieprzona unia ze swymi przepisami, mówiłem aby nie wstępować, mówiłem. A żeby nie dostać banana za spamowanie to uprzejmie donoszę, że właśnie wróciłem, napieprzałem gumą kilka godzin po znajomych rewirach i pstryknięcia nawet nie miałem i to właśnie jest powód, że po krótkiej drzemce i kawce znów idę rzeźbić do ciemnej nocy. I jestem dobrej myśli Połamania. Fido,co Ty za kawę pijesz??????Takie ryby łowisz po niej, że SZOOOOOOOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) . Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi