Sandacz23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jako ciekawostkę podrzucam fotki suma znalezionego w ubiegłym tygodniu w okolicach Rędzina . Podobno było blisko dwa metry tego żarłoka .https://fbcdn-sphoto...f1f6b8072e6908chttps://fbcdn-sphoto...af2a23daceb01fe Podobno na brazucę dobrz biorą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 I właśnie dla tego , trzeba mieć zamknięte usta , przyjmując piłkę na główkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Czy ktoś może wie jaka sytuacja z poziomem wody powyżej Brzegu Dolnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Przez ostatnie miesiące cały czas trzymają wysoko, tak w brzegach, aby barki na Janówek mogły ziemię wozić. Nie spotkałem w tym roku niskiej wody choć nie bywam tam zbyt często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Chyba znowu podnoszą, bo poniżej woda leeeeeeci w dół.Wczoraj też kombinowali. Rzeka jakby martwa. Jakbym jej nie znał, to bym powiedział, że tam nie ma ryb. Uaktywniły się na krótko i w charakterystycznych punktach. Rozmiarowo bez szału, ale te 20-25 kleni i jakiś bolenik się zameldowały. Brań było dużo więcej, ale wiadomo, jak to przy smużeniu bywa PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Chyba znowu podnoszą, bo poniżej woda leeeeeeci w dół.Wczoraj też kombinowali. Rzeka jakby martwa. Jakbym jej nie znał, to bym powiedział, że tam nie ma ryb. Uaktywniły się na krótko i w charakterystycznych punktach. Rozmiarowo bez szału, ale te 20-25 kleni i jakiś bolenik się zameldowały. Brań było dużo więcej, ale wiadomo, jak to przy smużeniu bywa PozdrówkaKamilprzy martwej wodzie i krótkiej aktywności 20-25 kleni , to połowiłeś jak okonie co niektórzy nie mają takich wyników przy całodniowym doskonałym żerowaniu .gratulacje udanej zabawy z kleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Maluchy. 35cm max. Większych nie widziałem. Na podnoszącej się wodzie ustawiły się w klatkach na płytkich łachach i żarły glony. Po kilka-kilkanaście brań w jednym miejscu. W ogóle nie przeszkadzał im holowany i wypuszczony kolega, bo w kolejnych rzutach kolejne brania w tych samych miejscach itd itd. Na napływach, przelewach i innych klasycznych miejscówkach nie zauważyłem ani jednej ryby. Potem woda podniosła się bardziej, prądy zatokowe zaczęły nosić jakieś śmieci i łowienie się skończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 właśnie - podnosząca się woda , ostatnie trzy wypady , trafiam tylko opadającą lub niską - i bez rewelacji jeden wypad przejazdem na trzy godzinki typowo boleniowy -woda zaczeła się podnosić i 4 bolki udało się skusić , największy około 75- mierzone do wędki , wypasione i grube na maxa - aż strach pomyśleć jakie będą na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 moja zonka coraz bardziej mnie zaskakuje, korde tylko jak ja namowic do lowienia :-) najlepiej na robaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Niestety aktywności boleni nawet podczas podnoszenia się wody, nie zaobserwowałem. 3-4 ataki na powierzchni na cały dzień spędzony nad rzeką to praktycznie nic. Staram się trafnie wybrać odcinek, patrząc na wahania wody, ale z tym to lekka loteria jest...A 75 to już kawał rapiszona. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Wiecie coś jak tam ze szczupłym i sandałkiem na naszej oderce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Eeee tam,ja nie widziałem żadnego wymiarowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Są Koledze chyba bardziej chodziło o tym czy biorą, bo to, że są to chyba każdy wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Wczoraaj bylem w okolicaxh Wroclawia 2 bolkii na kiju.Jeden natychmiast po braniu spadl a drugi po krotkim odjezdzie w glowny nurt rowniez sie wypial. Oba na basunskie bezsterowce Nie bylo widac ich zerowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Koledze chyba bardziej chodziło o tym czy biorą, bo to, że są to chyba każdy wie.... No co Ty? Serio? Wiadomo, że są, a czy biorą...już miałem sprawdzać, a tu teraz fala od Opola nadciąga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 A już byłem na wysokiej wodzie połowić, Na zero ale bolenie i chyba klenie/jazie dawały taki pokaz aktywności że hoho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 a takie tam z ostatniego troli gu - Odra odcinek kozanow -popwice. Ps. pierwszy test woblera od Naszego kolegi Hariera i zameldowal sie oto taki osobnik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 na byczki (suma amerykańskiego) lepsze są rosówki poszalał na kiju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) @ fxdMyślę, że ten największy jeszcze przed Tobą Przydałoby się puścić mu pod nos - coś większego Gratuluję ps. No to ładnie go trachałeś ! Widzę, że jeden z grotów odszedł lekko w bok ! Edytowane 4 Września 2014 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) no walka z zaczepami ..... czy szalal mocno hmmmmm.... branie silnik luz ... bucie na kiju .. silnik off .... odciaganie pontonu do sumika .... jak juz bylem blisko okrecil mnie z 10 razy ..... bbbbllleeeee ..... karuzela to malo .... no i juz po chwili w pontonie ... wiec wielkiej walki nie. bylo . no i sum nie byl kolosem ale ponad metr mial no i zameldowalo sie ostatnio kilka szczupkow ) Edytowane 4 Września 2014 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No to żeśmy się doigrali. Niektórzy narzekali na Odrę w okolicach Wrocławia to google zamieniło ją na Średzką Wodę :D Sprawdźcie sami: https://www.google.pl/maps/@51.1584178,16.9403655,13z spieszcie się bo nazwa znika po chwili czary w google 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Okoniasty 32 cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 @Tomek K. - na streamera? Napisałbyś coś więcej na temat złowienia tego pasiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 20140903_192948.jpgOkoniasty 32 cm.Na Strzegomce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi