Slavobeer Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jeziorm,za drapieżnym białorybem puść się poniżej elektrowni w Wałach. Rybek sporo tam pływa Pikne kleniuchy i bolusia można zobaczyć. Na pewno nie będziesz się nudził Tylko na pastwiska uważać musisz bo tam byczki ostro od tyłu zapinają jałówki i lepiej im w tym nie przeszkadzać, hehehe Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Brzeg i Brzeg Dolny to dwa różne miasta o którym piszesz? Żeby było śmieszniej to oba są nad Odrą i oba obok Wrocławia, ale po przeciwnych stronach . Lepiej to doprecyzować bo możesz pozałatwiać wszystko od dupy strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Brzeg i Brzeg Dolny to dwa różne miasta o którym piszesz? Żeby było śmieszniej to oba są nad Odrą i oba obok Wrocławia, ale po przeciwnych stronach . Lepiej to doprecyzować bo możesz pozałatwiać wszystko od dupy strony .Dokładnie! Można się śmiać ale wiele wiele osób już się tak pomyliło:http://niezalezna.pl/47676-fachowcy-z-bor-u-szykujac-ochrone-pomylili-miastaSłyszałem, że paczki kurierskie też się tak gubią. Znam nawet osobiście historię pewnego Pana który przenosił się w ramach pracy ze śląska do Brzegu (myślał, że opolskiego a wyszło ostatecznie po fakcie, że 100km dalej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mnie chodzi dokładnie o Brzeg Dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mnie chodzi dokładnie o Brzeg Dolny Czyli tak, jak pisaliśmy tu i na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dokładnie tak, dzięki póki co za namiary, trudno zdecydować gdzies śmignąć, ale jeszcze troche czasu zostało. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Czy ktoś wie kiedy puszcza wode na kanale przeciwpowodziowym . Mialem nadzieje ze od wiosny bedzie płunać po ostatnich upiēkszeniach a tu na jazie bartoszowickim przygotowują siatki do kladzenia na dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) . Edytowane 23 Stycznia 2015 przez mirko filipovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Oj nieprędko tymczasowa grobla jeszcze stoi do puki będą prowadzone prace kanał będzie użytkowany tylko w wyjątkowych sytuacjach czytaj POWÓDŹ . Ale nie ma co narzekać trzeba zasuwać nad wodę ryba bierze pogoda nie najgorsza tylko machać wędą .Dziś dwa przypadkowe zębacze okonek i kleń ok 40centów wszystkie rybki wyczepione w wodzie ze względu na brak podbieraka no bo kto zima podbierak wozi a by się kurna przydał . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Oj nieprędko tymczasowa grobla jeszcze stoi do puki będą prowadzone prace kanał będzie użytkowany tylko w wyjątkowych sytuacjach czytaj POWÓDŹ . Ale nie ma co narzekać trzeba zasuwać nad wodę ryba bierze pogoda nie najgorsza tylko machać wędą .Dziś dwa przypadkowe zębacze okonek i kleń ok 40centów wszystkie rybki wyczepione w wodzie ze względu na brak podbieraka no bo kto zima podbierak wozi a by się kurna przydał .20150131_160909.jpg20150131_154657.jpgKilkadziesiąt metrów w górę kanału,bliżej tej kładki,połowiłem ze dwa lata temu fajnych garbusów.Widzę,że mnie prawie "podsiadłeś" Ps.Zabawę dzisiaj miałeś fajną... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Kilkadziesiąt metrów w górę kanału,bliżej tej kładki,połowiłem ze dwa lata temu fajnych garbusów.Widzę,że mnie prawie "podsiadłeś" Ps.Zabawę dzisiaj miałeś fajną... Pzdr No to teraz stoją tam za kamieniami obcinaki do paprochów niestety skutecznie rozgoniły okonie . Podobno bliżej mariny okonie się przeniosły ale dziś zawiało tam resztki lodu i musiałem w drugą mańkę pomaszerować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zbyszek,Ty lepiej dobrze "obcykaj" ten slip za mariną. Co by "babola" na wiosnę nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Slip jest profi barkę byś zwodował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Panowie, mam pytanko o jakiś niegłęboki zbiorniczek w okolicy, co w miarę szybko zamarza na tyle, by dało się na niego wejść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Panowie, mam pytanko o jakiś niegłęboki zbiorniczek w okolicy, co w miarę szybko zamarza na tyle, by dało się na niego wejść ?Może lodowisko na Wejherowskiej Cię zainteresuje !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie wiem, czy wpuszczą mnie z Tonarem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tam nikt nie wpuszcza, można śmiało atakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A coś bardziej na południe od miasta? Nie chodzi mi o sam Wrocław, a ogólnie region dolnośląski. Był ktoś z Was ostatnimi czasu w Mściwojowie? A może jakieś starorzecza zaczyna łapać? Prężyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kamil, daj se spokój, zimy nie ma i nie będzie, ODWOŁANA. I lodu, w związki z tym, też nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie kracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kamil byłem na Mściwojowie parę dni temu i lodu brak. Raczej nie zapowiada się aby w tym roku można było gdzieś u nas wejść na lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Bukowka... od Paprotek lód około 12 -15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jest? Ale chyba tylko na zatoce? Podczas tych pierwszych silnych mrozów skuło właśnie tylko tam, od płytkiej plaży. Lód był cienki i wszedlem na niego tylko z ciekawosci. Środek radośnie falował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) To wiadomośc na forum "chcem sięm zabic, pomuszcie.com.pl" a nie dla wędkarzy... Editka: do Mo-chu to było Edytowane 6 Lutego 2015 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 12-15cm to całkiem sporo. I nieważne, czy Wasze kobiety też tak uważają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi