mo-chu Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Bukowka cała zamarznieta.. po dokładniejsze informacje zajrzyj do Artura do sklepu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ostatnio byłem, ale jego nie zawsze można zastać. Za ochotką się będę musiał rozejrzeć, więc może i na Podzamczu coś się dowiem Dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Z tego co widzę dolnośląskie karty wędkarskie nie uprawniają do wędkowania w opolskiem (z wyjątami przygranicznymi)http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/107351/64/porozumienia_miedzyokregowe_dotyczace_zasad_wedkowania__w_roku_2 Nic tam nie napisano o rz.Nysie pomiędzy z.Kozielnem a z.Otmuchowskim która częściowo biegnie po granicy obu województw. Czy ktoś może wyjaśnić czy na dolnośląską kartę można tam łowić na Nysie?https://www.google.pl/maps/@50.4699432,17.0420011,4372m/data=!3m1!1e3 Edytowane 7 Lutego 2015 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Tu jest jakieś info http://www.pzw.org.pl/wroclaw/wiadomosci/108024/60/porozumienie_z_okregiem_pzw_w_opolu Edytowane 7 Lutego 2015 przez Casdamato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Z tego co widzę dolnośląskie karty wędkarskie nie uprawniają do wędkowania w opolskiem (z wyjątami przygranicznymi)http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/107351/64/porozumienia_miedzyokregowe_dotyczace_zasad_wedkowania__w_roku_2 Nic tam nie napisano o rz.Nysie pomiędzy z.Kozielnem a z.Otmuchowskim która częściowo biegnie po granicy obu województw. Czy ktoś może wyjaśnić czy na dolnośląską kartę można tam łowić na Nysie?https://www.google.pl/maps/@50.4699432,17.0420011,4372m/data=!3m1!1e3Kolego tam trzeba mieć opolskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Bukowka... od Paprotek lód około 12 -15 cmFakt. Lód jest. Ale ryby wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Fakt. Lód jest. Ale ryby wywiało Pytales o lód a nie o ryby...-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Na drugi raz będę bardziej precyzyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Dzisiaj wstąpiłem by zobaczyć co się dzieje na Różance. trzeba przyznać, że przepławka wygląda konkretnie. Zobaczymy jak to w praktyce będzie działać. Fajnie by było gdyby tam jakąś kamerę online zamontowali. Jak to urządzenie nie będzie od góry przykryte to jest szansa na fajne obserwacje ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) ... Edytowane 14 Lutego 2015 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 To wody podlegające pod Wałbrzych i możesz tam łowić uważaj na Nysie odcinek od ujścia z Topoli do garbatego mostu jest wyłączony ze spinningowa . I raczej dobrze bo to co tam się działo jesienią to absurd reklamówki od drobnego okonia się rwały . Kolego nie wprowadzaj w błąd bo od zapory zbiornika Kozielno to już jest opolskie,a od zapory do mostu drogowego jest OS złów -wypuść i haki bezzadziorowe,regulamin PZW Opole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Oj chyba masz racje teraz dokładniej sprawdziłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie, w najbliższą sobotę, a więc 28.02.2015r, proponuję spotkanie przy małym/dużym piwku (kto może, ten może ). Miejsce, jak zwykle do ustalenia. Chętni? Lista uczestników: 1. Kamil Z.2. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kamilu, może wpadnę. Daj znać gdzie i o której. Obgadamy może jakąś wyprawę . PS. Miejsce obojętne, aczkolwiek z naciskiem na: ciszę i normalny dojazd z Sępolna . A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kamilu, może wpadnę. Daj znać gdzie i o której. Obgadamy może jakąś wyprawę . PS. Miejsce obojętne, aczkolwiek z naciskiem na: ciszę i normalny dojazd z Sępolna . A.Zazwyczaj spotykaliśmy się w okolicach nasypu kolejowego (niedaleko C.H. Arkady) i szliśmy gdzieś, gdzie było miejsce. Mogą być okolice Rynku...mi obojętnie. Godziny raczej popołudniowo-wieczorowe? Z Sępolna przecież masz 9 i 17 do centrum I szybki też Mam parę tematów do ogarnięcia we Wrocławiu, w tym na Sępolnie, więc w jedną stronę mógłbym Cię zgarnąć PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 To i ja się piszę. Z miłą chęcią poznam Arka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Zatem aktualizacja: 1. Kamil Z.2. Arek Kubale3. PL19624.?...... Panowie? Analityk, Fido, Ziom, Slavobeer, Jack Daniels, superuszy, Oland, wedkarzyk, okoń i cała reszta wrocławskiej ekipy? Edytowane 24 Lutego 2015 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Klątwa chmielowa jakaś - jestem prawie każdy weekend we Wro a w ten akurat zostaje na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Klątwa chmielowa jakaś - jestem prawie każdy weekend we Wro a w ten akurat zostaje na wsi O widzisz. Ciebie, Łukaszu nie wymieniłem. Zemsta? Może Ci się "grafik" jeszcze zmieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Klątwa chmielowa jakaś - jestem prawie każdy weekend we Wro a w ten akurat zostaje na wsi no nie gadaj, szkoda,ale przynajmniej może Twoja małżonka wpadnie , nie zapomnij jej przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Paweł, będziecie ze Sławkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kamil, jak okolice centrum, to spoko. Właśnie mi o to chodziło, żeby jakoś zgrabnie tramwajami dojechać . Czekam na dalsze kordynaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Namiary masz na privie, a tymczasem czekamy na więcej chętnych. Zwłaszcza, że sezon tuż tuż i czasu na siedzenie na tyłku i gawędzenie będzie coraz mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 1. Kamil Z.2. Arek Kubale3. PL19624. Fido Proszę wybrać knajpkę ale do tej co ostatnio to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Marnie z tą sobotą u mnie - raczej się nie da - miłego wieczoru życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi