ZedSet Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Może temat trochę obok działu ale mam jedno miejsce wolne na poniedziałkowy wyjazd nad rzekę Bóbr tj. 02.03.2015.Wyjazd o 8:00 , więcej info na prv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 W sobotę będzie można omówić taktykę Jacek, szkoda, że nie będzie pełnego składu. Gdzie reszta? Wiem, że myślą o tym, żeby wpaść, ale się nie ujawniają Panowie, z którymi rozmawiałem na priv, proszę o kontakt tel. celem ustalenia szczegłów PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Kamil, dzięki za pamięć. Niestety porobiłem sobie inne plany więc nie będę mógł dołączyć, ale bardzo chętnie w przyszłości się umówię. Mam nadzieję, że przyszłość nie będzie odległa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ok.Więc żeby przejść do konkretów. Miejsce proponuję to samo, co zwykle: nasyp kolejowy przy C.H.Arkady. Stamtąd gdzieś się pójdzie.. Nawet do Rynku- daleko nie ma. Godzina....18:30? 19? Lista obcecności: 1. Kamil Z.2. Arek Kubale3. PL19624. Fido+ najprawdopodobniej jeszcze 2-3 osoby. Kolejni chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Tak jak pisałem, chętnie się spotkam, ale proponuje 16-17, bo najdalej o 19 musze zmykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja znowu mogę dopiero później, w podanych godzinach. Jeśli pozostałym też pasuje wcześniej, to ja się dostosuję i dojadę na trwające już spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Jutro podzwonię i zamówię stolik w jakimś Lamusie abo innym Czeskim Raju. Dam znać na forum. Nie będziem po Rynku spacerowac jak jakieś Japonczyki bo my som stund i wstyd by było Godzina 19-ta jak najbardziej rozsądna. Edytowane 27 Lutego 2015 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Mamy stolik w Lamusie - Bogusławskiego 97. Pierwszy stolik po prawej od 18,30 na "fido" jakbym się spóźnił.To jest chyba trzecia knajpka od strony ul Komandorskiej, w nasypie. Do zobaczyska... Edytowane 28 Lutego 2015 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Fido puść mi esa, cobym sobie nr zapisał, to się zgadamy, bo ja nie jestem pewien ile mi zejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Lamus 18:30 stawie sie na pewno dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ło matko, same wędkarskie tematy były na tapecie, blisko wiosna i pewnie dlatego o żadnej du..ie maryny nikt nic... same rybki samiusieńkie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ło matko, same wędkarskie tematy były na tapecie, blisko wiosna i pewnie dlatego o żadnej du..ie maryny nikt nic... same rybki samiusieńkie... A ja dalej sobie nie mogę przypomnieć, kto to był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A mnie nie udało się dojechać bo tak z Bratem zdegustowałem flaszeczki na urodzinach, że nie dałem rady...Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Podsumowując. Było mi bardzo miło spotkać się z Wami. Zarówno z nowopoznanymi, jak i "starą gwardią" Dzięki !Rozmowy oczywiście wędkarskie tak nas pochłonęły, że nawet nie było kiedy poruszyć np. wątku fotograficznego, a miałem do Arka sporo pytań Trudno, będziesz musiał mi pokazać co nieco nad wodą.. nawet łaskawie mogę się zgodzić robić za modela @Fido- przystępuję do sprzątania w kartonie @Tomek K.- szykuj miejsce na łajbie i w słoikach PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dzięki Panowie za spotkanie. Mimo, że mogłem być tylko +/- 40 minut i wychylić jedno szybkie piwo z Wami, miło było mi Was poznać i zobaczyć. Co do wątku foto - będzie okazja, sezon przed nami. PS. Kamil, nad wodą na pewno się pokażę i coś poknujemy razem - mamy w końcu trochę tu fotogenicznych wód na DŚ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wczoraj Odra, dziś Ślęza. Zero kontaktu z rybą, Też nie widziałem żadnych oznak życia na wodzie. Jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 wczoraj zero na Odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wczoraj na Ślęzy w okolicach stadionu dwa brania w dwie godziny, jeden mały klenik na brzegu, drugi troszkę większy (jakieś 30 cm+) spadł w wodzie ..... wiosna idzie J. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal1995 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Stara odra miedzy miejskim, a powodziowym - zero, null. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dziś Barki I , jeden okoń... przez 4h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dziś poniżej Brzegu Dolnego od mostu w dół/opaska i starorzecze/ zero kontaktu,grunciarze ładnie połapali białej ryby, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Szczerość w cenie - ja w poprzednich latach też chude wiosny zaliczałem ale w tym roku zamierzam wyczekać do kwietnia - może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal1995 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Panowie nie wiecie jak jest z kanalem powodziowym? Odcinek od mostu warszawskiego do mostow jagielonskich jest juz zalany woda i odgrodzony od reszty. Czy mozna juz tam lowic? i czy ktos lowil w zatoce kanalu zeglugowego? Szukam jakies miejscowki na okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ponoć zakaz łowienia jest do zapory usypanej przez budowlańców a ta została usunięta . Polecał bym jednak tel. do PZW .Poniżej mostu Jagielońskiego tyczkarzy już widziałem .Dziś za zoo 2 godziny z kolegą i 8 okonków , jeden ok. 27 cm . wszystko B. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jazie na Oderce podobno się ruszyły ale ja jakoś wole pochodzić za grubszym zwierzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi