Kamil Z. Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dostałem MMSa popartego chaotycznymi, euforycznymi dopiskami Czekam na pełną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dostałem MMSa popartego chaotycznymi, euforycznymi dopiskami Czekam na pełną relację A nie słyszałeś w domu jak się darłem nad rzeką? Gruuuubo było A oto i sprawca zamieszania i tych krzyków nad Oderką dzisiaj wieczorem. Doczekałem się wreszcie pięknej ryby. Najlepsze, że złowiona i wypuszczona w super towarzystwie na wspólnym wypadzie z Ziomem i Nitem, na którym pojawiłem się jako ostatni Stanąłem na miejscówce, 5 czy 7 rzut prostopadle do nurtu, wybranie luzu, dwa obroty korbą i ŁUBUDU !!!!! Taki oto klenik melduje się na kotwiczce starego, wysłużonego Instincta 4. Poprzednia 50-tka też się na niego połakomiła Przepiękna 50 ze sporym plusem + Mój nowy oficjalny PB, który mam na zdjęciach i pozostanie mi piękna pamiątka. Dzięki chłopaki za podebranie, za świetne fotki i za atmosferę. O to właśnie chodzi na wypadach w nasze rewiry !!! Sprzętowo:Kijek CD XLS 2,74 3-14g0,16Instinct 4 z niebieskawą łuską Slavo 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Szeroko... i tak trzymaj pozdr mo-chu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Piękny amurek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ależ klucha z Maślakiem Nowe danie w wykonaniu Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Piękny kleń! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Brawo dla Slawo, Przy okazji:po Wrocławskich remontach - RZGW bierze sie za odcinek od Malczyc w dół (do ujścia Nysy).http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:2486-2015:TEXT:PL:HTML Budżet coś mały jak na duży remont i główek 421 też jakby mało - chyba tylko część jak na ten odcinek (podejrzewam że te bardziej zniszczone - czyli dla nas najlepsze). Może ktoś ma więcej info. Będa dalej mieszać i mącić wodę. Połamania Edytowane 29 Maja 2015 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Sławku brawo za pięknego kleniozaura Poniżej Malczyc już teraz wyraznie daje się odczuć skutki ''mieszania'' wody Co chwilę zmiany poziomu wody oraz straszne zmętnienie i wszech obecny płynący ''syf '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawrad Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Gratulacje Sławku.Kapitalny kleks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dzięki Panowie,Nito jak go zobaczył pierwszy raz, po tym jak w końcu oderwał się od dna, też krzyknął: Ty !!! to amur jest !!! Oj dawno takich emocji nad rzeką nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Sławek graty i pozostaje życzyć 6 z przodu Ostatnio podczas spacerów mam lot na podglądanie rybek i właśnie niedawno widziałem jak coś na środku rzeki próbowało pożreć ćwiartkę bochenka chleba Niestety aparat mało profesjonalny a szkoda bo była to na prawdę porządna klucha A teraz z innej beczki, jak panowie przygotowania do sandaczowej inauguracji ? Po obserwacjach wody jestem bardzo optymistycznie nastawiony. No i w końcu bolki odsapną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Gratulacje Sławku ,,kleniozaura" - to musiał być widok krzyczącego Nita . To się widać zaczęło wielkie łowienie na odrze mam nadzieje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Ależ klucha z Maślakiem Nowe danie w wykonaniu Slavobeer Ja Ci dam !!!Slavobeer nie gustuje w kleniowym menu Dzięki Panowie Edytowane 29 Maja 2015 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Gratulacje Sławku ,,kleniozaura" - to musiał być widok krzyczącego Nita . To się widać zaczęło wielkie łowienie na odrze mam nadzieje!!! Carloss83,witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Slavobeer gratuluję, niezły potwór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Miejscówka hojnie obdarowała!Ładny klocek Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ta miejscówka była już dla mnie skreślona.Ryb niby od ch....ja, a ja ciągle tylko krajobraz oglądałem.Tak na prawdę jeździłem tam po to aby posiedzieć z Kolegami nad rzeką po pracy Ale wczoraj opłaciło się wyrwać z domu na godzinkę.Fantastyczna ryba i świetna pamiątka w postaci zdjęć.Teraz czekam jak podrośnie i złowię ją ponownie Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Tak często bywa,ze łazimy godzinami nad woda i efekty średnie albo mizerne a wystarczy ten jeden rzut i wszystko jasne!Mam nadzieje że mnie jutro Odra obdaruje możliwością zrobienia fajnej foty z mega bolkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Właśnie, ja liczę na to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 No to ja Wam tego życzę. Bolek 80+ i ładne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 U mnie lipa bolki nie chciały współpracować,jedynie jednego klenika udało się ściągnąć z napływu!Woda dzisiaj była fajna, ale ten wiatr mnie rozwalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzisiaj przez cały dzień nie widziałem ani jednego bolkowego uderzenia ale jakiegoś głodnego dało sie wydłubać z samego rana (potem plaża).Pierwszy raz w rzyciu widziałem jednocześnie około 1000 sztuk krąpi Wyszły na płytką wodę na tarło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Groza nad Odrą - strach tam zaglądać bo dwóch takich można tam spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Fajna fota-Riders on the storm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi