Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem MMSa popartego chaotycznymi, euforycznymi dopiskami ;) Czekam na pełną relację ;)

A nie słyszałeś w domu jak się darłem nad rzeką?  Gruuuubo było :)

A oto i sprawca zamieszania i tych krzyków nad Oderką dzisiaj wieczorem. Doczekałem się wreszcie pięknej ryby.

Najlepsze, że złowiona i wypuszczona w super towarzystwie na wspólnym wypadzie z Ziomem i Nitem, na którym pojawiłem się jako ostatni :)

Stanąłem na miejscówce, 5 czy 7 rzut prostopadle do nurtu, wybranie luzu, dwa obroty korbą i ŁUBUDU !!!!!  

Taki oto klenik melduje się na kotwiczce starego, wysłużonego Instincta 4. Poprzednia 50-tka też się na niego połakomiła :)

Przepiękna 50 ze sporym plusem +  :)

Mój nowy oficjalny PB, który mam na zdjęciach i pozostanie mi piękna pamiątka.

Dzięki chłopaki za podebranie, za świetne fotki i za atmosferę. O to właśnie chodzi na wypadach w nasze rewiry !!!

Sprzętowo:

Kijek CD XLS 2,74 3-14g

0,16

Instinct 4 z niebieskawą łuską

Slavo

DSC_0896.JPG

• Like 22

Brawo dla Slawo,

Przy okazji:

po Wrocławskich remontach  - RZGW bierze sie za odcinek od Malczyc w dół (do ujścia Nysy).

http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:2486-2015:TEXT:PL:HTML

Budżet coś mały jak na duży remont i główek 421 też jakby mało - chyba tylko część jak na ten odcinek (podejrzewam że te bardziej zniszczone - czyli dla nas najlepsze). Może ktoś ma więcej info. Będa dalej mieszać i mącić wodę.

Połamania

Edytowane przez analityk

Sławek graty i pozostaje życzyć 6 z przodu :D
Ostatnio podczas spacerów mam lot na podglądanie rybek i właśnie niedawno widziałem jak coś na środku rzeki próbowało pożreć ćwiartkę bochenka chleba :ph34r: Niestety aparat mało profesjonalny a szkoda bo była to na prawdę porządna klucha :)
A teraz z innej beczki, jak panowie przygotowania do sandaczowej inauguracji ? :D Po obserwacjach wody jestem bardzo optymistycznie nastawiony. No i w końcu bolki odsapną :ph34r:

Ta miejscówka była już dla mnie skreślona.

Ryb niby od ch....ja, a ja ciągle tylko krajobraz oglądałem.

Tak na prawdę jeździłem tam po to aby posiedzieć z Kolegami nad rzeką po pracy :)

Ale wczoraj opłaciło się wyrwać z domu na godzinkę.

Fantastyczna ryba i świetna pamiątka w postaci zdjęć.

Teraz czekam jak podrośnie i złowię ją ponownie :)

Slavo