Slavobeer Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Fajna fota-Riders on the storm To jest SlavoZiom Panowie, my nie odpuszczamy. Łowimy ile wlezie, do zmroku.Pozwy rozwodowe nasze babeczki mają już w szufladach, hehehehe sądząc, że my zamiast na rybki to na cipki jeździmy Ale coż... Trzeba dokumentować nasze wypady. Dziś wieczorkiem, już po obiadku z Teściową, krótki intensywny wypad na nowe rewiry, na których nas jeszcze nie było. Mieliśmy swoje 5 minut, dosłownie.Najpierw ja wyjąłem Bolusia na swój nowy PB (skromny taki mój PB przy tych Waszych, ale jest ). 5 minut po mnie, jak wyciągałem kotwice wczepione w tą cholerną siatkę podbieraka, Ziom targał ni to leszcza, ni to brzanę. Nie wiadomo było na początku. Ale rybka okazała się starszym rodzeństwem chwilę wcześniej wyjętego przeze mnie Fantastyczne podsumowanie i zakończenie maja 2015 ! Obie rybki posmakowały Spirity 9. Ziom, dawaj fotki Twojej torpedy jak odpływała do domu !!! Slavo Edytowane 31 Maja 2015 przez Slavobeer 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Brawo Sławku! Ale masz serię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dla zachęty zapodam fotki, które całkiem miło się ogląda i które, mam nadzieję, zachęcą do wypadu nad naszą Oderkę Przyczajony Ziom czeka na branie bolenia. A tu Bromba czeka na swojego klenika 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Przy okazji zapraszam do dyskusji o miejskim odcinku http://jerkbait.pl/topic/59070-wroc%C5%82aw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Slavo i Ziom wieczorne foty spoko!Rybki też.I ja w końcu muszę się wybrać na nocne łowy. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Slavo i Ziom wieczorne foty spoko!Rybki też.I ja w końcu muszę się wybrać na nocne łowy. Pozdro! My nie łowimy w nocy Łowimy do zmroku, czasem po ciemku wracamy bo kawałek za daleko się zagalopujemy.A fotki faktycznie wychodzą takie mroczne, ciemne. Mnie się to podoba, dlatego jako ciekawostkę i urozmaicenie je wrzuciłem. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) W temacie ostatnio bardzo optymistycznie, gratulacje Panowie.Dzisiaj na GWrocławskiej trafiłem na taki artykuł http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3885965,gdzie-sie-podzialy-cuprum-i-dworzec-autobusowy-w-stawach-pod-wroclawiem,1,id,t,sa.html Edytowane 2 Czerwca 2015 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Fotki z fajnego odrzańskiego przelewiku. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Slavobeer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Dziś o świcie wyprawa nad Odrę dała fajny rezultat.Zaliczyliśmy z Ziomem po bolku A jak u Was? Nikt nic nie łowi, na ryby nie jeździcie ?Ja też z reguły nie łowię, dopiero teraz coś się dzieje pozytywnego i prawie na każdym wypadzie zaliczam rybę.Oby tak dalej ! Big Klenia mam na rozkładzie w tym roku, chciało by się dużego bolenia Slavo Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Slavobeer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) A jeździmy, duuużo jeździmy bo jesteśmy uzależnieni jako i Wy, panocku Odra mało nas nęci, kilka wypadów. A wczoraj znów nad Baryczą, śmiać mi się czasem chce jak tubylcy mi tłumaczą tę rzekę, ale do rzeczy, oczywiście wiało, nie urywało łba a czasami nawet zupełnie ustawało ale tam zawsze wieje. Na początek wyjąłem lina a później już z górki, bilans dnia to setka okoni, kleń, szczupak i ten linek drapiezny oczywiście. Duży kleń albo bolesław spadł.Strach się kąpać bo nie wiadomo jak inne zwierzęta są zmutowane Edytowane 5 Czerwca 2015 przez FidoAngel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ostatnio dałem Oderce od siebie odpocząć, ale za to pomęczyłem sandaczyki przynajmniej próbowałem czas na kleniki i wdrożenie planu-"muchi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 I co z tymi sandaczykami? Połowiłeś? Biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tak czytam i chętnie bym się z kimś wybrał na jakiś spinning, samemu ciężko się wybrać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 I co z tymi sandaczykami? Połowiłeś? Biorą?Coś tam siadło, ale szału nie było. Ale nie składamy broni i jeszcze znajdziemy te większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Wczoraj od 20 do 22 pod mostem rędzińskim za sandaczem, zero efektu;) 5 osób jeszcze łowiło bliżej tamy, ktoś z forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ostatnio dałem Oderce od siebie odpocząć, ale za to pomęczyłem sandaczyki przynajmniej próbowałem czas na kleniki i wdrożenie planu-"muchi" To, z tą "muchią" to trzymam za słowo. Niebawem się odezwę, tylko wrócę z wygnania do Lublina. I coś podziałamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Byłem dzisiaj, ale nawet muchówki nie rozłożyłem. Wypad krótki, a i wiało zdrowo-z moją techniką rzutową pewnie bym za wiele nie podziałał. A ryby do powierzchni się podnosiły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Niebawem kleniki się wytrą to będzie je można "zmolestować" czymś pływającym Wy muchami - ja chrabąszczami i żukami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuter Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Taka sytuacja... Słup. Pozwolili, więc pływajo, łowio. Z daleka przyjeżdzajo. ELDORADO w poniedziałek. W siatce dwa sandały ale przyjechał z daleka więc łowi. Radocha bo jest co jeść... Byłem w piątek i sobotę. W sobotę koło 8 podpływa kontrol. Dwóch. Młodszy i starszy. Starszy patrzy cierpliwym okiem, młody raczej taki wkurwiony. "Dzień dobry" nie łamie lodów. "Pan podpłynie", kenkarta itp. Młodszy sprawdza i widzi jak jest. "Pan puszcza?" Lody pękły, gadamy chwilę jak ludzie, którzy ryby w Lidlach kupują. Opowiadają, że w poniedziałek naliczyli 70+ sandałów w siatkach u ludzi na wodzie. W sześciu łódkach kolesie w koszulkach "złap i wypuść" komplety w wodzie i dalej łowią, niby, że okonie... Dwie ekipy w koszuleczkach po komplecie w siatkach i jeszcze na agrafkach do pawęży przypięte 4 sztuki. Spisali. Jak to czytacie to brawo, łowcy! Poza tym fajna woda, piękne poranki i zachody słońca. Sondę kupiłem w tym roku, pływałem na początek sezonu na Bajkale i myślałem, że zepsuta jest bo żadnego łuku nie widziałem a na Słupie książkowe, tyle, że ryby nie współpracowały. Pewnie tam jeszcze wrócę. Pozdrawiam,L Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Szuter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czyli wszędzie tak samo. Na Turawie też wszystko w łeb. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A jakie to koszulki "złów i wypuść" bo nigdy nigdzie takich nie widziałem. I szkoda, że tak jest, tego sie spodziewałem ale nie tego oczekiwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuter Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nie wiem, w co ubrani byli. Panowie z PSR mówili. Może takie: http://carptravel.blogspot.com/2014/07/odziez-promoujaca-zasade-zow-i-wypusc.html Wiele tego jest tinyurl.com/ncf9nsg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Na wstępie przywitam się.Marcin vel bobik. Wędkarz od wielu boleści... Feeder, Match, Spinning (poczatkujacy).Pogoda nie za fest dzisiaj ale jadę 2h porzucać boleniom pod nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ostatnio małe polowanie z pseudoaparatem.Wrocławskie kleksy. Widok zacny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi