Zbyszek T Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Cześć,Coś mi się obiło o uszy, że na Kanale Powodziowym (po remoncie) jest zakaz połowów. Ale teraz nie mogę na stronie PZW tego odnaleźć. Ktoś kojarzy? Do kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Cześć,Coś mi się obiło o uszy, że na Kanale Powodziowym (po remoncie) jest zakaz połowów. Ale teraz nie mogę na stronie PZW tego odnaleźć. Ktoś kojarzy? Do kiedy?do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) To, Fido, Panowie Proponuję ognisko 04.07 (tradycyjnie pod mostem w Lubiążu) o godz. 14:30ci (taki wakacyjny obiadek przy ognisku i piwie).Potem kto chce to do domu/kto chce to na rybki.Później jakieś nocne rozmowy przy ognisku i rano na rybki ponownie.To mamy Analityk, Fido, Bobik i PL1962, może jeszcze Kamil Z?, może jeszcze ktoś?Fido załatwia piwo, ja zagrychę, Bobik i PL rozrywkę (jako nowi ) a Kamil załatwia ochronę - wadomo fachowiec Edytowane 15 Czerwca 2015 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zabiore ze soba brata o ile go znow na delegacje nie wygoni szef. Mlodszy tez choruje na ryby ;] Ad rozrywki... cholera ciezka rzecz... Moze byc Pan Tadeusz? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 ...z mila checia dolacze do Was Panowie.Mozecie mnie dopisac do lozy szydercow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wstepnie tez sie pisze na spotkanie..... moze w koncu uda sie poznac wroclawska ekipe do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dzisiaj po pracy wyskoczyłem nad odre i udało się złowić jednego klenika.Nie jest to jakiś mega okaz ale cieszy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Panowie, widzę, że często piszecie o odciku Odry w okolicach Rędzina. Jak wygląda tamtejszy odcinek, są główki?Akurat jestem we Wrocławiu, mam ochotę się gdzieś wybrać, a nie chcę nigdzie daleko jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Na rędzinie nie ma już główek. Od mostu rędzińskiego do ujścia Bystrzycy jest już uregulowana. Ryb też mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Na Janówku wszystkie miejsca zasypane mułem, tam gdzie kiedyś piasek był na dnie tylko muł i muł, żadnych oznak żerowania czegokolwiek, czasem bolek w ujściu Widawy się pokaże ale nie przychodźcie go złapać bo to młodzież, pojedyncze okonki na opasce dwa kilometry poniżej, ogólnie rzeka "wygląda jak wytruta" jak to Tomaszka ostatnio powiedział.Ten odcinek strasznie ucierpiał z powodu prac regulacyjnych, dopiero jakaś wielka woda przywróci ten rejon Odry do jakiegoś stanu przyjaznego nie tylko dla bobrów choć i one, z tego roku, jakieś takie mizeroty.I Widawa w tym roku pusta od początku roku, zniknęła certa, świnka i brzana, sandacze i szczupaki nie pilnowały tarła uklei a leszcz wcale nie wszedłNa Urazie podobnie... Dla miłośników tych terenów i wód prawdziwy dramat, było źle, jak wszędzie, ale to co jest teraz powoduje, że nie chce się tam bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Smutne :/ W tym roku wybitne parcie mam na hobby ale z rybostanem i braniami slabo :/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zrobiłem małą objazdówkę, bardziej krajoznawczą niż wędkarską. Wszędzie remonty... jak gdzieś się da porzucać, to kolejka do wody(np. pod elektrownią w mieście), jedynie spokój zastałem na Ślęży(nic dziwnego, straszna niżówa) i na niej troszkę pobawiłem się z młodzieżą. Niech te remonty się kończą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0cian89 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Na Widawie dwa dni temu cisza i spokój pod względem wędkarzy i ryb Jeden strzał szczupaka niestety pozostał z przynęta w wodzie. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez b0cian89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Przede mną jeszcze z 15 min marszu i zobaczymy, co w tych wodach w okolicy Wrocka pływa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mi sytuacja wędkarska naszej wrocławskiej Odry się podoba :D Sandacz bierze i to całkiem dobrze. Co prawda większość w granicach 60-70cm ale ilościowo 4-5szt na wypad, jest zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mi sytuacja wędkarska naszej wrocławskiej Odry się podoba :D Sandacz bierze i to całkiem dobrze. Co prawda większość w granicach 60-70cm ale ilościowo 4-5szt na wypad, jest zabawa.Mistrz czy czarodziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 hmm ciekawe ja sandaczuje i nic;) tylko sumki dwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Stwierdzam, że klenie i bolki mają się dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Stwierdzam, że klenie i bolki mają się dobrze Czyli Kamil na zlocie mówi jak łowić bolki i klenei a ZedSet ma zaproszenie na wykład dot. sandałków - dla obu wejściówki gratis. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez analityk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jacku, a co tu pokazywać...rzucasz i kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 :/ to ja chyba krece w przeciwnym kierunku.... Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mistrz czy czarodziej?Dla podpowiedzi mogę napisać tylko tyle że wyzbyłem się zeszłorocznych nawyków i działa. Aaaa... no i łowię na wściekłe kurki a nie jakieś gumki jak reszta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sandacz bierze i to całkiem dobrze. Co prawda większość w granicach 60-70cm ale ilościowo 4-5szt na wypad, jest zabawa.A mnie na drugie Tomasz , jak nie zobaczę to nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 WŚCIEKŁE KURKI !! akcpetacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Kacper , chyba dałeś się przekonać co do kurek po tym piesku 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi