Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Ziom dzieki!

A nawet nie zwróciłem uwagi, że na jednym zdjęciu charakterystyczny krajobraz! ;)

Jakoś mnie tam wczoraj zawiało wczoraj!

Tam gdzie zazwyczaj łowie (większość zdjęć) to raczej miejscówka po zdjęciach nie do rozpoznania.

Dzisiaj coś się uwiesiło ale foty wstawię wieczorkiem :)

Jakoś mnie tam wczoraj zawiało wczoraj!

Tam gdzie zazwyczaj łowie (większość zdjęć) to raczej miejscówka po zdjęciach nie do rozpoznania.

nie tylko wczoraj :), poprzednio klenia miałeś kawałek wyżej :)

tam gdzie zazwyczaj łowisz też są bardzo charakterystyczne miejsca w krajobrazie :)

trzeba uważać

Umieszczanie zdjęć na tym portalu, jeśli głównie się łowi na miejskim odcinku, nie jest do końca bezpieczne. Trzeba uważać z fleszem nad wodą i czasem zrezygnować z fotki w trakcie wypuszczania :unsure: A jeśli już umieszczać to takie gdzie nie ma cech charakterystycznych dla miejscówki i gdzie nie widać naszej facjaty. Ja nie mam złudzeń i wiem że ONI też czytają co tu piszemy. W zeszłym roku wywaliłem tak sobie jedną miejscówkę. Był flesz a następnego dnia jak przyszedłem było już filetowanie.... :wacko:
Dlatego pewien Tomasz jeśli będzie chciał zobaczyć to tylko face2face :D Jak czas pozwoli to wproszę się pod most jeśli oferta aktualna :)

• Like 1

Hej. Ponownie w drodze do miasta rodzinnego zatrzymalem sie przy jednej z lokalnych zwirowni.... czwarty rzut i zlotego Gnoma 3 ugryzl szczuply.... ok 50 cm... zostawilem luz na plecionce i wyplul blache:) Zmiana przynety... rzut ... trzask i slider salmo tonacy poszedl w cholere :/ Brat nawinal plecionke bez podkladu... bylo jej stanowczo za malo i koniec zabawy.... splatala sie. Podsumowujac... szczupak uciekl plecionka do smieci i slider na dnie zwirowni ;/

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Wczoraj sandacz i szczupak na celowniku ale i trafiła się kijanka 1,4m i wadze 20-25kg. W skrzelach miał Aglię nr4 z przyponem i kawałkiem żyłki. Po uwolnieniu od śmieci jaszczur wrócił do swojej gawry ;)  

Edytowane przez ZedSet
  • Like 15

To, Fido, Panowie

Proponuję ognisko 04.07 (tradycyjnie pod mostem w Lubiążu) o godz. 14:30ci (taki wakacyjny obiadek przy ognisku i piwie).

Potem kto chce to do domu/kto chce to na rybki.

Później jakieś nocne rozmowy przy ognisku i rano na rybki ponownie.

Dla przypomnienia jak wyżej.

Najpierw zbieranie drzew, potem ognisko i rozmowy a potem rybki. Mamy kilka deklaracji więc będzie z kim i o czym pogadać.

Wszystkich chętnych (wyznawców C&R) miło witamy i zapraszamy.

Zadeklarował sie też ZedSet ostatnio lider wrocławskiego wątku (przy okazji - Brawo i szacun za wyniki).

Mistrzowie drugiego planu i wątków boleniowo-kleniowych też niech poczują głód spotkań (będzie okazja zobaczyć podziw w oczach młodszych adeptów).

Do zobaczenia.

Edytowane przez analityk

To co Panowie z tą sobotą? Miejsce znane: Most w Lubiążu. Godzina? Lista obecności? Ja ogarnąłem urlop i planuję się zjawić ;)

1. Analityk

2. Fidoangel

3. Kamil Z.

4..

Ziom, slavo, ZedSet, i cała reszta?

? ?

Napisałem do Jacka że postaram się ogarnąć i się pojawić :)

Rano na pewno będę na rybach, ale zobaczymy czy dam radę zostać do wieczora ;) na 99,9% będę

1.Analityk

2.Fidoangel

3.Kamil Z.

4.Paco321

5..

• Like 1