Gość tarpio Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Zioom bolki żrom Sławek ma już fotke lepszego wypasiona sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jacek, otworzyli Spiską już niedługo się zacznie Tylko dobrze świdry naostrzcie hehe Nie cytujemy zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Zioom bolki żrom Sławek ma już fotke lepszego widziałem, gratuluję Michu i powodzenia jutro Sławcia tak dziś przegoniłem, że nie pamiętał jak się nazywa - zamilkł ale za to jaką ładną rybę złapał, chyba nie żałuje Edytowane 10 Października 2015 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 widziałem, gratuluję Michu i powodzenia jutro Sławcia tak dziś przegoniłem, że nie pamiętał jak się nazywa - zamilkł ale za to jaką ładną rybę złapał, chyba nie żałuje to Szacun Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 WitamWybieram się w środę nad Odrę (pierwszy mój wyjazd nad tą rzekę, do tej pory wędkowałem głównie na: Bukówce, Słupie, Dobromierzu). Gdzie będzie "atrakcyjniej wędkarsko" w okolicach Lubiąża czy Ścinawa? (wędkowanie z brzegu). Jestem z okolic Wałbrzycha. Proszę o wskazówki dla laika, ewentualnie mam wolne miejsca, jak ktoś chętny na wyjazd to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajnos Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Gdyby nie parszywa prognoza pogody na środę (deszcz) to z przyjemnością bym się podczepił pod wyjazd. Jutro ma być jako tako (brak wiatru, brak deszczu), dlatego jutro ruszam pod Wrocław (wyjazd z Wroca). Jeśli ktoś ma ochotę się wybrać to zapraszam. Ogólnie z przyjemnością bym się wybrał na ryby z kimś z Wrocławia w najbliższym czasie. Znajomi nie wędkują, a z kimś polatać nad wodą zawsze weselej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) widziałem, gratuluję Michu i powodzenia jutro Sławcia tak dziś przegoniłem, że nie pamiętał jak się nazywa - zamilkł ale za to jaką ładną rybę złapał, chyba nie żałuje Ni ma fotki, ni ma rypki, ni ma gratek, chiba coś zmyśliłeś Edytka: noooo, ale ma płetwę ogonową, dobrze Ci musiał sprzęt przetestować, gratki Edytowane 13 Października 2015 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ano jest fotka, jest rypka, może będą gratki Mój nowy PB w bolku Sławozbir 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Lubiąż to ciążki kawałek chleba, ale jest to dziki odcinek i ciekawa woda. Ścinawa jest bardziej cywilizowana, (sklepy, główki, łatwy dojazd) ale presja nieco większa - Na jednodniowy wypad ją Ci właśnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Fajowy bolasek i super foto! Brawo Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Slavo, czy to czasem nie Twoje 2 PB w bolku w tym sezonie?Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Sławozbir nie za dobrze? gratki fajoska rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Fajny bolo!oby tak dalej gryzły ,to i może moje PB podskoczy Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Moje juz podskoczylo o 1cm w Niedziele ale do celu na ten rok i magicznego 8 z przodu jescze troszke zabraklo Graty dla wszystkich lowcow...... skad Wy macie tyle czasu na te ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam, Panowie czy ktoś ma info na temat Topoli ? stan wody coraz mniejszy ? czy idzie już to w dobrym kierunku. Byłem dwa tygodnie temu zerknąć co tam się dzieje i niestety wyglądało to tragicznie. Może ktoś z lokalnych wędkarzy wie czy ryba miała się gdzie tam pochować czy po prostu zbiornik umarł. Bardzo lubiłem tam łowić, ciekaw jestem czy jest choć trochę lepiej niż ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Bylem tydzien temu woda fest niska ale nie maryw sie ryba na 2 czesci zbiornika ma sie gdzie chowac doly po 4-5 metrow. Teraz leje to woda idzie do gory. Przy ujsciu masa okoni maks 20 cm zabawa przednia, nic wiekszgo nie uswiadczysz. Moze oodjade w niedziele ze spinem sie pobawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Graty Sławku!! Piękny bolek! Szkoda że nie bylo Cie na zawodach troche rybek padlowygrał Slawek Dymkowski 2 bolki plus okonie ja byłem 2 plus największa ryba zawodów jeden bolek 74,5 i okoń a 3 Janusz Szwarc miał 15 ladnych garbów chyba:)A wczoraj rekreacyjnie przed praca mimo lipnej pogody 2 bolki 70+ na deep bleaka z dna w głębokiej klatce pełnej krąpi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Zawody fajne, ale jak to możliwe, że wyprzedziło mnie aż 7 zawodników okoniami Muszę zapytać w okręgu jak to jest z tymi punktami, bo się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A co za rybę miałeś? Można zgłosić Maks. 15 ryb przy czym z tego co orientuje na szybka kalkulację 15 ledwo wymiarowych okoni łyka Bolka 45-50 a teraz brały ładne garby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Miałem jednego bolka 64 cm i zająłem 10 miejsce. Stałem naprzeciwko Was gdy dostaliście puchary, tuż obok losującej z kapelusza sierotki. Pewnie jeszcze się spotkamy na ostatnich zawodach w listopadzie. Startowałem ostatnio w kole Odra ponad 10 lat temu, a jedynym zawodnikiem jakiego poznałem z dawnych lat był Andrzej :-) Bardzo mi się podobało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No to bez problemu został łyknięty przez kilkanaście okoni 20-27 cm niestety teraz trzeba dobrze kalkulować lub łowić 2-3 spore ryby żeby nie dać sie wyhuśtać okoniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dzięki chłopaki za miłe słowo.Michał, jak widzisz zawody sobie na razie odpuściłem. Jakoś tak mi się fajniej jedzie na luzie i bez napinania się. Ale Tobie i Kacprowi szczerze gratuluję wyników w tym sezonie. Fajnie, że łowicie jak na zawołanie Mój boluś to faktycznie w tym sezonie drugie podniesienie mojego skromnego PB. Do 8 z przodu jeszcze sporo brakuje, ale będę jeszcze próbował, na zmianę z sandaczami, których łowienie mi się podoba bo nie wymaga aż takiego biegania i robienia kilometrów nad rzeką.Bieganie jest fajne ale ja jakoś nie mam kondycji w ostatnich 2-3 latach, nie uprawiam sportów (poza wędkowaniem) i kilkukilometrowe marsze mnie dobijają. Michał myśl coś nad wyjazdem na okonie, bo już baaaaaardzo dawno nie byliśmy, sprzęt się zakurzył, a mi brakuje takiego łowienia Koledzy, z którymi robimy wypady na bolki i sandały nie chcą łowić świadomie okoni A to takie przyjemne jest Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dzięki chłopaki za miłe słowo.Michał, jak widzisz zawody sobie na razie odpuściłem. Jakoś tak mi się fajniej jedzie na luzie i bez napinania się. Ale Tobie i Kacprowi szczerze gratuluję wyników w tym sezonie. Fajnie, że łowicie jak na zawołanie Mój boluś to faktycznie w tym sezonie drugie podniesienie mojego skromnego PB. Do 8 z przodu jeszcze sporo brakuje, ale będę jeszcze próbował, na zmianę z sandaczami, których łowienie mi się podoba bo nie wymaga aż takiego biegania i robienia kilometrów nad rzeką.Bieganie jest fajne ale ja jakoś nie mam kondycji w ostatnich 2-3 latach, nie uprawiam sportów (poza wędkowaniem) i kilkukilometrowe marsze mnie dobijają. Michał myśl coś nad wyjazdem na okonie, bo już baaaaaardzo dawno nie byliśmy, sprzęt się zakurzył, a mi brakuje takiego łowienia Koledzy, z którymi robimy wypady na bolki i sandały nie chcą łowić świadomie okoni A to takie przyjemne jest Slavo Sławku pisz kiedy i ja z czystą przyjemnością się wybiorę z Tobą na okonie.Krystian ma "Trudne dni " zmasakrował sobie cały barki i ramie od tych boleni i ma zakaz spinningu. I ja w tym roku wiele poświęciłem boleniom. Także jak coś telefon masz więc. Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Sławku pisz kiedy i ja z czystą przyjemnością się wybiorę z Tobą na okonie.Krystian ma "Trudne dni " zmasakrował sobie cały barki i ramie od tych boleni i ma zakaz spinningu. I ja w tym roku wiele poświęciłem boleniom. Także jak coś telefon masz więc. Sebo Faktycznie można coś pomyśleć A Krystianowi to trzeba było zabronić łowić sandały na ciężko to by bary nie ucierpiały Na paprocha niech łowi !!! Edytowane 21 Października 2015 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Albo na "zboka troka" tu nie trzeba dalekich i siłowych rzutów Muszę popracować nad jego techniką rzutu bo bardzo siłowo to robi.Ale tak poważnie to serio ma zakaz i to właśnie przez siłowe rzuty. A co do okoni to teraz jest bardzo dobra pora na ładne garbusy co widać w wątku Okoniowym. Zdzwonimy się może jutro i pogadamy na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi