rybak44 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Na Fantoma 9cm 80+ tłusty bolo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Optymistą dobrze być - pamietałem z geografi, że Jangcy to duża rzeka jest a jak kliknąć w google to mamy (a raczej mieliśmy) takie info: ... Jangcy wyschnięta, statki ugrzęzły. Jangcy, najdłuższa rzeka Azji, z powodu największej suszy na przestrzeni ostatnich 50 lat, została zamknięta dla żeglugi. W niektórych miejscach rzeka wyschła całkowicie, a statki osiadły na jej dnie .... Wyschnięta ale nie wyschła totalnie... Owszem zablokowała żeglugę... Ponadto rozmawiałem ostatnio z jedną osobą dużo starszą ode mnie i powiedziała że 20lat temu też to było. A co do postu marienty : fajny filmik szkoda że polaczki nie biorą przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Na Fantoma 9cm 80+ tłusty bolo Fotomontaż Przecież ty sam mówisz że nie potrafisz łowić ps : Gtatki byq Nie cytujemy zdjęć, jak również nie piszemy jednego posta pod drugim, przez 60 minut mamy możliwość edycji. Edytowane 10 Listopada 2015 przez Sebo0707 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie mogę edytować swojego poprzedniego postu, więc piszę nowy.Orientuje się ktoś czy po Bajkale można pływać na spalinie ? I czy coś tam się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Po Bajkale jest zakaz plywania na spalinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuCeK Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Bajkał nigdy nie obdażył mnie sensownym drapieżnikiem. Nie oznacza to, że go tam nie ma. W zatoce niesamowite warunki do polowania ma szczupak. Podtopione konary, zwalone drzewa... Dostęp tylko z łodzi ... wiosła lub elektryk Edytowane 23 Listopada 2015 przez GuCeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Noooo, właśnie wróciłem z łazęgi po mieście za sandasiem. Pogoda jak się patrzy, wiatr, śnieg, czasami wręcz zadymka śnieżna a teraz marznie aż miło tylko z rybami słabiutko, jedna kargulena i dwa strzały w gumę a zrobiłem kawał rzeki, od Mostu Pokoju aż poniżej Zwierzynieckiego, oj mało sandacza, mało... Edytowane 23 Listopada 2015 przez FidoAngel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Fido, ruszam jutro o świcie, masz chęci po dzisiejszym na wkurzanie zębatych? Od siebie oferuję termos dobrej kawy i pomoc przy podebraniu metrówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Mam przyczepę drewna do przywiezienia, pocięcia i porąbania, do soboty mi zejdzie ale za to niedziela ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Mam niedosyt łowienia więc i niedziela będzie dobra. Jutro zdam relację co tam słychać nad miejską Oderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ja byłem dzisiaj w mieście na chwile po robocie, chyba z niedosytu po sobocie, 3 pistolety po 40 cm. Chyba sobie już odpuszczę miasto w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 75:) 70:) Street Fishing jest extra, ja jednak wole dzicz oba na Fanatica od Hunter 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Kacper gdzie nie popatrzę tam Twój fejs z ryba... idz w.... gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 tam biora nawet jak nie biora w miescie to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 tam biora nawet jak nie biora w miescie to inna bajka Wystarczy jechać za miasto by mieć zdjęcie z rybą! Dobre! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Wystarczy jechać za miasto by mieć zdjęcie z rybą! Dobre! Kamil to niesamowite jest wręcz miejsce. Muszę się tam wybrać bo czasu ostatnio nie mam wcale na ryby a jakaś fota by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 taka prawda dajcie fotki z centrum z takimi rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Nie lubię takiego licytowania się, ale powiedzmy, że dałem się sprowokować taka prawda dajcie fotki z centrum z takimi rybami We Wrocku już nie mieszkam, ale swego czasu, w trakcie studiów, Odra w centrum miasta była moim głównym łowiskiem..."Trochę" ryb przerzuciłem... ....i sporo innych. Jak widać, różnorodność gatunkowa, zupełniem jak za miastem Czy za miastem jest łatwiej? A może trudniej, bo przecież ryba dziksza, niż jakieś tam "mieszczuchy" ? Jest inaczej. Ocena, że gdzieś jest łatwiej, lub wręcz łatwo, to chyba wygłaszają osoby uprawiające wędkarstwo w internecie. Polecam przekonać się samemu. Wystarczy wziąć kij pod pachę, przejść kilka kilometrów w 35stopniowym upale przez nadbrzeżny sajgon, spłoszyć jednym nieostrożnym krokiem wszystko w promieniu 3 najbliższych główek, zejść o kiju, a jedynie przywieźć do domu kilka kleszczy (tego absolutnie nie życzę, choć tych pajęczaków jest naprawdę mnóstwo). Następnie siąść do kompa i ponownie napisać, że za miastem jest tak fajnie i łatwo Tak jak z metrowymi szczupakami w Szwecji. Skoro to takie proste, to czemu każdy wyjazd nie kończy się złowieniem wielu mamusiek +100 przez każdego uczestnika wyprawy? Łówmy ryby! Czy to w mieście, czy w dziczy, w Polsce, czy zagranicą. Cieszmy się tym, a nie na siłę doszukujmy się podziałów i różnic. P.S.Nad Odrą, ale w ogóle w wędkarstwie. Są dni lepsze i gorsze. Jak w związku z kobietą. I mimo wszystko wciąż się do niej wraca i kocha coraz mocniej PozdrówkaKamil 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) P.S.Nad Odrą, ale w ogóle w wędkarstwie. Są dni lepsze i gorsze. Jak w związku z kobietą. I mimo wszystko wciąż się do niej wraca i kocha coraz mocniej Dobre porównanie, od dziś do mojej kobiety zwracam się Wisła p.s. kobieta jak rzeka raz daje raz nie...... Edytowane 25 Listopada 2015 przez PePe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Wlasnie "" swego czasu ..."" teraz juz jest inaczej niestety mialem akurat na mysli brzeg dolny chce tylko kolegow zdopingowac bo ostatni street fishing taki modny sie zrobil nie mowie ze ogolnie jest latwo wlacze w centrum sam wiec wiem jak jest Ps. i mam na mysli ta pore roku nie lato Edytowane 25 Listopada 2015 przez daz wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Kamil wydaje mi się że Ci zdjęcie robiłem tego sandacza ;-) dobre kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Tak sobie powiększyłem Twój avatar i....chyba masz rację! Tak więc jeszcze raz dzięki! A fotka jest z 2010 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 mialem akurat na mysli brzeg dolny chce tylko kolegow zdopingowac bo ostatni street fishing taki modny sie zrobil nie mowie ze ogolnie jest latwo wlacze w centrum sam wiec wiem jak jest Ps. i mam na mysli ta pore roku nie lato jednego dnia w Brzegu Dolnym po 5h machania wróciłem bez kontaktuz rybą... było 36 w cieniu, ryby były na urlopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 jednego dnia w Brzegu Dolnym po 5h machania wróciłem bez kontaktuz rybą... było 36 w cieniu, ryby były na urlopiei duzo takich dni tam miales ? moze to bylo 13 akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Tak jak z metrowymi szczupakami w Szwecji. Skoro to takie proste, to czemu każdy wyjazd nie kończy się złowieniem wielu mamusiek +100 przez każdego uczestnika wyprawy? PozdrówkaKamil Tja, skąd ja to znam. Te stada metrówek najczęściej występują w opowieściach osób, które w Szwecji nigdy nie były.Ciekawostka, mój tegoroczny rekord dziwnej pogody to 39 stopni w cieniu, w pierwszym tygodniu sierpnia... I paradoksalnie ryby (dokładnie bolenie) bardzo dobrze brały kto je tam wie, trzeba po prostu być nad wodą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi