Oleix Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ten teraz na zdjęciu ma 9,5 cm około 15 gram,pracuje delikatnie ale wyczuwalnie na szczytówce,nie gaśnie przy bardzo wolnym tempiejest to coś na zasadzie cykady lub jak kto woli fantoma lub fanatica ale praca bardziej lusterkująca niź typu mocnego Y dopiero w testach i w tym roku jeszcze nie bedzie dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 dopiero w testach i w tym roku jeszcze nie bedzie dostępny testy wypadają pomyślnie jak widać na załączonym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ten teraz na zdjęciu ma 9,5 cm około 15 gram,pracuje delikatnie ale wyczuwalnie na szczytówce,nie gaśnie przy bardzo wolnym tempiejest to coś na zasadzie cykady lub jak kto woli fantoma lub fanatica ale praca bardziej lusterkująca niź typu mocnego Y dopiero w testach i w tym roku jeszcze nie bedzie dostępny dobra nie rozpisuj się tylko pakuj patyka i podjeżdżaj po mnie ,bo ryby uciekają do morza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kolejna testowa noc za mną... i kolejne kloce do grudniowej kolekcji nowego woblerka już zostały dopisane... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Piękna, wręcz przedwiosenna w dniu dzisiejszym pogoda spowodowała, że nad Odrą wędkarskie życie ożyło. Pojawili się w swoich ulubionych miejscach "grunciarze" i oczywiście spinningiści. Wypłynęły także jednostki; łódki, pontony.Ci którzy znają przepisy, jednostkami pływającymi zajęli stanowiska na miejscówkach i poddali się w skupieniu ulubionej dyscyplinie wędkarskiej - spinningowi za drapieżnikiem. Poszukiwania kierowały się ku sandaczowi i szczupakowi.Ujrzawszy kolegę, który zwodował się pontonem na klifie dawnej przeprawy przez Odrę, tzw. "betony" jakież było moje zdziwienie !?Ruszył w dół rzeki oddając się technice trollingowej !!! SZCZYT NIEWIEDZY, CZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI !? W okręgu PZW Wrocław obowiązuje od 2015 r. odstępstwo w przepisach RAPR PZW " Zakaz trollingu w trakcie okresu ochronnego suma tj. od 1 listopada do 30 czerwca " ( Okręg PZW Wrocław str. 33 pkt 2 i 4 ) Otrzymując zezwolenie na amatorski połów ryb na określony rok, należałoby zapoznać się z jego treścią, przepisami obowiązującymi w danym okręgu PZW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Czy chodzi o miejsce na kozanowie? Na przeciwko osobowic? Widziałeś auto jakim przyjechał ? Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Czy chodzi o miejsce na kozanowie? Na przeciwko osobowic? Widziałeś auto jakim przyjechał ? Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu TapatalkaTak, to jest to miejsce. Jasny sam. osobowy. Szkoda, że nie miałem ze sobą telefonu, byłyby pełne fotki. Rozpoznam tego "kolegę" przy następnym spotkaniu, to kwestia czasu. Jutro ma być tak ładnie jak dzisiaj, może również pływać, lub w nowym sezonie !No cóż, idą święta, świeże mięsko mile widziane. Po jaką cholerę okresy ochronne, gdy sumik w sosie miętowym jest pyszny. Nie prawda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Gratulacje Michał !!! Piękne sandały złowiłeś. Oby tak dalej. Ja jak jutro wstanę chyba jeszcze raz w tym roku spróbuję sandałka złowić. A jak nic nie będzie brało to może jednak skuszę się na wypad za okoniami Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć Pany,Takie pytanko ostatnio mnie męczy związane z porozumiami. Gdzie jest granica na Odrze pomiędzy O/Wrocław a O/Legnica? Przy okazji graty za sandacze na samoróbki dla Michała Slavo, tylko żebyś znów na miejsce zawodów nie trafił No i życzonka urodzinowe lecą dla Sławka Edytowane 19 Grudnia 2015 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Gratulacje Michał !!! Piękne sandały złowiłeś. Oby tak dalej. Ja jak jutro wstanę chyba jeszcze raz w tym roku spróbuję sandałka złowić. A jak nic nie będzie brało to może jednak skuszę się na wypad za okoniami SlavoNo to jutro samych PB życzymy w ramach urodzinowego święta My też ruszamy, aura wiosenna to i z miasta trzeba uciekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Hektor z tego co się orientuję jest to ujście Jezierzycy. W dół od niego zaczyna się już okręg legnicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzisiaj kilka godzin poniżej Brzegu Dolnego,niestety na zero,niski stan wody,podobno wczoraj było metr wyżej.Kumpel z którym byłem znalazł w wodzie biało-niebieską smycz Street Fishing Wrocław niestety wędkarza już nie było.Hehe chyba wszyscy wrócili do domu. Spłynęła wodą kilka kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzisiaj kilka godzin poniżej Brzegu Dolnego,niestety na zero,niski stan wody,podobno wczoraj było metr wyżej.Kumpel z którym byłem znalazł w wodzie biało-niebieską smycz Street Fishing Wrocław niestety wędkarza już nie było.Hehe chyba wszyscy wrócili do domu. Spłynęła wodą kilka kilometrów.Kur.. moja... zgubiłem gdzieś w okolicach... wiem dobrze ale nie pisz w jakich okolicach dla dobra ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Oleix - jak dla mnie jesteś kozak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tubylcy mówili ze w tygodniu był taki kozak co łapał duze sandacze,tą smycz pewnie zgubił jak uciekał przed nimi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzięki Patu dobrze że Rapek napisał "poniżej brzegu dolnego" bo poniżej to spory odcinek do ujscia odry niedługo i u Ciebie mogą być kolejki na miejscówki w nocy niestety u mnie już sie tłoczno robi i trzeba uciekać i szukać sandałków gdzieś dalej już szkoda że tak mało czasu do końca sezonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tubylcy mówili ze w tygodniu był taki kozak co łapał duze sandacze,tą smycz pewnie zgubił jak uciekał przed nimi Kłamią dostali po oczach latarką nie ma szans żeby mnie widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Rozmawiałem dzis z chłopakami z ekipy legnicko-jeleniogórskiej/chłopaki zaliczyli nocke/,byli kłodczanie,polkowiczanie i tradycyjnierejon trzebnicy,ciekawe kiedy przyjada czesi i niemcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Oleix ,to chyba zerwał ci się sandacz ze smyczy.Spoko nie powiem gdzie.Karabińczyk był złamany więc duży musiał być ten piesek. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzisiaj kilka godzin poniżej Brzegu Dolnego,niestety na zero,niski stan wody,podobno wczoraj było metr wyżej.Kumpel z którym byłem znalazł w wodzie biało-niebieską smycz Street Fishing Wrocław niestety wędkarza już nie było.Hehe chyba wszyscy wrócili do domu. Spłynęła wodą kilka kilometrów.Też polaziłem w tamtych okolicach dzisiaj i wczoraj........za bolkami,kilka udało się złowić ale max 60 wczoraj młode bolki ganiały drobnice że szok.....robote robiły wobki huntera i oleixa aaaaa ile wiary masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Fakt. Ludzi tłumy. I niestety, ale niektórzy nie porafili uszanować faktu, że ktoś też chce spokojnie połowić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Coś jest na rzeczy z tymi ginącymi fantami. Dziś zaginął jeden telefon a Slavozbir chyba zostawił podbierak Na wrocławskim jarmarku mniej ludzi niż nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Też polaziłem w tamtych okolicach dzisiaj i wczoraj........za bolkami,kilka udało się złowić ale max 60 wczoraj młode bolki ganiały drobnice że szok.....robote robiły wobki huntera i oleixa aaaaa ile wiary masakra!paco321 a jaki był wczoraj stan wody w porównaniu do dnia dzisiejszego? Ganiających bolków to już dawno nie widziałem , dzisiaj były tylko spławy białej ryby,chyba leszki albo jaśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Oleix ,to chyba zerwał ci się sandacz ze smyczy.Spoko nie powiem gdzie.Karabińczyk był złamany więc duży musiał być ten piesek. tam była akcja ze szczupakiem sporym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 paco321 a jaki był wczoraj stan wody w porównaniu do dnia dzisiejszego? Ganiających bolków to już dawno nie widziałem , dzisiaj były tylko spławy białej ryby,chyba leszki albo jaśki.Wczoraj koło południa zaczęła lecieć ostro w dół i w sumie spadła o około 120cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi