Kamil Z. Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Niestety, Opole kolejny rok się izoluje od innych. Ludzie i tak będą bulić za Turawę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Do czasu... Na trawie coraz gorzej z rybą. Przynajmniej z sandaczem. Najgorsze jest to że u nas się płaci naprawdę dużo a ma się tak mało. Popatrzymy na zachód do którego tak dążymy... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Do czasu... Na trawie coraz gorzej z rybą. Przynajmniej z sandaczem. Najgorsze jest to że u nas się płaci naprawdę dużo a ma się tak mało. Popatrzymy na zachód do którego tak dążymy... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Nie narzekaj, masz Odrę. W Wałbrzyskim już nie ma nic. Z Kozielna poszła ryba do Otmuchowa, Ścinawka i Nysa była truta, resztę rzek poregulowali. Drobne stawy, stawiki zarybiają tylko karpiem. Tak czy inaczej Wałbrzych opłacam bo mam sentyment do kilku rzek i choćby po to żeby pospacerować ich brzegiem z kijem w ręku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tomek,już myślałem ze koło metalowiec w Nysie będzie miało nowego członka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 W Wałbrzychu jedynie co zostało to plotka o pociągu.... Mam Odrę i co z tego ? To Ty w Wałbrzychu masz glinianki i nie narzekaj ... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 W Wałbrzychu jedynie co zostało to plotka o pociągu.... Mam Odrę i co z tego ? To Ty w Wałbrzychu masz glinianki i nie narzekaj ... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Maćku nie dramatyzuj i nie unoś się Od nas chłopaki jadą 150 km właśnie nad Odrę. Glinianki są , to prawda, ale populacja znacznie mniejsza niż w Odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 s4mo, chcesz się zamienić ? Ja chętnie To już taka Legnica jest w naprawdę komfortowej sytuacji... Póki co trzeba zagryźć zęby i robić, co się da. Ślubu z Wałbrzychem nie brałem...wszystko w swoim czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nie unoszę się. Tylko to w naszym interesie powinno być byśmy mogli łowić w każdym miejscu Polski. Nie jeździmy po mięso tylko realizujemy swoją pasję która i tak już kosztuje. Na dodatek gdybyśmy bardziej się zaglebili to rzeka jest dobrem ogółu do którego każdy ma mieć dostęp... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Kamil ja pochodzę z Opola , mieszkam we Wrocławiu a dużo czasu spędzam w okolicach Wschowy. Żeby wszędzie moc polowic to troszkę będę musiał zapłacić ... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja nie narzekam na opłaty, bo każde hobby kosztuje i kosztować musi. Boli mnie tylko fakt marnotrawienia ogromnej części pieniędzy (a takie odnoszę wrażenie). Podane przez Ciebie miejsca zamieszkania są, lekko mówiąc na drugim biegunie tego, co "oferuje" nam Wałbrzych i najbliższe okolice.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam.Czy ktoś z kolegów wie już jaka będzie dystrybucja tych dodatkowych znaczków np. na Wrocław tj. czy będą do wykupienia w macierzystych kołach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja słyszałem że w kołach przynajmniej w krokodylu już są a czy to prawda? 3stycznia chce opłacić. Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wałbrzyskie już opłaciłem. Słyszałem, że dopłatę za Wrocław, będzie można zrobić tylko na miejscu, w stolicy Dolnego Śląska... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Kamil e zezwolenia sprawdzales? Ja tak opole oplacalem Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 A tak wracając do tematu to kanał powodziowy przy leclercu już pełny wody. Widziałem jak policja motorówka śmigała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN W Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 A tak wracając do tematu to kanał powodziowy przy leclercu już pełny wody. Widziałem jak policja motorówka śmigała. Potwierdzam ale bardzo dużo syfu. A co do policji pewnie troll na ,,sucho" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Panowie to nie kanał powodziowy tylko Kanał Miejski,kiedyś pływałem po nim statkiem pasażerskim Nereida z przystani Zwierzynieckiej,a przy Leclercu była mała przystań,następnie śluza Miejska i dalej do Wałów Śląskich.Stare fajne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Coś jest na rzeczy z tymi ginącymi fantami. Dziś zaginął jeden telefon a Slavozbir chyba zostawił podbierak Na wrocławskim jarmarku mniej ludzi niż nad wodą. Brak podbieraka zauważyłem dopiero przy aucie ale nie chciało mi się już wracać. Takie stary i podarty. Podbierał wszystkie największe ryby tego sezonu zarówno mnie jak też kilka rybek Ziomowi Te rozdarcia to po sandaczach 80+ , które nie za bardzo chciały wjeżdżać do siaty Ptaszki ćwierkają, że nowy podbierak może jutro znajdę pod choinką Slavo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Panowie to nie kanał powodziowy tylko Kanał Miejski,kiedyś pływałem po nim statkiem pasażerskim Nereida z przystani Zwierzynieckiej,a przy Leclercu była mała przystań,następnie śluza Miejska i dalej do Wałów Śląskich.Stare fajne czasy Pamiętam te statki: Nereida i była jeszcze Driada Pływałem nimi kilkakrotnie, ale nie do Wałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Była jeszcze Rusałka,mała Kaczuszka,rejsy do Wałów Śląskich były tylko na zamówienie,zakłady pracy,uczelnie,szkoły,najlepsze były zakłady pracy,rzadko kto wytrzymywał pierwszą godzine,do sluzy miejskiej bractwo było pijane w sztok,a póżniej bitki,skakanie za burte,mordobicie,istny cyrk,pływałem tam 3 sazony,najpierw jako marynarz a potem jako bosman. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Całkiem spoko to wygląda czas się tam przenieść na ten rok Seba, jakimś cudem mamy opcję "0" z O/Wrocław Tak dojdzie mi pełna dopłata na O/Poznań (jak przed rokiem), gdybym ganiał za kropkowańcami (nasz tylko nizinne porozumienia podpisuje...), to Legnica w moim przypadku była by bezkonkurencyjna (rewelka dla trociarzy i pstrągarzt), tylko 50% do Wrocławia musiał bym dopłacać... Edytowane 23 Grudnia 2015 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Była jeszcze Rusałka,mała Kaczuszka,rejsy do Wałów Śląskich były tylko na zamówienie,zakłady pracy,uczelnie,szkoły,najlepsze były zakłady pracy,rzadko kto wytrzymywał pierwszą godzine,do sluzy miejskiej bractwo było pijane w sztok,a póżniej bitki,skakanie za burte,mordobicie,istny cyrk,pływałem tam 3 sazony,najpierw jako marynarz a potem jako bosman. Faktycznie były takie statki. W 1996 na jesieni byłem na rejsie z Kolegami-Motocyklistami. Zaprosili mnie za bardzo mnie nie znając, znajomi mnie polecili.To się wtedy działo !!! Płyny lały się potokami w gardła. Jeden z Kolegów nawet przez chwilę wisiał na rękach na Moście Grunwaldzkim !!! Całe szczęście spadł na pokład, a nie do wody.Świetne towarzystwo. Niektóre z tych znajomości trwają do dziś Jest co wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ogłoszenie... Jak jest ktoś chętny na łowienie pstrągów w terminie do wyboru dla mnie 2-5 stycznia to ja jestem chętny. Mogę załatwić transport lub podłączyć się do ekipy z samochodem. Doświadczenie z poprzednich lat pozwoli na odwiedzenie dobrych miejsc na Kaczawie lub Bobrze. Kwestia ustalenia szczegółów na prv. PozdrawiamWesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ogłoszenie... Jak jest ktoś chętny na łowienie pstrągów w terminie do wyboru dla mnie 2-5 stycznia to ja jestem chętny. Mogę załatwić transport lub podłączyć się do ekipy z samochodem. Doświadczenie z poprzednich lat pozwoli na odwiedzenie dobrych miejsc na Kaczawie lub Bobrze. Kwestia ustalenia szczegółów na prv. PozdrawiamWesołych ŚwiątPaweł jak rozwiązałeś temat opłat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Seba, jakimś cudem mamy opcję "0" z O/Wrocław Tak dojdzie mi pełna dopłata na O/Poznań (jak przed rokiem), gdybym ganiał za kropkowańcami (nasz tylko nizinne porozumienia podpisuje...), to Legnica w moim przypadku była by bezkonkurencyjna (rewelka dla trociarzy i pstrągarzt), tylko 50% do Wrocławia musiał bym dopłacać... Właśnie o te pstrągi chodzi ale nie wiem czy nie będzie tak jak w zeszłym roku że na planach tylko pozostanie.Tak czułem że Kalisz z Wrocławiem porozumienia nie zerwą mają troszkę wody granicznej i jakoś na szczęście się dogadują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi