Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

.... niby ryba jest, ale na zimę idzie sobie do Odry i tak mniej więcej do kwietnia nie ma czego w wodzie szukać. Koniec marca / kwiecień zaczynają się jazie i klenie .... czasami trafiają się całkiem ładne okonie, szczupaki widziałem tylko takie do 40 cm :(

hmm to te zdjęcia kleni i innych rybek (z małych rzeczek) które koledzy powrzucali na innym forum to pewnie z zeszłego roku :D

Edytowane przez Radeon

Ciekawe zestawienie tytułu, treści i zdjęcia. ???? ???? ????

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Kamil, widziałeś może te listy? Cieszą się "zainteresowaniem"?

Każda światła inicjatywa znajdzie zawsze takich, którzy będą wszystko co nowe negować. Często bez argumentów. Może należy zrobić kontr petycję w celu wyrażenia zadowolenia i poparcia utworzenia odcinka no-kill? :)

Najlepszym byłoby żeby taki anonimowy ktoś się ujawnił i podał konkrety, zawsze znajdzie się czarna owca i skrytykuje, zamiast pomóc robi pod górę, kiedy to wszystko się zmieni i zmądrzeją puste głowy. Jak sobie pomyślę, że mój synek będzie wędkował nad pustą wodą to mam ochotę ich na Saharę eksmitować.

Całą sprawę można by zrozumieć kiedy ten odcinek byłby jedynym łowiskiem we wrocku, a nie kiedy to dziesiąty procent całości.

Brak słów na ludzką głupotę. Dobrze, że ta nie boli......

Nad wodą tam byłem. Przydało by się oznakowac. Nie szedłem całym kanałem ale byłem w miejscu dla wędkarzy atrakcyjnym i znaku żadnego nie widziałem

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka, który pozdrawia moderatora Sebcia

Edytowane przez s4mo

Nad wodą tam byłem. Przydało by się oznakowac. Nie szedłem całym kanałem ale byłem w miejscu dla wędkarzy atrakcyjnym i znaku żadnego nie widziałem

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka, który pozdrawia moderatora Sebcia

Rozumiem że zgłaszasz się na ochotnika przy montażu tablic :)