ens Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Od elektrowni w Marszowicach do ujścia w sumie masz ciekawy kawałek na spinning od strony stablowic więcej miejsc aby połapać z brzegu a nastawić się możesz na klenie jazie czasami trafi się bolek,szczupak a jak szczęście dopisze trotka brzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał123 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 To mam blisko mieszkam na stablowicach ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 .... niby ryba jest, ale na zimę idzie sobie do Odry i tak mniej więcej do kwietnia nie ma czego w wodzie szukać. Koniec marca / kwiecień zaczynają się jazie i klenie .... czasami trafiają się całkiem ładne okonie, szczupaki widziałem tylko takie do 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) .... niby ryba jest, ale na zimę idzie sobie do Odry i tak mniej więcej do kwietnia nie ma czego w wodzie szukać. Koniec marca / kwiecień zaczynają się jazie i klenie .... czasami trafiają się całkiem ładne okonie, szczupaki widziałem tylko takie do 40 cm hmm to te zdjęcia kleni i innych rybek (z małych rzeczek) które koledzy powrzucali na innym forum to pewnie z zeszłego roku Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Radeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 ..... zauważ, że mówimy o odcinku przyujściowym. Rzeczka w najgłębszym miejscu ma kilkadziesiąt centymetrów (nielicznych dołków nie liczę) i ryby po prostu dają nogę. Nie mówimy tu o "ciurkach" z których ryby nie uciekają, bo nie mają dokąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Niech próbuje:) nikt nie mówi że jest lekko. Lepiej nad wodę niż przed tv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 zarybienia http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35771,19579572,800-tys-pstragow-trafi-w-kwietniu-do-dolnoslaskich-rzek.html#BoxLokWrocLink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 zarybienia http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35771,19579572,800-tys-pstragow-trafi-w-kwietniu-do-dolnoslaskich-rzek.html#BoxLokWrocLinkCiekawe zestawienie tytułu, treści i zdjęcia. ???? ???? ???? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Z dzisiaj 49cm 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Gdzie taką kluskę złowiłeś?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Najwidoczniej kogoś wrocławski "no kill" baaaaaaardzo zabolał... http://zahaczeni.net/kamilfishingblog/2016/02/11/wroclawski-odcinek-no-kill-jednak-kill/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kamil, widziałeś może te listy? Cieszą się "zainteresowaniem"?Każda światła inicjatywa znajdzie zawsze takich, którzy będą wszystko co nowe negować. Często bez argumentów. Może należy zrobić kontr petycję w celu wyrażenia zadowolenia i poparcia utworzenia odcinka no-kill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Najlepszym byłoby żeby taki anonimowy ktoś się ujawnił i podał konkrety, zawsze znajdzie się czarna owca i skrytykuje, zamiast pomóc robi pod górę, kiedy to wszystko się zmieni i zmądrzeją puste głowy. Jak sobie pomyślę, że mój synek będzie wędkował nad pustą wodą to mam ochotę ich na Saharę eksmitować.Całą sprawę można by zrozumieć kiedy ten odcinek byłby jedynym łowiskiem we wrocku, a nie kiedy to dziesiąty procent całości. Brak słów na ludzką głupotę. Dobrze, że ta nie boli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Najwidoczniej kogoś wrocławski "no kill" baaaaaaardzo zabolał... http://zahaczeni.net/kamilfishingblog/2016/02/11/wroclawski-odcinek-no-kill-jednak-kill/ Ale to dobrze , strach zajrzal im w oczy Ida zmiany i chlopaki zaczynaja panikowac hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 KamilZ w ktorym sklepie wisi ta lista?będę go omijać szerokim łukiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jak jeszcze ktoś ma żal to zapraszam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Płynie rzeka w mieście ? ktoś był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 KamilZ w ktorym sklepie wisi ta lista?będę go omijać szerokim łukiemZ mojego wywiadu wynika że tą petycję roznosił ktoś po wszystkich sklepach we Wrocławiu. Większość sklepów trzyma ją w koszu na śmieci albo bardzo blisko niego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Nad wodą tam byłem. Przydało by się oznakowac. Nie szedłem całym kanałem ale byłem w miejscu dla wędkarzy atrakcyjnym i znaku żadnego nie widziałem Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka, który pozdrawia moderatora Sebcia Edytowane 13 Lutego 2016 przez s4mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nad wodą tam byłem. Przydało by się oznakowac. Nie szedłem całym kanałem ale byłem w miejscu dla wędkarzy atrakcyjnym i znaku żadnego nie widziałem Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka, który pozdrawia moderatora SebciaRozumiem że zgłaszasz się na ochotnika przy montażu tablic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Tylko dogadamy się z terminem i myślę że kolega też pomoże. PZW powinno wspomoc. Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jedyne co teraz będzie potrzebne to wsparcie wrocławskich wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Twoich kilku znajomych, moich kilku i kilku forumowiczow. Ustalić sztywny termin i połączyć to z delikatnym grillem i piwkiem albo wspólne spinningowanie i rozstawianie znaków Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 @Zed jak wymyślił "noł kila" to sam powinien śmigać z tymi tablicami ! Kara musi być ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Rozumiem że zgłaszasz się na ochotnika przy montażu tablic Zed Set jak będziesz zakładać tablice, i ważne kiedy to z chęcią pomogę..... daj znać na priv to się uzgodni termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi