Booseib Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dzisiejszy spacer Wrocławską Oderką przy pięknej wiosennej pogodzie zaowocował fajnymi pasiastymi zbójami.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ładny grubas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja dziś pojechałem po-testować z Rodzinką nowe zabawki i przy okazji lotność kilku przynęt.Co się okazało nad wodą ?? Wędki oczywiście zabrałem ale kołowrotka już nie Miałem w bagażniku muchówkę więc poćwiczyłem rzuty na łączce.Woda fajna i żałuje że nie zabrałem sprzętu pod pasiaka bo były widoczne w pewnych miejscówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal1995 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Podbijam troche temat, bo nic sie nie dzieje. Nie wiecie gdzie mozna podlubac okonki we wrocku, bo jakies przebyski slonca sa coraz czesciej, a czlowiek w domu usiedziec nie moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Zoo, barki, połbina. Rekordów nie ma, ale zabawa przednia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryga Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Wczoraj około 20 okonków,między 15-25cm na kanale opatowickim,ładnie brały w opadzie główka1,5g wąskie kopytko 4 cm róż, klon kajtka,(własny odlew) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Wczoraj z kumplem zaliczyliśmy Stabłowice. Dwa szczupaczki ~60 cm, jeden okoń pod 30 i kilka podwymiarowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam Proszę o informację na grupie na temat terminu prac z tablicami przy kanale.Chętnie pomogę jeśli tylko będę miał możliwość.Proponuje grill i piwko rybki później. PozdrawiamCezar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam Proszę o informację na grupie na temat terminu prac z tablicami przy kanale.Chętnie pomogę jeśli tylko będę miał możliwość.Proponuje grill i piwko rybki później. PozdrawiamCezarTermin prac jest bliżej nieznany. Oferowaliśmy szybkie wykonanie tablic oraz ich montaż za...free. Nie było zgody gdyż "jest za dużo zachodu z darowizną" Tak więc czekamy cierpliwie na oznaczenie kanału powodziowego przez okręg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Termin prac jest bliżej nieznany. Oferowaliśmy szybkie wykonanie tablic oraz ich montaż za...free. Nie było zgody gdyż "jest za dużo zachodu z darowizną" Tak więc czekamy cierpliwie na oznaczenie kanału powodziowego przez okręg.To tylko przez opieszałość Okręgu ma nie być ogniska i piwka ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 To tylko przez opieszałość Okręgu ma nie być ogniska i piwka ? Ognisko i pifko będzie, a jakże Niech tylko robactwo zacznie latać w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Z tym robaactwem to koniecznie ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Robactwo już lata. Na sznurku też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Robactwo już lata. Na sznurku też Jak będziesz smęcił o sznurkach i robactwach to Cię jutro nie zabiorę na Eldorado ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 To ja już nic nie piszę Eldorado masz na myśli po lubelsku, częstochowsku czy dolnośląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie powiem, ale kolejność Twojej wyliczanki jest idealnie uporządkowana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 ...Plan zakłada także dokończenie stopnia wodnego w Malczycach do 2018 roku, budowę kolejnych stopni w Lubiążu i Ścinawie (wszystkie trzy miejscowości na Dolnym Śląsku)..... http://www.bankier.pl/wiadomosc/60-miliardow-zlotych-na-uzeglowienie-polskich-rzek-3501901.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Czyli to oznacza że znów będą kopać, i zmieniać naturalne środowisko ryb. Zrobią pewnie przepławki przez które tylko ptaki przelecą. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszo Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam. Poniewaz stalem sie szczesliwym posiadaczem lodki z przyczepka, zaczynam krecic szyja gdzie moglbym sie bezpiecznie zeslipowac na jakichs ciekawych wodach w okolicy Wroclawia. Znam wlasciwie Mietkow - interesuja mnie zbiorniki typu Otmuchow, Zlotniki, jakis zbiornik szczupakowy. Mam duze auto osobowe (zadna terenowka) wiec slip powinien pozwalac na zeslipowanie bez ryzyka utraty samodu (mogloby byc zle odebrane przez reszte rodziny). Z gory dziekuje za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 .... ot, taka ciekawostka: http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/55/cms/szablony/20316/pliki/raport_polowow_2014.pdf J. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) .... ot, taka ciekawostka: http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/55/cms/szablony/20316/pliki/raport_polowow_2014.pdf J.Dobre!Przez cały sezon poniżej Brzegu Dolnego wędkarze zabrali 28 boleni i 8 sumów Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dobre!Przez cały sezon poniżej Brzegu Dolnego wędkarze zabrało 28 boleni i 8 sumów Jak poprawią na codziennie to uwierzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dobrze ktoś kiedyś powiedział, że są "małe kłamstwa, duże kłamstwa i...statystyki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A 70-80% wędkarzy łowi 'metodą Nie Zabijaj'!Naprawdę interesujący sposób liczenia, albo nikt nie wpisuje złowionych ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 .... a ktoś je wpisuje? Zawsze uważałem, że do rejestru powinno się wpisywać ryby zabrane .... i dlatego ryb nie wpisuję, ciekaw jestem jak inni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi