Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dziś pojechałem po-testować z Rodzinką nowe zabawki i przy okazji lotność kilku przynęt.

Co się okazało nad wodą ?? Wędki oczywiście zabrałem ale kołowrotka już nie  :blink:  :blink:  :blink:

Miałem w bagażniku muchówkę więc poćwiczyłem rzuty na łączce.

Woda fajna i żałuje że nie zabrałem sprzętu pod pasiaka bo były widoczne w pewnych miejscówkach.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam

Proszę o informację na grupie na temat terminu prac z tablicami przy kanale.

Chętnie pomogę jeśli tylko będę miał możliwość.

Proponuje grill i piwko :) rybki później.

Pozdrawiam

Cezar

Termin prac jest bliżej nieznany. Oferowaliśmy szybkie wykonanie tablic oraz ich montaż za...free. Nie było zgody gdyż "jest za dużo zachodu z darowizną" :)  Tak więc czekamy cierpliwie na oznaczenie kanału powodziowego przez okręg.

Termin prac jest bliżej nieznany. Oferowaliśmy szybkie wykonanie tablic oraz ich montaż za...free. Nie było zgody gdyż "jest za dużo zachodu z darowizną" :)  Tak więc czekamy cierpliwie na oznaczenie kanału powodziowego przez okręg.

To tylko przez opieszałość Okręgu ma nie być ogniska i piwka ? ;) :P

• Like 3

...Plan zakłada także dokończenie stopnia wodnego w Malczycach do 2018 roku, budowę kolejnych stopni w Lubiążu i Ścinawie (wszystkie trzy miejscowości na Dolnym Śląsku).....

http://www.bankier.pl/wiadomosc/60-miliardow-zlotych-na-uzeglowienie-polskich-rzek-3501901.html

Witam. Poniewaz stalem sie szczesliwym posiadaczem lodki z przyczepka, zaczynam krecic szyja gdzie moglbym sie bezpiecznie zeslipowac na jakichs ciekawych wodach w okolicy Wroclawia. Znam wlasciwie Mietkow - interesuja mnie zbiorniki typu Otmuchow, Zlotniki, jakis zbiornik szczupakowy. Mam duze auto osobowe (zadna terenowka) wiec slip powinien pozwalac na zeslipowanie bez ryzyka utraty samodu (mogloby byc zle odebrane przez reszte rodziny). Z gory dziekuje za pomoc!!

Dobre!

Przez cały sezon poniżej Brzegu Dolnego wędkarze zabrali 28 boleni :D i 8 sumów :D

Edytowane przez Kamil Z.