biker1 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) jeszcze szykował partię na bolki .... wspominał że wybiera się pstrągi na zawody Edytowane 11 Maja 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Zauważyliście zwiększoną aktywność bolenia ? Ja nieznaczeni tak i coś tam łowie ale same takie 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tak. Na dwa wyjścia 5 boleni Największy 58 cm. Małe ale ilość ta:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Woda się ogrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Na lekkiego Mańka biorą bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ens Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Coś się dzieje nad wodą, taka cisza w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 W temacie pusto bo wszyscy machaja wedka Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) na miescie okonie bolki i szczupaki sie ruszyly Edytowane 18 Maja 2016 przez daz wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubu18 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 dzisiejszy wypad nad wrocławską Odrę (dwa miejsca w dużej odległości od siebie) niestety rozczarowujący.... bez kontaktu na kiju i bez kontaktu wzrokowego z Boleniem .... także choćbym bardzo chciał niestety nie mogę potwierdzić że bolek się ruszył! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubu18 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Chwalcie się Panowie (i Panie jeżeli tu się pojawiają) swoimi wynikami!!! ja się pochwale... alergią Bolków na moją osobę.... znowu o kiju... (miejski odcinek Odry) eeehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ens Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Cześć Dzisiaj od 18-21 aktywność bolenia zerowa ani brania, ganiania za drobnicą nic.Na pocieszenie jeden szupaczek zaatakował boleniowego wobka przy brzegu, dwa klenie na małego wobka w wyrwie przy zatopionych drzewach około 40cm i kilka okoni,rybki nie były medalowe ale cieszyły i tak . Z rozmów z siedzącymi wędkarzami na koszyczki skubią leszczyki i krąpiki czasami jakaś 50-tka, przez cały dzień aktywność drapieżnika praktycznie zerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubu18 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ens dzięki za info! mam nadzieje że to forum nie umarło" a Koledzy chwilowy brak aktywności na necie rekompensują poławianiem! co do bolenia to w tych godzinach dokładnie i ja próbowałem coś poskrobać (chociaż to chyba nie właściwe słowo na tym forum) ... i ataków boleniowych widziałem z ... aż 4! o ile to możliwe to napisz czy Wrocław czy niżej/wyżej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ens Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Łowię od ujścia Bystrzycy w dół Odry zawsze jak byłem nad wodą coś się działo nie zawsze na kiju ale w wodzie jakaś aktywność bolka była dzisiaj się mijaliśmy niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wczoraj w godzinach rannych 6 okoni jeden szczupak 50+ i bolki malutkie po 40cm :D odcinek między Zwierzynieckim a Opatowicami. Kijek do 3g dał radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wczoraj spływ Widawą, ryb obserwowanych z kajaka jak na lekarstwo, powyżej Szymanowa właściwie rybna pustynia a poniżej też niewiele lepiej. W poprzednich latach dużo lepiej to wyglądało.Obserwacje ze spływu potwierdzają wyniki wędkarskie z tej rzeki, słabo, słabiutko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Z dziś....zawody koła fishing miejsce głoska przy promie około 15 wędkarzy, zawody na żywej rybie bolek 64 cm, klika okoni, jaź 5 kleni Oleixa !! przedział 33-37 cm w pierwszej turze 4 godzinyw drugiej turze która jeszcze trwa narazie jeden kleń 42 cm oleixa. Od strony brzegu koło wędkarskie z wołowa miało zawody widziałem jak jeden wędkarz złowił dwa ładne klenie.widać aktywność kleni i raz na jakiś czas walnie boleńJak ktoś wie jak, to łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 .... a na starorzeczach szczupaki biorą. Na dwa wyjścia wyciągnąłem dwie sztuki 60+ i dwa niewymiarki .... brania tylko wieczorem. Patrzyłem za okoniem,ale ani widu, ani słychu. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Z dziś....zawody koła fishing miejsce głoska przy promie około 15 wędkarzy, zawody na żywej rybie bolek 64 cm, klika okoni, jaź 5 kleni Oleixa !! przedział 33-37 cm w pierwszej turze 4 godzinyw drugiej turze która jeszcze trwa narazie jeden kleń 42 cm oleixa. Od strony brzegu koło wędkarskie z wołowa miało zawody widziałem jak jeden wędkarz złowił dwa ładne klenie.widać aktywność kleni i raz na jakiś czas walnie boleńJak ktoś wie jak, to łowiPaweł widzę że masz nowego bozka;) Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Etam nowego. Ciagle jedengo I tego samego mam... a Michala to cenie bardzo wysoko. Pozdro Edytowane 22 Maja 2016 przez Casdamato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dziś muchowo. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 To jest forma! Kawał klenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 To jest forma! Kawał klenia Kamil, forma dopiero przyjdzie. Nie masz pojęcia ile miałem nie wciętych brań... Ale spokojnie, powoli dochodzę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Taka lokomotywa, to chyba trochę pochodziła na sznurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Taka lokomotywa, to chyba trochę pochodziła na sznurze? Zabawa przednia. Polecam Ale są większe, koło metra... Podkładu na szczęście mam pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Zabawa przednia. Polecam Ale są większe, koło metra... Podkładu na szczęście mam pod dostatkiem Mega rybka (brawo) ale czy masz może jeszcze inne zdjęcia? (Ryba przypomina amura) Edytowane 22 Maja 2016 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi