ZedSet Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Poszło po rajtach http://www.wroclaw.pzw.org.pl/cms/20997/2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Co tam się znowu dzieje w tym PZW ????? Znowu jakiś chlew? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Wczorajszy wieczór na odcinku no kill. Za dnia jedynie okonki. Po zmroku trafiło mi się kilka kleników 30+ oraz jeden prawie z piątką z przodu. Jak to bywa przed zmianą pogody, komary żyć nie dawały. Dopiero trzecia warstwa muggi cokolwiek pomogła. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez marienty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Slip ma być gotowy na koniec sierpnia, przynajmniej tak mówił kierownik budowy.Czy tak będzie?? Ciężko powiedzieć.Nie wiem jak wygląda sytuacja na Rędzinie ? Dawno tam nie byłem.Jednak na Kozanowie, choć mozolnie - prace jakoś w ostatnich dniach przyśpieszyły. Zjazd na slipie jest już gotowy - położono kostkę granitową. Dzisiaj koparka niwelowała teren. Obok, po obu stronach slipu są jeszcze góry piasku, (pozostałość po wykopach). Nie wiadomo czy do weekendu wywiozą piach i gruz, ale myślę, że od weekendu, gdy nie będą prowadzone prace swobodnie łódeczkami można się już wodować.*** Jedna uwaga dla przestrogi - wjazdu lawet ! Radzę by tylne koła lawety były max. na wysokości krawędzi brzegu !!! Za tą granicą w wodzie leży pod kątem ok 40 stopni betonowa płyta - może być problem z wyjazdem ! ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Na Rędzinie jeszcze wykopy. Od Kozanowa wczoraj widziałem wodowanie z lawety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Bolki dziś gryzły 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Jesień idzie! Fajny rapiszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Czy mozna juz wodowac na ślęzoujsciu?jeśli ponton, to jeszcze da się zwodować na janówku przy oczyszczalni ścieków zaraz przy wybetonowanym brzegu jest obok piaszczyste zejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Wczoraj odwiedziłem slipy na Kozanowie i Maślicach,na obu można się wodować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 wczoraj wyspa opatowicka.Kilka okoni i kleni poniżej progu forumowego.Jedno wyjście Bolenia około 70 ale bez ataku. Burza wygoniła z wody. Ktoś tam był ostatnio z forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A ja przy weekendzie łowiłem zanderki na muchę. Zabawa MEGA Zdaje się że w tym roku ta metoda u mnie wygrała. W sumie łowiliśmy w 4 osoby. Trzy osoby na spinna i ja na muchi. Spinning na 0 a ja 2 szt. Przynęty przygotowałem oczywiście sam Rozwojowy temat, do końca roku już tylko muszenie! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No wariat normalnie ...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No wariat normalnie ......Ktoś mi tam pisał że mnie pogięło W sumie chyba trochę tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 E tam pogięło, kręć, rzucaj i fotografuj... każda ryba na muchę to podwójna frajda, tym bardziej smok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 skoro da się szczupłego na stramera dziabnąć to pewno i da się sandałka - taki wolno ruszający się stramerek powinien być kuszący - jak widać mamy pioniera metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 skoro da się szczupłego na stramera dziabnąć to pewno i da się sandałka - taki wolno ruszający się stramerek powinien być kuszący - jak widać mamy pioniera metodyOj pionierem to ja na pewno nie jestem. Są tacy, których łowienie sandaczy na muchę już dawno znudziło. Dla mnie był to priorytet do zrealizowania na ten rok. Założenie zrealizowałem ale apetyt rośnie w miarę...łowienia Kolejny cel to smoczek 80+ na muszkę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 człowiek cały czas się czegoś dowiaduje. Pewno łatwiej wieczorkiem jak wychodzą do powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nieźle Używasz normalnego sznura pływającego do takeiego łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Na razie tak. We wrześniu całkiem fajne ryby zapuszczają się w płytsze partie wody więc nie ma potrzeby szukać ich głębiej. Jutro ponawiam atak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Wieczorne grube bolki pięknie żrą a komary tak kosiły że szok aparat słaby operator nie lepszy a zdjęcie wyszło lipa , czasu na poprawki nie było, szkoda rapki i nie ma co płoszyć miejscówki ale zdjęcie zapodam żeby zachęcić do wypadu na bolki Pozdro ! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 wczoraj ładnie brały i nie tylko rapki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Wieczorne grube bolki pięknie żrą a komary tak kosiły że szok aparat słaby operator nie lepszy a zdjęcie wyszło lipa , czasu na poprawki nie było, szkoda rapki i nie ma co płoszyć miejscówki ale zdjęcie zapodam żeby zachęcić do wypadu na bolki Pozdro Ależ wysoka ryba, piękny Komary miażdżą w tym roku, może to i lepiej dla populacji ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Wlasnie wrocilem z Torunskiej znowu zatrucie wody na monopolu pelno snietych byczkow i padajacych linow ploci i sumikow i porazka (czy ktos kiedys za to w koncu beknie?) Edytowane 10 Września 2016 przez daz wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jest pięknie w końcu i u mnie miara pokazała 8 z małym plusikiem.Ryby ładnie spasione, zobaczymy co będzie dalej Pozdro Paco ! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Na maślicach powstał slip do wodowania kajaków chyba. Brak mi słów na to wszystko (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi