koczis Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) A jaka jest szerokość szczeliny ? Edytowane 12 Września 2016 przez koczis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jest pięknie w końcu i u mnie miara pokazała 8 z małym plusikiem.Ryby ładnie spasione, zobaczymy co będzie dalej Pozdro Paco ! Brawo ! Kto nie łowi ten nie złowi Mi na razie czepiają się zedziki 70+ ale wiem że już niedługo ruszą te większe i też będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Brawo ! Kto nie łowi ten nie złowi Mi na razie czepiają się zedziki 70+ ale wiem że już niedługo ruszą te większe i też będzie pięknie Dokładnie,szkoda tylko że tego czasu na rybki mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 A jaka jest szerokość szczeliny ?Myślę że tak ok 70cm - 100cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/wroclaw-sniete-ryby-w-kanale-odry-nawet-kilkaset-kilogramow-zdjecia,10617962/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Troche po cichu załatwione bo nikt się chwali z PZW Wrocław. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jaki powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jaki powód?Nie wiem. Identyczna decyzja w sprawie zarządu PZW Koszalin. W tym drugim przypadku można się domyślać. Stracili Wieprze i Parsęte. Jak to w PZW takie rzeczy nie są komentowane dopóki ktoś nie zechce pociąganąć za język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jak to jaki powód ... Jak ktoś był bez kompetencji ze tak powiem ... Szkoda że tak późno i mam nadzieję że to nie koniec czystek. My wędkarze naprawdę powinniśmy interesować się bardziej co się dzieje z naszymi wodami i pieniędzmi ... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jaki powód?post #6751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Szybki wieczorny wypad ,2 bolki zagryzły trzeba zainwestować w jakiś sprzęt do foto, zdjęcie słabe ale ryba gruba i mega silna tak mnie przeczołgał, że musiałem zamoczyć dresiwo 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 W ramach odpoczynku od kleniowania i jaziowania wybrałem się nad wodę by w końcu zapolować na sandacza. Oczywiście nie obyło się bez ostrych targów w domu bo od niedawna czasu w tygodniu to mam jak na lekarstwo. No ale wytargowałem te parę godzin. Dostałem bardzo dobrą radę od kolegi z forum, że jak jadę na sandacze to mam zabrać tylko wobki sandaczowe i broń boże ani jednego, nawet najmniejszego smużaka. Tak zrobiłem! Łowiłem 20-23. Do wody poleciały wobki z przedziału 6-8-10cm. Głównie te większe. Zdążyłem zamoczyć dużego Widła, Glooga Nike, Rapalę x-rap (jestem pod mega wrażeniem pracy tego wobka) i Glooga Kalipso. Po 2h łowienia mam ładne kopnięcie na 8cm Kalipso prowadzone z prądem. Na końcu zestawu melduje się… sand..kleń! Nie powiem, ładny bo równe 50cm ale miał być Sandacz! Na ostatnią godzinę dałem szanse Widłom. Zanotowałem jeszcze 2 konkretne brania. To drugie było konkretne i nawet z fontanną ale rybka się nie zapięła. Jestem na 100% pewny, że to ładne klenie. No cóż. Jak to ktoś kiedyś na mądrze napisał tutaj na forum… jak w wodzie nie ma sandaczy to brać nie będą. PS Muszę zainwestować w jakiś statyw bo wszystkie moje foty wyglądają tak samo ;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 A jaka jest szerokość szczeliny ? gdzieś tak na dwa palce chyba będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajnos Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jutro bladym świtem wybieram się z Wrocławia do Lubiąża na rybki, jeśli ktoś ma ochotę się zabrać to niech da znać na priv ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jutro bladym świtem wybieram się z Wrocławia do Lubiąża na rybki, jeśli ktoś ma ochotę się zabrać to niech da znać na priv ;-) Szczęśliwi Ci, którym dane jest łowić w tygodniu, a nie tylko w weekend 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Szczęśliwi Ci, którym dane jest łowić w tygodniu, a nie tylko w weekend Szczęśliwi Ci, którym dane jest łowić w weekend za dnia:-) Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Września 2016 przez marienty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Szczęśliwi Ci, którym dane jest łowić w tygodniu, a nie tylko w weekend Sławku o 16 dupa w auto 2 godziny w korku i już jesteś nad wodą a rybki gryzą ojjj gryzą!!! 2 godziny łowienia wystarczy żeby zaspokoic rządze kłucia i holowania :)a także dokarmiania bezdomnych komarów... Edytowane 16 Września 2016 przez Oleix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Sławku o 16 dupa w auto 2 godziny w korku i już jesteś nad wodą a rybki gryzą ojjj gryzą!!! 2 godziny łowienia wystarczy żeby zaspokoic rządze kłucia i holowania :)a także dokarmiania bezdomnych komarów... Ale ja pracuję do 17 albo 18 i tu jest dopiero duuuupa Czasu wystarczy na dojazd na bliżej położone miejscówki i tak robię. Trochę za dnia, trochę po zmroku. Ostatnio po ciemnicy klenika czterdziestaka wydłubałem Jak się nie było prawie dwa tygodnie na rybach to taki brzdąc cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 frghh;gp;/.,.232 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Oho... Zuzia wpadła na jerka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Oho... Zuzia wpadła na jerka... Tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 http://www.brzegdolny.pl/news/foka-w-odrze/ Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Żubr , bóbr k...a łoś ale foka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jeszcze troche, to w Odrze zaczną i śledzie brać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Gatunek inwazyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi