Oleix Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Pozostaje jeszcze fakt że nie jest tak prosto skusić je do brania... A zrywa się znacznie więcej niż się wyciąga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Byłem ostatnio na Sikorskim to jeden mały bolenik na woblerka .a wy na co macie najlepsze efekty we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Panowie co tak cieńko we Wrocławiu ???Wąsatki biorą!brzansia2.jpgA no, cienko ! Jak nie łowisz we Wrocławiu ? - to nie wiesz jaka kicha ?! Edytowane 1 Września 2017 przez Harjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) ja tam na bolki w centrum nie narzekam sandaczy tez duzo siada ale krotkich kleni tez sporo na powodz ale jak ktos ma czas cala noc walczyc Edytowane 1 Września 2017 przez daz wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Lepsze efekty w dzień czy w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beleth Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 ktoś jakieś efekty na Bystrzycy może miał ostatnio ? bo myślę, żeby jutro podjechać, albo widawka od ujścia do odry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Bystrzyca płynie zielona jak zupa Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beleth Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Bystrzca nawet drgnięcia ..... Widawa szczupak 65 cm i kilkanaście okoni, odra nic na tym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 możecie mi coś powiedzieć o "kanale żeglugowym" i "kanale powodziowym" . występuje tam jakaś ryba ? czy nic ciekawego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 A no, cienko ! Jak nie łowisz we Wrocławiu ? - to nie wiesz jaka kicha ?! . Nie ma kichy jakieś 3 tygodnie temu był zlocik innego forum i jakieś brzany też brały,a w nocy inne ryby siadają na dodatek jak pływałem to sumy też siadały nie wrzucam zdjęć do miejsca oczywiste więc z czym jest cieńko? Ja akurat nie lubię łowić w mieście i rzadko łowię ale nie można narzekać na brak ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Są jakieś realne szanse na szczupaka na odcinku miejskim czy raczej odpuscic sobie ten gatunek? (Pytam pod kątem SFE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Szczupak jak i okoń ma się dobrze trzeba go tylko trochę poszukać i poświęcić czas. Wczoraj i przed wczoraj sporo okonia, a i przyłowy w postaci szczupaka się trafiały.Okoń nie powalał wielkością ale kilka 25cm zameldowało się na wędce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Na bolki zawsze można liczyć....! Pozdro 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No no. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Na bolki zawsze można liczyć....! Pozdro Gratki, szacun, brawo itp. P.S. Ty tak na serio z tym "zawsze”? - Mistrzem nigdy nie udało się zostać, ale kiedyś myślałem, że już sporo umiem, jeżeli chodzi o bolki - niestety ostatnimi czasy idzie mi słabo - powiedziałbym coraz gorzej (może to już wiek?). Naprawdę dajesz radę łowić bolki regularnie w tym roku na płynącej Odrze poniżej Wałów? Jak można regularnie łowić bolki, kiedy tak rzadko widać je na powierzchni? Ja dla podratowania morale trenuje muchówkę (mikro lenie). Wczoraj miałem farta, bo udało się wytarmosić na boleniówkę sumka 130+ (miły zwierzak i długotrwała sztuka posługiwania się hamulcem w kołowrotku - żyłka 0,22) Edytowane 9 Września 2017 przez analityk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Nie jest łatwo......! Np. wczoraj rybki gryzły a dzisiaj mimo chęci kombinowałem z przynęta, prowadzeniem, zmiana miejscówki i nicNa sukces składa się wiele czynników, na niektóre my wędkarze nie mamy wpływu..........a reszta to gdzie,kiedy,jak i na co łowimy. Są miejscówki na których oddaje kilka-kilkanaście rzutów i lecę dalej a na innych potrafię łowić 40 min. Jacek idzie jesień będzie tylko lepiej.PozdrowieniaPaco 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 też dzisiaj walczyłem - klenie nie wychodziły do much - tylko dwa małe i kilka lepszych brań;próba szukania bolka skończyła sie trzema krótkimi szczupakami (stały na płytkim zamiast bolków). jest różnie raz lepiej raz gorzej - ale zasadniczo "Nie jest łatwo......!" Połamania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Wczoraj cały dzień trollowania w okolicy Urazu zakończony małym szczupaczkiem ,ogólnie lipa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Powróciłem po dłuższej przerwie do nocnego kleniowania i nie żałuję. Wciągnęło mnie na nowo. Straciłem też mojego ulubionego wobka-killera, który utrzymał mi się w pudełku przez przeszło 3 lata a był mocno eksploatowany. Poszedł razem z rybą - tzn. ryba się uwolniła w zaczepie a wobek już nie. Wczoraj wiele efektownych brań i wiele spadów. Dwie sztuki wyjęte. Na zdjęciu forumowe minimum+. Ryba pięknie żeruje. C&R Edytowane 16 Września 2017 przez marienty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Gdzie na Dolnym Śląsku jest szansa na spotkanie z brzaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 odcinek nysy kłodzkiej od kłodzka za gazownią aż do topoli tylko są takie brzany że ich na spinning nie wyciągniesz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wczoraj miałem powtórkę z nocnego kleniowania (no dobra... chciałem złowić sandacza). Tym razem większe wobki i pletka 0,15. Kilka brań i dwie ryby. Na samym początku 46cm i na końcu 52cm. Wszystko na Widły. Brania iście boleniowe, rybki wypasione i bardzo waleczne. C&R 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 gratulacje... ryby zlowione we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 gratulacje... ryby zlowione we Wrocławiu?Nie. Odra pod Wrocławiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi