Slavobeer Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jeszcze nie na 100%, ale się postaramy Dopiszę tez Kolegów, którzy się deklarują na picie tanich win pod mostem w Brzegu Bo chyba nie na ryby tam jedziemy? 1 Fido2 JsT143 koczis4 karpiu5 Analityk (na 50% - póki co)6 Slavobeer7 Ziom78 Nito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Fido! Jakbyś PRZYPADKIEM...ale to zupełnie przypadkiem, miał świerkowe, to jestem pierwszy już dzień przed To jedyna rzecz, która by mnie wyciągnęła pod ten most A widzisz, doobre piwo, dobre Nie kupisz takiego za żadną kasę, chętnie bym kolegę zobaczył ale nie ma świerkowego, wyszło.Może mocne szkockie (wędzone torfem) podejdzie, butelczynę bym znalazł... A z tym winem to się zobaczy, pomysł całkiem całkiem. Co do Odry to już wieczorem ładnie się wyklarowała, śmieci zero. Wydłubałem z pod traw dwa bolaski ok 40cm i z rafki jednego grubaska 60-70cm więc za kilka dni może być już całkiem znośnie a i starorzecze też nie do pogardzenia Edytowane 25 Września 2017 przez FidoAngel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Co do Odry to już wieczorem ładnie się wyklarowała, śmieci zero. Wydłubałem z pod traw dwa bolaski ok 40cm i z rafki jednego grubaska 60-70cm więc za kilka dni może być już całkiem znośnie a i starorzecze też nie do pogardzenia No i może też warto pomyśleć o przeniesieniu się na starorzecze lub w jego okolice?Rzeka i główki są w zasięgu a na stojącej wodzie można by się z okonkami lub innymi potworami pobawić Fido, Ty lubisz łowić okonie, więc pomyśl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dla niektórych dojazd nad starorzecze może być zbyt trudny a dodatkowo straż leśna w tamtym roku znalazła łatwy sposób na dowartościowanie się i podbudowanie portfela, nawet auta zostawiane przed wałem od strony Kobylnik dostawały mandaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Jeszcze nie na 100%, ale się postaramy Dopiszę tez Kolegów, którzy się deklarują na picie tanich win pod mostem w Brzegu Bo chyba nie na ryby tam jedziemy? 1 Fido2 JsT143 koczis4 karpiu5 Analityk (na 50% - póki co)6 Slavobeer7 Ziom78 Nito Powiem tak ... kurcze jak miło widzieć, że się sami organizujecie! Panowie pozytywnych nastrojów i miłego spotkania! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Powiem tak ... kurcze jak miło widzieć, że się sami organizujecie! Panowie pozytywnych nastrojów i miłego spotkania! A bo widzisz, tak to już jest z nami , że raz na jakiś czas się spotykamy.Sporo ludzi zna się dzięki jerkbaitowi, a jak "ludź fajny jest" to i miło się spotkać I nowi koledzy widzę, że się zapisali, więc jak się takiego ponownie spotka na rewirach, to już będzie wiadomo, że to "swój" i nie należy zakładać od razu główki 35g i mu pod nogi !!! Pogoda ma być fajna, więc zapowiada się przyjemny dzionek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jak się uda, to będzie jeszcze 2 kolegów z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jak się uda, to będzie jeszcze 2 kolegów z forum Przyjedziecie terenówą z psem i pontonem na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Fido - moze z sąsiedniego forum ściagniesz chłopaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 No nie wiem, może się uda ale wiesz, zaobserwowałem dziwną prawidłowość, ludzie z jednego portalu hobbystycznego uważaja ludzi z innego, ale cały czas to samo hobby, za innych i takich, no jakby to powiedzieć, dziwnych i niemiłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubin_M Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Jestem nowy na "rewirze" ale chętnie się spotkam z kolegami. Jeśli to nie problem jestem 1 Fido2 JsT143 koczis4 karpiu5 Analityk (na 50% - póki co)6 Slavobeer7 Ziom78 Nito9.Rubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Panowie jak poziom Odry w okolicach Wrocławia da się normalnie łowić wiem że jest pogodynka i można sprawdzić stan ale rzadko jestem nad Odrą i suche dane niewiele mi mówią.Będę wdzięczny za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ja również podjadę na zlocik PozdrowieniaPaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Panowie jak poziom Odry w okolicach Wrocławia da się normalnie łowić wiem że jest pogodynka i można sprawdzić stan ale rzadko jestem nad Odrą i suche dane niewiele mi mówią.Będę wdzięczny za podpowiedźmożna łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Mnie niestety wypadła jutro niespodziewajka w pracy i niestety mnie zabraknie ale mam od poniedziałku do środy wolne i będę męczył tamte rewiry więc jakby ktoś chciał poszukać sandacza z wieczora to zapraszam, razem raźniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Fido! Jakbyś PRZYPADKIEM...ale to zupełnie przypadkiem, miał świerkowe, to jestem pierwszy już dzień przed To jedyna rzecz, która by mnie wyciągnęła pod ten most Fido a kiełbaski i fotelki zapewniasz czy trzeba swoje targać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Będę miał sześć (6) wolnych patyków do kiełbasek. No i to koniec darmochy, reszta we własnym zakresie Zgodnie z tradycją, ten kto przyjdzie na południowe ognich bez drewna to może nie przychodzić. No i jest nagroda dla łowcy największego szczupaka, zafundował ją jeden ZeduZgredu nawet jeszcze o tym nie wie Edytowane 30 Września 2017 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Niestety, teściowie przedłużyli sobie pobyt i nie dam rady. Bawcie sie dobrze i pomłamania. Fajnie jakby była jakaś fotorelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) No i jest nagroda dla łowcy największego szczupaka, zafundował ją jeden ZeduZgredu nawet jeszcze o tym nie wie ...nie mieszaj mnie do swych niecnych celów Edytowane 1 Października 2017 przez Zed Zgred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Nagroda za szczupaka nie została wręczona bo nikt się nie przyznał do złapania takiej ryby. U mnie dwa małe sandaczyki, jeden czterdziestak i do tego okonek. Jeszcze ciężkie warunki do łowienia poniżej Wałów ale budyń na twarzy, tam też sandacz się odradza . Miło było pogadać ze starymi znajomymi, historyjek posłuchać, ło matko ale śmiechu było, do łez... Młodzież wrocławska zupełnie nie dopisała, tylko Trzebnica miała swego reprezentanta, dzięki za spotkanie i do następnego razu. Fotek nie mam ale może boleniowcy coś wkleją 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Dzięki chłopaki za spotkanie Miło było Was zobaczyć.Krótkie bo krótkie, ale to wyłącznie nasza wina, że postanowiliśmy odwiedzić bardziej odległe rewiry, bo tam mieliśmy umówione spotkanie z Panem Bolkiem I udało się takiego jednego skusić na krótką pogawędkę i sesję Wziął z klatki na Spirita 9cm. Najpierw puknął, a w następnym przeciągnięciu pięknie przyładował ! Slavo 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Ładny bolo, szczególnie, że woda nie łatwa (akurat byłem w niedzielę z rodziną w Lubiążu i nie mogłem się powstrzymać, żeby nie przejść się na most). Szkoda, że nie mogłem pojawić się na spotkaniu.Ja dzisiaj zaliczyłem szybki wypad 19-22. Kilka brań. Dwie rybki wyjęte, jedna spinka czegoś niedużego.Na zdjęciu ten większy na rapalkę - forumowy stykacz. Drobnica kręci się przy brzegu. Wodna jak najbardziej nadaje się do łowienia. Edytowane 2 Października 2017 przez marienty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dzięki za spotkanie! Fajnie było posłuchać kilku opowieści Szkoda tylko, że zabrakło EPICKICH brań, ale kilka rybek wpadło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Napisz coś więcej.Coś tam złowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Nie do pomyślenia. .. wątek na 3 stronie... mam pytanko bo mnie wczoraj lekki wkurw złapał - na moim ulubionym odcinku pomiędzy główkami zobaczyłem zwały piachu i kamieni których jeszcze tydzień temu nie było. .. ktoś coś wie? Odcinek poniżej Lubiąza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi