coma Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Piękny rybon i jaki Łowca uśmiechnięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Dzisiaj jeden mały bolek na Pogalewie. Siedział przy dnie. Poza tym przykra niespodzianka. Tu https://goo.gl/maps/ncvuVNBhPjw zostawiłem auto przy drodze i po powrocie wybita szyba, rozbita przednia, urwane lusterko wsteczne wewnątrz i skradzione buty. Auto stało od 6 do 15. Policjanci mówili, że to już drugi przypadek w tej okolicy w ciągu tygodnia. Warto przemyśleć wybór parkingu... Edytowane 27 Listopada 2017 przez karpiu08 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 chamówa, współczuję - wściec się można,swego czasu (niedaleko stamtąd) na Pyszącej przez długi czas były widoczne slady po spaleniu auta (nie znam szczegółów tej historii ale zawsze z dreszczykiem niepokoju zostawiam tam auto - na szczęście swoje lata już ma i nie jest mega drogie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Tez w tym miejscu zawsze zostawiam auto ale jeszcze mi się nic takiego nie przydarzyło.Ręce siekierą up........ć.Może tubylcy chcą wyeliminować konkurencję? Edytowane 27 Listopada 2017 przez rapek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jeżdżę na ryby omegą rocznik 96 i myślałem do tej pory, że mojego starego trupa nikt nie ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Kurde, z tym autem to przykra sprawa, myślałem, że już tak się nie zdarza w naszych okolicach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Przykra sprawa. . współczuję nerwów. .. miałem w planach polecieć w te okolice w weekend ale odpuszczę. Cholera a latem często tam jeździłem. .. cóż skupie się na miejscu gdzie tubylcy są naprawdę życzliwi. . no i może w końcu spotkam nad wodą Dedo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Nie dalej jak dwa tygodnie temu zastanawiałem się czy prawie dokładnie w tym miejscu co Ty, nie zostawić samochodu, na szczęście wybraliśmy inną miejscówkę. Dzięki, że się podzieliłeś tą informacją Łukaszu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odzyskać konto Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Kur.a, a ja się zastanawiam gdzie w ciągu dwóch tygodni złapalem trzy gumy, tak przebijane , że powietrze powoli schodziło i dlatego się nie połapałem, a od dwóch tygodni jeżdżę na Pyszaca. Ale chyba się domyślam kto to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Plaga jakaś poniżej Brzegu. Psychole jacyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odzyskać konto Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ja nie odpuszcze tej miejscówki, dobrze ,że się dowiedziałem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 idealnie to rozegrałeś, trzeba jeszcze było jakąś ofiarę śmiertelną wymyślić i nikt nie będzie deptał Ci miejscówek a tak poważnie to lata temu nadałem tej miejscówce idealną nazwę:"cygańska dzielnia" pojęcie obowiązuje do dziś i należy wprowadzić do słowniczka odrzańskiego wędkarza 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Przykra sprawa. . współczuję nerwów. .. miałem w planach polecieć w te okolice w weekend ale odpuszczę. Cholera a latem często tam jeździłem. .. cóż skupie się na miejscu gdzie tubylcy są naprawdę życzliwi. . no i może w końcu spotkam nad wodą DedoHej. Dzisiaj byłem ok 15-16.30 2 brania bolusia Ale nie trafione. Jedno było mega przyjemne. Kolega pogryzl sobie canibala i mówił że sandacz. Obiecałem sobie że w przyszłym roku więcej się kleniom i bolaskom przypomnę to może w końcu na siebie trafimy. Ps. Patologia z tą sprawą w Pogolewie, współczuję. Mam nadzieję że chociaż obertą go te buty w ch... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Cyganeria zafajdana butów nie miała.Nic tylko kupić auto-trupa za 500 zł i zostawić na wabika z kamerką w środku. I namierzyć skur...nów.Zaczaić się w lesie i prędzej czy później mendy przylezą.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dzisiejszy połów nie duży ale cieszy:) rzeka w niektórych miejscu już się ścina lodem. https://youtu.be/BSeeFNdKuRE 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ja dzisiaj na lekko za garbusem jako zakończenie sezonu. Odra dopisala ale efektem było 8 szczupaczków w granicach 25-40 cm. A wyjzedżalem to w południe to jeszcze śnieg padał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Brawo kur.....a Okręg Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ale, że co tutaj nie tak? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plewo Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 5 sztuk bolenia? W zaporówkach bez limitu? Smacznego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Brak okresu ochronnego... ŻENADA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Brak okresu ochronnnego bolka na wszystkich wodach pzw wrocław? No bez jaj... idę opłacać drugiego dopiero to nie jestem jeszcze w temacie Edytowane 30 Grudnia 2017 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Teraz dopiero wynurzą się łowcy czego popadnie z wielkimi przynętatami na końcu zestawu, co to całkiem przypadkiem bedą mieli przyłowy w postaci ryb objętym okresami ochronnymi.W razie kontroli, stwierdzi, że poluje na tego "szkodnika" bolenia, a że bierą szczupaki, sandacze i drapieżcy to nie jego wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 5 sztuk bolenia? W zaporówkach bez limitu? Smacznego...Boleń raczej w Odrze powinien być niż w zbiorniku powstałym na Bystrzycy? Chyba, że się mylę... Niech walą dalej tego bolenia I suma przy zarybieniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 To jest wlasnie Polska! Jak pojawia sie w wodzie ryba, ktora mozna lowic w ilosciach uznawanych w innych krajach za standard staje sie szkodnikiem bo jest jej za duzo. Wole lowic bolenia niz nie lowic nic. Dzieki temu nie przybedzie innych ryb w wodzie a bolen zostanie wytrzebiony przez ta "patologie" co sie pojawia nad woda. Przykry ten rok 2018 sie zapowiada. W Kwietniu maja spietrzac wode na progu w Malczycach i zrobic kanal z mojego odcinka rzeki. Na Mietkowie w Marcu zacznie sie rzez boleni. Setki wedkarzy w imie bohaterskiej obrony sandacza beda tluc bolenia w ciagu tarlowym na ujsciu Bystrzycy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 To jest wlasnie Polska! Jak pojawia sie w wodzie ryba, ktora mozna lowic w ilosciach uznawanych w innych krajach za standard staje sie szkodnikiem bo jest jej za duzo. Wole lowic bolenia niz nie lowic nic. Dzieki temu nie przybedzie innych ryb w wodzie a bolen zostanie wytrzebiony przez ta "patologie" co sie pojawia nad woda. Przykry ten rok 2018 sie zapowiada. W Kwietniu maja spietrzac wode na progu w Malczycach i zrobic kanal z mojego odcinka rzeki. Na Mietkowie w Marcu zacznie sie rzez boleni. Setki wedkarzy w imie bohaterskiej obrony sandacza beda tluc bolenia w ciagu tarlowym na ujsciu Bystrzycy.Ale na boleniu się świat nie kończy... Są różne inne gatunki, choć eskalacja bolenia faktycznie, może i będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi