Gość Tomek O Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Więc w sobotę i niedzielę wybieram się nad darzącą pięknymi pstrągami rzekę ! I chyba nie muszę zapewniać, że nie będzie to tutejsza woda ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Może nie będzie wiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Wczoraj byłem w zwiazku wykupić zezwolenie na okrę wrocławski i obeszłem się smakiem,brak rejestru połowów,należę do koła w Nysie i w zeszłym tygodniu bez problemu opłaciłem składkę a we Wrocławiu kolejny raz robią łaskę że ktoś chce dac im 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Wczoraj byłem w zwiazku wykupić zezwolenie na okrę wrocławski i obeszłem się smakiem,brak rejestru połowów,należę do koła w Nysie i w zeszłym tygodniu bez problemu opłaciłem składkę a we Wrocławiu kolejny raz robią łaskę że ktoś chce dac im 150złNa stronie mają nr konta jak chcesz im coś dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Wczoraj byłem w zwiazku wykupić zezwolenie na okrę wrocławski i obeszłem się smakiem,brak rejestru połowów,należę do koła w Nysie i w zeszłym tygodniu bez problemu opłaciłem składkę a we Wrocławiu kolejny raz robią łaskę że ktoś chce dac im 150zł Ryszard, wybacz ale nie ma takiego drugiego okręgu jak opolski,który tak odwrócił się od wędkarzy. Przykładem jest właśnie opłacenie składki, którą się można było uregulować tylko na terenie Opolszczyzny, do tego wnoszący opłatę nie miał uprawnień do wszystkich łowisk. Tak było w ubiegłym roku, może się coś zmieniło.Kwestia wpisu do rejestru faktycznie uciążliwa sprawa, szczególnie kiedy skacze się po rzece. Ja mam na koncie wizytę PSR, - 50 pln i ode tego czasu się pilnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ryszard, wybacz ale nie ma takiego drugiego okręgu jak opolski,który tak odwrócił się od wędkarzy. Przykładem jest właśnie opłacenie składki, którą się można było uregulować tylko na terenie Opolszczyzny, do tego wnoszący opłatę nie miał uprawnień do wszystkich łowisk. Tak było w ubiegłym roku, może się coś zmieniło.Kwestia wpisu do rejestru faktycznie uciążliwa sprawa, szczególnie kiedy skacze się po rzece. Ja mam na koncie wizytę PSR, - 50 pln i ode tego czasu się pilnNalezęNależę do koła Metalowiec w Nysie i nigdy nie miałem problemów z opłaceniem składki w tym roku przyjmowali składki juz chyba 2lub 3 stycznia,natomiast we Wrocławiu 15 stycznia mówia mi ze nie mogą przyjąć składki ponieważ nie mają rejestrów połowu,według mnie jest to lekceważenie ludzi,ktoś traci swój czas i pieniądze aby opłacić składke i móc wędkowac zgodnie z regulaminem,pomijam fakt że opłacam możliwosć wędkowania od 1stycznia do końca grudnia danego roku a nie od 1 lutego lub np.1 marca tylko dlatego ze ktoś coś nie dopilnował,w niedziele miałem zaplanowany wyjazd nad Odrę i z powodu braku opłaty plany muszą ulec weryfikacji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Należę do koła Metalowiec w Nysie i nigdy nie miałem problemów z opłaceniem składki w tym roku przyjmowali składki juz chyba 2lub 3 stycznia,natomiast we Wrocławiu 15 stycznia mówia mi ze nie mogą przyjąć składki ponieważ nie mają rejestrów połowu,według mnie jest to lekceważenie ludzi,ktoś traci swój czas i pieniądze aby opłacić składke i móc wędkowac zgodnie z regulaminem,pomijam fakt że opłacam możliwosć wędkowania od 1stycznia do końca grudnia danego roku a nie od 1 lutego lub np.1 marca tylko dlatego ze ktoś coś nie dopilnował,w niedziele miałem zaplanowany wyjazd nad Odrę i z powodu braku opłaty plany muszą ulec weryfikacji Faktycznie ciekawe, bo sprzedaż zezwoleń + rejestr połowu ruszyła chyba już przed świętami, tak jak w innych okręgach. To własnie kwestia szarpaniny między okręgami. Od lat było tak, że niezależnie od tego czy porozumienia były zawarte zezwolenia na Opole można było wykupić we wszystkich sąsiednich okręgach, teraz jest tak, że trzeba jechać osobiście, i mieć nadzieję że się uda. Jak widzę, działa to już w dwie strony, tak czy inaczej porażka totalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Można wykupić zezwolenie na Opole "z porozumienia" tylko w głównej siedzibie okręgu (w lokalnych kołach nie ma takiej możliwości). Ja tak wykupywałem w okręgu Wałbrzych. Podejrzewam ,że tak samo jest z Wrocławiem ale 100% pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Można wykupić zezwolenie na Opole "z porozumienia" tylko w głównej siedzibie okręgu (w lokalnych kołach nie ma takiej możliwości). Ja tak wykupywałem w okręgu Wałbrzych. Podejrzewam ,że tak samo jest z Wrocławiem ale 100% pewności nie mamCzyli co ?Że na przykład nie mogę wykupić w Paczkowie tylko muszę w Opolu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jakby nie było jest pod górkę i to zniechęca. Myślę, że w Paczkowie można zapłacić, inaczej byłby prawdziwy dramat. Przyjdzie jeszcze czas, że Nam się będą kłaniać Druga sprawa, wątek przerodził się na wody w okolicach Opola, lepiej wróćmy do Wrocławia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Czyli co ?Że na przykład nie mogę wykupić w Paczkowie tylko muszę w Opolu?Jak jesteś z okręgu Wałbrzych i chcesz kupić Opole możesz kupić składkę z porozumienia za 123zł tylko w siedzibie głównej PZW Wałbrzych. Natomiast np. w kole w Paczkowie kupisz tylko pełną składkę za 175zł bodajże. Podejrzewam ,że z Wrocławiem jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Na moich włóczęgach po Dolinie Baryczy i okolicach czasem spotkam człowieka . Ten miał pasję i aparat, ja sobie też kiedyś kupię...aparat https://www.facebook.com/seweryn.kubicki/media_set?set=a.1769852566422391.1073741847.100001929933504&type=3&pnref=story 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 mam info że nie ma zezwoleń na opolskie dla Ludzi z wałbrzyskiego i nie wiadomo kiedy bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Planuję tegoroczny debiut, skubią jakieś garbuski w okolicy Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 offtop:w ramach przygotowania do mistrzostw świata sąsiednie forum haczyk . pl zbiera lokalną ekipę na wędkarsko - piłkarski meczyk- może jest kilka chętnych osób?Jak coś to do mnie priv lub do organizatora na sąsiednim forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ponoć są już dostępne zezwolenia na Wrocław. Wykupić czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Barycz jest do ujścia na ten kwitek a niedługo i Orla będzie. Mi wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ponoć są już dostępne zezwolenia na Wrocław. Wykupić czy nie? Płać i płacz Panie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Płać i płacz Panie......Zastanawiam się mocno czy nie wbić w ten burdel członka partii. Nie zasługują na jakiekolwiek pieniądze te darmozjady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 I tak jak emeryt zapłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 I tak jak emeryt zapłacisz Lepszą opcją będzie chyba chmieli amerykańskich zakupić co smaki cytrusowe nadają. Emeryta łatwiej złapać bo nie ucieka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Wrocławski emeryt ucieka, że go nie mogli dogonić:http://jerkbait.pl/topic/103035-okonie-2018/#entry2296582 Eeeee, o chmielach czytałeś Edytowane 22 Stycznia 2018 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Wrocławski emeryt ucieka, że go nie mogli dogonić:http://jerkbait.pl/topic/103035-okonie-2018/#entry2296582 Eeeee, o chmielach czytałeś Zwijaj koparę. Czytałem ale tylko z etykiety podczas degustacji Coraz bardziej czuję zbieżność wędkarstwa turystycznego z moimi potrzebami. Miejsca nowe, nieznajome, przyciągają mnie coraz mocniej. Świadomość opłacania starych ubeków i nierobów odpycha moje fundusze równie mocno jeśli nie bardziej Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Zed Zgred 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Wrocławski emeryt ucieka, że go nie mogli dogonić:http://jerkbait.pl/topic/103035-okonie-2018/#entry2296582 Eeeee, o chmielach czytałeś ...ej ale myśmy go przecież dogonili Edytowane 22 Stycznia 2018 przez marienty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Barycz jest do ujścia na ten kwitek a niedługo i Orla będzie. Mi wystarczy...Na kiedy to takie atrakcje się szykują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi