Slavobeer Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Magda Gessler mówiła że dobrze dodać do smaku odrobinę klenia najlepiej tarłowego Mmmmmm mniam mniam,ikrę klenia najlepiej przed podaniem polać mleczem Pana klenia Rarytas ponoć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Zlocik, zlocik, zlocik... Jestem za ! Całymi dwięma ręcyma mo-chu przyjedzie i będziem łowić Jakaś propozycja terminu? Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Slavobeer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hans Kloss Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Za czym już pływasz? za bolkiem? Pływam za drobnicą, podwodnymi przeszkodami, dołkami, warkoczami- oglądam rzekę. Miałem dość długą przerwę popowodziową a w tym czasie sporo się na wrocławskiej Odrze zmieniło. Większość fajnych miejscówek trafił szlag więc zacząłem wyszukiwać nowe żeby nie marnować czasu w trakcie sezonu. A te przerośnięte ukleje to wyłącznie z nudów Wysoki Sądzie, po 1 maja nikt mnie już z boleniowym wobkiem na Odrze nie zobaczy , przynajmniej taką mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Kwiecień i kawałek maja to okres na przypadkowe bolenie zawsze, one mogą być wszędzie i różnie reagować na różne przynęty.Dopiero jak ukleja się ustawia do tarła to one się gromadzą i już można je klasycznie łowić. To też zależy od wody, od pogody na wiosnę. Później jest już trudno o kabana szczególnie przy niskich wodach. Jesienią jest powrót do klasycznego łowienia. W tym roku będzie troszkę inaczej, wcześniej się to zaczęło, już podobno klenie wchodzą w tarło. Bolenie też inaczej reagują niż zawsze, choć jeszcze trzymają się nisko. Każdy rok jest inny i to właśnie jest fajne Także Panowie kije w łapy i nad wodę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 To kiedy i gdzie ten Zlot? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Także Panowie kije w łapy i nad wodę Ziom Ty ponoć całą zimę kija w łapie trzymałeś.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 To kiedy i gdzie ten Zlot? Może w jakiś uroczysty dzień maja? Ktoś musi zarządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Może w jakiś uroczysty dzień maja?Ktoś musi zarządzić Fido niech zarządzi Majówka idzie więc jakiś wolny dzień się znajdzie i "na legalu" bolki będzie można łowić i wstawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zawsze było w czerwcu aby wieczorkiem za sandasiem można było połazić ale maj równie piękny Majówka odpada bo większość ma rodzinne, dłuższe, wypady zaplanowane.Mi w maju pasi :12,13, 19, 26, 27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Fido, dawaj jakiś konkret to też chętnie kiłbaskę zjem z ogniska i dowiem się gdzie / kiedy i na co będą braly w tym roku.Wybieram 12.05. bo na co tu czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Oki, to zbieramy ekipę...Fido: 12,13, 19, 26, 27analityk: 12.05qwerty: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Fido: 12,13, 19, 26, 27analityk: 12.05karpiu08: 12,13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeder Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ja nie jestem w stanie określić terminu w przód kiedy mógłbym z Wami się wybrać, ale jak już będziecie mieli termin i będzie mi pasował to też się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Jak można to i ja bym się dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Tylko 26.05 mi pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Mi pasi 19 albo 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Oki, to zbieramy ekipę...Fido: 12,13, 19, 26, 27analityk: 12.05qwerty: ? Ja mogę 12, 13, 20, 26, 27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Ok, to termin nam się ustalił czyli spotykamy się 12 maja Jeszcze pytanie gdzie? Tradycyjny Lubiąz, Brzeg Dolny czy może jakaś inna ciekawa miejscówka na rzece? Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Proponuje Mietków (Odra zaczyna być dla mnie czasem przeszłym) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Rowniez postaram sie byc. Moze byc Mietkow a jak Odra to proponuje raczej Lubiaz. W okolicach nowego progu woda stojaca prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Mietkow lub Lubiaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Na Mietków potrzeba pływadeł a tak poz tym jesteśmy łowcy odrzańscy a nie poszukiwacze żab w sadzawkach. LUBIĄŻ!!!!!!!!!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Lubiąż wydaje się OK.To o tyle fajna miejscówka, że tłumów tam nigdy nie było, a robotę robi most, dzięki któremu można się przemieszczać po dwóch brzegach Postaram się być jak najwcześniej.Tradycyjnie nie zapomnijcie o kiełbasie, chlebie na ognisko Fidowi przypominam o innych, obowiązkowych specyfikach Do zobaczenia Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Witam serdeczniePodpowiem co nieco. 13.05 mogą odbywać się zawody spinningowe z cyklu LIGI ŚRODKOWEJ ODRY organizowane przez klub Potokowiec Świerzawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Witam serdeczniePodpowiem co nieco. 13.05 mogą odbywać się zawody spinningowe z cyklu LIGI ŚRODKOWEJ ODRY organizowane przez klub Potokowiec Świerzawa. Ale spotkanie jest 12.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi