Tomasz K Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Bolenie łupią srogo pogoda letnia i miła:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A sandacze nie łupią... bynajmniej mi jutro lecę na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) A no nie łupią, dzisiaj cztery godziny za sandaczem, jeden bolek, jeden szczupaczek i dwa brania sandacza ale jakie brania, na wklejce widziałem, oba w pół wody, jeden zawinął ogonek w kopycie na hak ale jak są to i dadzą się złapać Eee, Tomek, czapeczka się znalazła, to dobrze bo jakoś ta bandana mi nie końweniowała Edytowane 6 Listopada 2018 przez FidoAngel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Darku, muszę kupić porządną czapkę, szukam... Sandacza złowiłem dziś też, ale słabo łupnął i fotek za karę nie miał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Mam pytanie ,zna może ktoś tego gościa z profilu? Może jest nawet na naszym lub haczykowym forum???łowca odrzański a raczej kłusownik odrzański... Oficjalnie sprzedałem go do PSR w związku z łowieniem w niedozwolonym miejscu. Podałem parę miejscówek odnośnie podobnych sytuacji we Wrocławiu. Gość łowi w zatoce między elektrowniami, tam jest śluza,ponad to przyległa przepławka od elektrowni. Miejsce mi znane jako ostoja dla ryby jak i tarlisko Skurwesyn nawet tam wejdzie bo inaczej nie da się o takim człowieku powiedzieć no bo fotka najważniejsza!!! Tutaj profil delikwenta!!! https://www.facebook.com/mariusz.zawadzki.581 Edytowane 7 Listopada 2018 przez woblery L.E. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ot ciekawostka????https://www.facebook.com/393373574120377/posts/924111437713252/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 I po co to całe PZW można się spytać?! Skoro nawet prezes koła kradnie nam ryby z naszych wód - 140 kg poszło na mięso - mają rozmach skur...syny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ryby w wodzie mają znaczenie dla nas, wędkarzy, związek to ilość członków, tylko to się liczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 PZW- polski związek warcholstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Mam pytanie ,zna może ktoś tego gościa z profilu? Może jest nawet na naszym lub haczykowym forum???łowca odrzański a raczej kłusownik odrzański... Oficjalnie sprzedałem go do PSR w związku z łowieniem w niedozwolonym miejscu. Podałem parę miejscówek odnośnie podobnych sytuacji we Wrocławiu. Gość łowi w zatoce między elektrowniami, tam jest śluza,ponad to przyległa przepławka od elektrowni. Miejsce mi znane jako ostoja dla ryby jak i tarlisko Skurwesyn nawet tam wejdzie bo inaczej nie da się o takim człowieku powiedzieć no bo fotka najważniejsza!!! Tutaj profil delikwenta!!! https://www.facebook.com/mariusz.zawadzki.581Sprostowanie sytuacji bo widzę że są tutaj koledzy,znajomi ów łowcy. Kontaktowałem się z PSR odnośnie miejsca połowu w tych rejonach. Jasne stwierdzenie ze strony PSR można łowić ale jak kończą się ceglane umocnienia ściany. Wg nich od tego miejsca jest dopuszczalne łowienie.Nieregulaminowy połów wywnioskowałem po :patrząc na zdjęcia na których widać przyległy budynek elektrowni w zatoce może jest tam 50m od jazu ale od przyległej przepławki elektrowni już nie. Pozostałe zdjęcia pokazują odległość ciut poniżej cypla dzielącego kanał.To mój wniosek po zdjęciach. Poprosiłem strażników o kontrole w paru miejscach gdzie podejrzewam notoryczne łamanie przepisów.Wg mnie to dobra inicjatywa.Może faktycznie przesadziłem z nazwą kłusownik ale z drugiej strony jak ktoś świadomie łowi w takich miejscach to jak można inaczej nazwać. Kolega jeśli jest świadomy przepisów nie powinien się gniewać o to. W sumie nie potrzebnie pisałem o tej sytuacji co po niektórzy zdziwili by się co najwyżej kontrolą lub mandatem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 temat oczyszczony, proszę o zachowanie kultury wypowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jak bym wiedział, ze coś ciekawego będzie w temacie to bym na ryby nie pojechał bo i tak nędza. Ledwo kilka okonków wielkości mizernej. Moze jakieś streszczenie? Może na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jak bym wiedział, ze coś ciekawego będzie w temacie to bym na ryby nie pojechał bo i tak nędza. Ledwo kilka okonków wielkości mizernej. Moze jakieś streszczenie? Może na priv? Fido na powodziowym są efekty:) priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ryba bierze jak szalona 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Tomek, nie ściemniaj.Dzisiaj też szukałem bolków (wyszły 4 małe sandałki i 2 spore okonie) w 6h. Bolka ani nawet małego śladu nie widziałem.Przyznaj sie ześ duszę diabłu sprzedał za te bolki Na powrocie zahaczyłem mikro siurek i na muchę złowiłem 6 kleników w 40 minut - zamiast 6 ryb w 6 h na OdrzeNo ale klimaty fajne - przy okazji obejrzałem 3 małe dziki, jedną sarnę, dwa bobry (nie wiem czemu ale w dzień sie szwędaja zamiast spać), trzy jelenie, jedną czaplę (już przestały odlatywać na zimę? - to chyba znowu ciepła będzie. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ale, ale... jaki wspaniały kontakt z przyrodą miałeś. To więcej niż moje dwa bolenie;) Pozdrawiam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Bolenie biorą po zmroku i przed świtem. W dzień trzeba się długo namachać żeby coś trafić. Dwa dzisiejsze. Był jeszcze jeden mniejszy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Tak mi się ładnie napisało po sąsiedzku to niech będzie i tu:Dzień Niepodległości świętowałem na rybach bo odkąd na wieś się wyprowadziłem to mnie do miasta nie ciągnie Pojechałem w moją ukochaną Dolinę Baryczy, za okonkiem se dłubałem. Uwielbiam te jesienne włóczęgi po lasach, tą ciszę, samotność, dzikie zwierzęta bo zawsze na coś wlezę, dzisiaj sarny i jelenie, zimorodki oczywiście i bażanty, tych nie lubię bo kiedyś pierdyknę na zawał przez któregoś. No i okonie, dziesiątki, może ze dwie setki.I ciekawostka tych miejsc, te jasne, rzeczne, z piasku łowi się na imitacje rybek, ripperek lub twisterek w kolorze takim jaki im akurat pasuje, dzisiaj perełka z pieprzem i seledyn i denaturacik, A te z "lasu" łowi się na robale, imitacje larwy ważki lub widelnicy, na różne imitacje pijawki i pająków. Dzisiejszy, największy, dobre 4 dychy, na larwę od Cyprysa pierdyknął. Taka to zabawa A fotki nie ma bo w zasadzie nigdy nie robię a dziś nawet chciałem go cyknąć z tym robalem w pysku ale telefon się wyłączył 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztur11 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Witam, dzieje się coś na odrze w wrocku ?bo wybieram się w niedzielę na kilka godzin i nigdy tam nie łowiłem, może jakieś ciekawe miejscówki ktoś coś? Raczej Sandacz lub Okoń. Z góry dziękuję. Edytowane 14 Listopada 2018 przez mateusztur11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Boleczki bardzo aktywne;) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Witam, dzieje się coś na odrze w wrocku ?bo wybieram się w niedzielę na kilka godzin i nigdy tam nie łowiłem, może jakieś ciekawe miejscówki ktoś coś? Raczej Sandacz lub Okoń. Z góry dziękuję. Witampanowie podzielcie się info, gdzie można cos połowić sandacz okoń we Wrocławiu - może być na PRV Znajdę 2-3 godziny w sobota, i zanim cos znajdę to będzie po rybach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Okoń? Most grunwaldzki, most pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witampanowie podzielcie się info, gdzie można cos połowić sandacz okoń we Wrocławiu - może być na PRV Znajdę 2-3 godziny w sobota, i zanim cos znajdę to będzie po rybach.. Danek i jak połowiłeś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Jutro zamierzam z rana uderzyć, a co chcesz towarzyszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 a spotkałbym się po latach tylko chyba uziemiony będe i jutro mróz z rana . Telefon masz aktualny ? Jakbym znalazł jutro czas to bym się odezwał ... jak coś to prv . a jakieś miejscówki szybkie do obskoczenia znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi