Gość Tomek O Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Grozi pogorszeniem tego co jest, (a coś tam jeszcze jest)"coś tam" to bardzo dobre określenie stanu tutejszej ichtiofauny. Należy zrozumieć, że już teraz rzecz idzie o to tylko by kaczki miały gdzie pływać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wypowiem się od strony minionych lat kiedy łowiłem na odrze na odcinkach miejskich. Wówczas wędkarzy nie było w cale mniej. Zasada C&R haha!!! Nikt o takim czymś nie miał zielonego pojęcia. Każdy wypad kończył się sukcesem. Dla przykładu w sezonie letnim kiedy rzekomo sandacz tak nie bierze jak jesienią... 3 sandacze na wypad to była norma i pisze tu o sandaczach od 60cm w góre. Nie zabierałem ich bo już w tedy się opamiętałem.Zabierania ryb nauczyło mnie pzw nie kto inny. Łamanie karku okoniom na zawodach wędkarskich etc... Tak była wówczas szkolona młodzież.Tylko późniejsza świadomość dała do myślenia. W cale rybostan z tego tytułu nie był jakoś zaorany do końca... Zaorało go spowolnienie Odry!!! Zmiana gatunku przodującego jak sum,boleń,wędkarze również pakując co popadnie do torby,co gorsza coraz mniejsze ryby bo większych to jak na lekarstwo. Straży rybackiej ani widu ani słychu... Częściej uraczyłem policje wodną która dostała od władz motorówki. Odra sie zamuliła zasypała,uciąg jest tak słaby że nie jest w stanie się oczyścić ze złogów.Tylko powódź by się przydała jak w 1997 ale wróże iż sytuacja zalania Wrocławia mogła by być zdecydowanie gorsza mimo remontów czy podniesienia wałów jak dno koryta rzeki też poszło w górę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 koledzy... żona mi to puściła ostatnio... lektor czyta post jakiegoś gościa który narzeka że jego ojciec to fanatyk wędkarstwa... podobno znane https://www.youtube.com/watch?v=TajAspvK4xs .. i chyba jest w tym trochę prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ale to chyba nie jest cały tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Temat stroi - a Odra nie wyschła, Czy ktoś miał kontakt ostatnio z rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Odra nie wyschła ale ryb brak.Miałem ostatnio kontakt z kormoranem. Jak to mówią weź wędkę i idź sprawdź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Odra nie wyschła ale ryb brak.Miałem ostatnio kontakt z kormoranem. Jak to mówią weź wędkę i idź sprawdź...Ryb brak. Jak się nie umie łowić to tak to wychodzi ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Te kormorany to jakieś takie chucherka były chyba też mają problem z łowieniem:D Edytowane 8 Marca 2019 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katek Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Doszły mnie słuchy że kolo m.Sikorskiego trochę rybek zberetowanych wyjechało jakies leszcze kilka szczuplych i kilka sandalow w tym 80siatka-kontroli brak...zenada w centrum miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Doszły mnie słuchy że kolo m.Sikorskiego trochę rybek zberetowanych wyjechało jakies leszcze kilka szczuplych i kilka sandalow w tym 80siatka-kontroli brak...zenada w centrum miasta.Nie żenada tylko post się zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Ja na 4 wyjazdy zanotowałem dwie kontrolę więc jeżdżą i sprawdzają.A i rybek sporo się już po łowiło więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ja na 4 wyjazdy zanotowałem dwie kontrolę więc jeżdżą i sprawdzają.A i rybek sporo się już po łowiło więc nie jest źle.Woda stojąca czy rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Rzeka.Dziś trzeba było się na pocić żeby coś wyrwać z wody.3 miejscówki zwiedzone i w ostatniej kilka ładnych oksów wyjechało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Czy ktoś może wie czy na Bajkale gryzą oksy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Wrocław łowi:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygin Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Bystrzyca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Wrocław łowi:) SAM_4751.JPG Dziadek, nie schlebiaj Sobie z tym Wrocławiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Bystrzyca ??Nysa Kłodzka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Koledzy z Wrocławia i okolic, szybkie pytanie. Orientujecie się, gdzie tu można załatwić sprawnie naprawę penn battle? chodzi prawdopodobnie o wymianę łożyska. serwis gwarancyjny odpada, bo sprzęt musi być gotowy za 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 To badziewie sam naprawisz. Ma konstrukcje betoniarki. Rozłożenie na części pierwsze i złożenie zajmuje 15 minut...i to nawet dla takiego laika jak na. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 co nie zmienia faktu, że łożyska nie mam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Popytaj w sklepie na Placu Św. Macieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 dzięki! byłem też w astrze, ale niestety tam brak części. kojarzycie, jak szybko krokodyl ogarnia serwis penn, ewentualnie, czy sami też robią naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) ja swoje kupiłem ze 2 lata temu na sokolniczej, trochę gość ciężki w komunikacji ale ezo miał od ręki jakie chciałem, z serwisem sobie poradzisz jak napisał kolega wyżej bo to na prawdę banalna konstrukcja Edytowane 30 Marca 2019 przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi