Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy.

Nikt z nas nie jest w stanie śledzić na bieżąco całej zawartości forum. dlatego jeśli sami nie zadbacie o przestrzeganie reguł tu obowiązujących, dochodzi do publikacji postów, które nie powinny na naszym forum się znajdować. Dlatego proszę - bez śledztw na własną rękę, ale i nie pozostawajcie bierni. Zgłaszajcie naruszenia. Pouczać, łajać i strofować będzie "ten zły", czyli moderator. Niech on to bierze na klatę, byście Wy wszyscy mogli być wobec siebie koleżeńscy i uprzejmi. Byście mogli w fajnej atmosferze spędzać czas na jerku. 

• Like 3

Czy Kolega @aleksander54 przeczytał regulamin zamieszczania zdjęć na forum jerkbait?

Ile cm powinien mieć szczupak, abyś mógł jego zdjęcie zamieścić?

Filmu z poprzedniej strony z niewymiarowymi boleniami nie będę komentował.... Brak słów.

Proponuję usunąć i zdjęcie i film zanim moderator to zrobi i dostaniesz bana :(

I ponawiam kolejny raz prośbę do wszystkich:

nie zamieszczajcie takiej "bylejakości" !!!

Jak już wstawiacie fotki z rybą zgodną z regulaminem, to odrobinę pomyślcie, jak zrobić zdjęcie aby było czym się zachwycić?

Tak jerkbait.pl działał przez lata i z tego słynął. Tu wchodziło się po to, aby oglądać piękne zdjęcia pięknych ryb.

A co teraz widzimy? Odpowiedzcie sobie sami..... :(

Slavo

Uprzejmie proszę o przestrzeganie naszych "Zasad publikacji..."

Zwłaszcza zwróć uwagę na pkt 4

http://jerkbait.pl/t...rum-jerkbaitpl/

Jakby nie było durnej mody na wrzucanie setki zdjęć i filmików mających na celu zdobywanie fejmu i oklasków na portalach takich jak ten, nie byłoby problemu z autorami. Problem "traktowania" ryb był i będzie, a szczerze uważam, że i tak jest lepiej niż 25 lat temu (kiedy mniej więcej zaczynałem przygodę). Co z tego, że porobiła się moda na C&R skoro jest pokolenie dziadków, ojców, synów z pewną pulą "genów", a może raczej ich brakiem, gdzie jak to mówią "do pełnej butelki i tak nic nie dolejesz"... Więc czy jest sens uczyć ślepego widzieć ?... Trochę tu hipokryzji bo z jednej strony chcemy tego typu relacji, zdjęć, filmów i tych wszystkich wodotrysków ale z drugiej napędzamy takie wykwity, no bo jak to inaczej nazwać? A teraz ci wszyscy turboetyczni niech pierwsi rzucą kamień... we mnie

• Like 2

Masz rację, ale tu nie chodzi o turboetykę, bo nikt taki nie jest, jakby ktoś był to nie holowałby ryb tylko leżał w kościele krzyżem.

Tutaj najzwyczajniej chodzi o zachowanie dwóch podstarzałych amantów, jeden z kiepem w mordzie, drugi pewnie z ping pongiem.

Złapali ładną rybę i w akcie podniecenia odpierdal...ją taką szopkę, ze wstyd. 

Nie wiem co jest tego powodem, czy pierwszy raz taka ryba zawitała podczas tego romantycznego rejsu na krypie?

Czy też może chęć zdobycia fejmu?

Każdy sam wyciągnie wnioski po tym co zaobserwował. 

Dla mnie chłopaki nie pochwalili się dobrym skilem w łowieniu i traktowaniu ryb.

jedynie mocno ożywili wątek, jak widać i słychać wątek podwrocławski :)

pozdro

• Like 3

Koledzy.

Nikt z nas nie jest w stanie śledzić na bieżąco całej zawartości forum. dlatego jeśli sami nie zadbacie o przestrzeganie reguł tu obowiązujących, dochodzi do publikacji postów, które nie powinny na naszym forum się znajdować. Dlatego proszę - bez śledztw na własną rękę, ale i nie pozostawajcie bierni. Zgłaszajcie naruszenia. Pouczać, łajać i strofować będzie "ten zły", czyli moderator. Niech on to bierze na klatę, byście Wy wszyscy mogli być wobec siebie koleżeńscy i uprzejmi. Byście mogli w fajnej atmosferze spędzać czas na jerku. 

Kolego Januszu - wywal zwyczajnie te filmy.

Naruszają  regulamin, naruszają zasady publikacji treści na forum.

• "WULGARYZMY - Nie tolerujemy wulgaryzmów - takie wypowiedzi będą kasowane, a użytkownicy będą ostrzegani punktami karnymi, łącznie z możliwością zablokowania konta."

Nie jestem święty, ale po obejrzeniu - pozostał niesmak...

Pozdrawiam Romek

• Like 1

"świętych" widzę przybywa. Mnie osobiście wulgaryzmy na wędkarskich łódkach ani nie dziwią ani nie gorszą. Szacun dla tych co obrazki wstawiają - odważni.

Moderator zachęca do zgłaszania postów - a potem na zgłoszenia nie reaguje - dlaczego? W mojej ocenie forum bez moderatorów było dużo aktywniejsze i ciekawsze. 

Ziom jako "team jerkbait" wielokrotnie dawał (i daje) pokaz braku kultury a ty nagle próbuje strofować innych?

Połamania

U mnie głównie szczurki z zębami albo bez (te jeszcze mniejsze)

post-46084-0-63039000-1557921231_thumb.jpeg

Edytowane przez analityk
  • Like 4

Koledzy.

Brak mi słów

A co takiego dobrego jest w tej wiadomości ?

Gdzieś we Wrocławiu widziałem mural z napisem: "Wrocław domaga się dostępu do morza"'

Po prostu sen się spełnia !  :D  :D  :D

Taka ilość stojącej wody połączy Wrocław ze Szczecinem a następnie morzem ! Można !?  ;)

https://www.rynekinfrastruktury.pl/wiadomosci/porty/mgmizs-na-odrze-powstanie-29-nowych-stopni-wodnych-znamy-ich-lokalizacje-62423.html

Poza tym jak widać rzgw w dupie ma za przeproszeniem to co stanie się ze środowiskiem.Dla nich musi być szlak wodny najlepiej węglowy.Tym sposobem zniszczą naszą Odrę bo zatrzymają jej bieg niemal do 0 .Dojdzie do tego presja wędkarska na przegrodzonych odcinkach i będzie lipa.

Gość Tomek O

Myślałem że jak uruchomią stopień Rzeczyca to poziom wody w górę do Wałów się ustabilizuje a tu widzę nadal strasznie machają poziomem wody - ktoś wie dlaczego? nadal tam jakies race budowlane prowadzą na tych stopniach?

Przerzucają trocie w górę rzeki !  :)

• Like 2