woblery L.E. Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Uchował się i ustrzegł żywcówki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Uchował się i ustrzegł żywcówki:DJak na razie mu się sfarciło, ale wszystko przed nim ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Koledzy.Nikt z nas nie jest w stanie śledzić na bieżąco całej zawartości forum. dlatego jeśli sami nie zadbacie o przestrzeganie reguł tu obowiązujących, dochodzi do publikacji postów, które nie powinny na naszym forum się znajdować. Dlatego proszę - bez śledztw na własną rękę, ale i nie pozostawajcie bierni. Zgłaszajcie naruszenia. Pouczać, łajać i strofować będzie "ten zły", czyli moderator. Niech on to bierze na klatę, byście Wy wszyscy mogli być wobec siebie koleżeńscy i uprzejmi. Byście mogli w fajnej atmosferze spędzać czas na jerku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygin Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Czy Kolega @aleksander54 przeczytał regulamin zamieszczania zdjęć na forum jerkbait?Ile cm powinien mieć szczupak, abyś mógł jego zdjęcie zamieścić? Filmu z poprzedniej strony z niewymiarowymi boleniami nie będę komentował.... Brak słów. Proponuję usunąć i zdjęcie i film zanim moderator to zrobi i dostaniesz bana I ponawiam kolejny raz prośbę do wszystkich:nie zamieszczajcie takiej "bylejakości" !!!Jak już wstawiacie fotki z rybą zgodną z regulaminem, to odrobinę pomyślcie, jak zrobić zdjęcie aby było czym się zachwycić?Tak jerkbait.pl działał przez lata i z tego słynął. Tu wchodziło się po to, aby oglądać piękne zdjęcia pięknych ryb. A co teraz widzimy? Odpowiedzcie sobie sami..... Slavo Uprzejmie proszę o przestrzeganie naszych "Zasad publikacji..."Zwłaszcza zwróć uwagę na pkt 4http://jerkbait.pl/t...rum-jerkbaitpl/ Jakby nie było durnej mody na wrzucanie setki zdjęć i filmików mających na celu zdobywanie fejmu i oklasków na portalach takich jak ten, nie byłoby problemu z autorami. Problem "traktowania" ryb był i będzie, a szczerze uważam, że i tak jest lepiej niż 25 lat temu (kiedy mniej więcej zaczynałem przygodę). Co z tego, że porobiła się moda na C&R skoro jest pokolenie dziadków, ojców, synów z pewną pulą "genów", a może raczej ich brakiem, gdzie jak to mówią "do pełnej butelki i tak nic nie dolejesz"... Więc czy jest sens uczyć ślepego widzieć ?... Trochę tu hipokryzji bo z jednej strony chcemy tego typu relacji, zdjęć, filmów i tych wszystkich wodotrysków ale z drugiej napędzamy takie wykwity, no bo jak to inaczej nazwać? A teraz ci wszyscy turboetyczni niech pierwsi rzucą kamień... we mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Masz rację, ale tu nie chodzi o turboetykę, bo nikt taki nie jest, jakby ktoś był to nie holowałby ryb tylko leżał w kościele krzyżem.Tutaj najzwyczajniej chodzi o zachowanie dwóch podstarzałych amantów, jeden z kiepem w mordzie, drugi pewnie z ping pongiem.Złapali ładną rybę i w akcie podniecenia odpierdal...ją taką szopkę, ze wstyd. Nie wiem co jest tego powodem, czy pierwszy raz taka ryba zawitała podczas tego romantycznego rejsu na krypie?Czy też może chęć zdobycia fejmu?Każdy sam wyciągnie wnioski po tym co zaobserwował. Dla mnie chłopaki nie pochwalili się dobrym skilem w łowieniu i traktowaniu ryb.jedynie mocno ożywili wątek, jak widać i słychać wątek podwrocławski pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Koledzy.Nikt z nas nie jest w stanie śledzić na bieżąco całej zawartości forum. dlatego jeśli sami nie zadbacie o przestrzeganie reguł tu obowiązujących, dochodzi do publikacji postów, które nie powinny na naszym forum się znajdować. Dlatego proszę - bez śledztw na własną rękę, ale i nie pozostawajcie bierni. Zgłaszajcie naruszenia. Pouczać, łajać i strofować będzie "ten zły", czyli moderator. Niech on to bierze na klatę, byście Wy wszyscy mogli być wobec siebie koleżeńscy i uprzejmi. Byście mogli w fajnej atmosferze spędzać czas na jerku. Kolego Januszu - wywal zwyczajnie te filmy.Naruszają regulamin, naruszają zasady publikacji treści na forum. "WULGARYZMY - Nie tolerujemy wulgaryzmów - takie wypowiedzi będą kasowane, a użytkownicy będą ostrzegani punktami karnymi, łącznie z możliwością zablokowania konta."Nie jestem święty, ale po obejrzeniu - pozostał niesmak... Pozdrawiam Romek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) "świętych" widzę przybywa. Mnie osobiście wulgaryzmy na wędkarskich łódkach ani nie dziwią ani nie gorszą. Szacun dla tych co obrazki wstawiają - odważni. Moderator zachęca do zgłaszania postów - a potem na zgłoszenia nie reaguje - dlaczego? W mojej ocenie forum bez moderatorów było dużo aktywniejsze i ciekawsze. Ziom jako "team jerkbait" wielokrotnie dawał (i daje) pokaz braku kultury a ty nagle próbuje strofować innych? Połamania U mnie głównie szczurki z zębami albo bez (te jeszcze mniejsze) Edytowane 15 Maja 2019 przez analityk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 15 Maja 2019 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jacek @analityk,taki piękny, kolorowy zębaty to chyba ze Szwecji?Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Koledzy.Nikt z nas nie jest w stanie śledzić na bieżąco całej zawartości forum. dlatego jeśli sami nie zadbacie o przestrzeganie reguł tu obowiązujących, dochodzi do publikacji postów, które nie powinny na naszym forum się znajdować. Dlatego proszę - bez śledztw na własną rękę, ale i nie pozostawajcie bierni. Zgłaszajcie naruszenia. Pouczać, łajać i strofować będzie "ten zły", czyli moderator. Niech on to bierze na klatę, byście Wy wszyscy mogli być wobec siebie koleżeńscy i uprzejmi. Byście mogli w fajnej atmosferze spędzać czas na jerku. Brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ender Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 https://wroclaw.rzgw.gov.pl/pl/shownews/40/7948/Otwarcie_ofert_w_przetargu_na_projekt_stopnia_wodnego_Scinawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 https://wroclaw.rzgw.gov.pl/pl/shownews/40/7948/Otwarcie_ofert_w_przetargu_na_projekt_stopnia_wodnego_ScinawaW końcu jakaś dobra wiadomość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Tak powstają na Odrze puste stawy hodowlane dla kaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 W końcu jakaś dobra wiadomość !A co takiego dobrego jest w tej wiadomości ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 A co takiego dobrego jest w tej wiadomości ?Gdzieś we Wrocławiu widziałem mural z napisem: "Wrocław domaga się dostępu do morza"' Po prostu sen się spełnia ! Taka ilość stojącej wody połączy Wrocław ze Szczecinem a następnie morzem ! Można !? https://www.rynekinfrastruktury.pl/wiadomosci/porty/mgmizs-na-odrze-powstanie-29-nowych-stopni-wodnych-znamy-ich-lokalizacje-62423.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Waść szydzisz , a ja jakoś nie mam nastroju do śmiechu, kolejny odcinek rzeki zniszczony już niedługo, a potem dalsze... Wkrótce na Śląsk będą mogły wpływać nasze lotniskowce i krążowniki, już ich nie zatrzyma byle wypłycenie, będziemy potęgą!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Nito że tak odgrzeje kotleta nie tylko "elita okręgu" łowi 15 cm pstrągi na zawodach bo łowi tak elita krajowa a nawet światowa... Chętnie wziął bym udział w zawodach gdzie mozna naklepać 50-taków bez liku ale to jest nierealne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 "Zakończenie prac nad programem jest planowane na przełom 2020 i 2021 roku – informuje MGMiŻŚ" Wskazany spokój - trochę jeszcze planowanie potrwa, a kiedy realizacja i za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Jak to za co....? część ze środków unijnych a część z naszej kieszeni.Przecież znajdą środki na to zawsze w podatnikach jest moc... Edytowane 18 Maja 2019 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Poza tym jak widać rzgw w dupie ma za przeproszeniem to co stanie się ze środowiskiem.Dla nich musi być szlak wodny najlepiej węglowy.Tym sposobem zniszczą naszą Odrę bo zatrzymają jej bieg niemal do 0 .Dojdzie do tego presja wędkarska na przegrodzonych odcinkach i będzie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Myślałem że jak uruchomią stopień Rzeczyca to poziom wody w górę do Wałów się ustabilizuje a tu widzę nadal strasznie machają poziomem wody - ktoś wie dlaczego? nadal tam jakies race budowlane prowadzą na tych stopniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Myślałem że jak uruchomią stopień Rzeczyca to poziom wody w górę do Wałów się ustabilizuje a tu widzę nadal strasznie machają poziomem wody - ktoś wie dlaczego? nadal tam jakies race budowlane prowadzą na tych stopniach?Przerzucają trocie w górę rzeki ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztur11 Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam, jak po tych opadach wygląda Odra we Wrocławiu(miasto)? Mam trochę wolnego w sobotę i chcę podjechać pomachać kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Brudna podwyższona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi