katek Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Panowie jak u Was z bolkami?U mnie 7 wyjazdow(4 razy powyżej Malczyc,2 okolice Ratowic raz centrum)i jeden krociak,brak oznak tej ryby przy powierzchni a i gleboko na nic sie zdaje.Jestem ciekaw jak u Was wyniki bo nikt sie nie chwali.Jak wyniki w niedzielnym GPO? Edytowane 21 Maja 2019 przez katek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Jest miejsce we Wrocławiu gdzie bolek chodzi jak głupi .Głownie okazy sportowe ale pokazują się również klamoty , ale przebić się do nich przez drobnice to bardzo trudne zadanie.Trzeba było by chyba na łeb rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katek Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Taaa...nie bede ciagnal za jezyk ale domyslam sie ze moze chodzic o miejsce ze zrzutem wody z elektrocieplowni miejsce obrasta powoli legenda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Niee napewno nie to. Podpowiem tylko że woda stojąca:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Panowie jak u Was z bolkami?U mnie 7 wyjazdow(4 razy powyżej Malczyc,2 okolice Ratowic raz centrum)i jeden krociak,brak oznak tej ryby przy powierzchni a i gleboko na nic sie zdaje.Jestem ciekaw jak u Was wyniki bo nikt sie nie chwali.Jak wyniki w niedzielnym GPO?U mnie też słabo - albo zapomniałem jak sie je łowi albo jeszcze się nie ruszyły na płynącej (obstawiam to drugie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Bolkiem są i atakują choć mi słabiej niż rok temu. W niedzielę trafiłem 73 cm a kolega dwa. Dwa tygodnie temu kolega w jeden wieczór złowił 8 sztuk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Bolkiem są i atakują choć mi słabiej niż rok temu. W niedzielę trafiłem 73 cm a kolega dwa. Dwa tygodnie temu kolega w jeden wieczór złowił 8 sztuk. PozdrawiamSzacun. W mieście/okolicach czy poniżej Brzegu Dolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Okolice Biskupina;) pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Ciekawostki z zarybień PZW 2019 (ale nie podają ilości)http://www.wroclaw.pzw.org.pl/cms/25627/2019--Zarybienia Ślęży pstrągiem, Widawy trocią, odra/Brzeg Dolny - trocią smolt, Odry sumem, Brak zarybień sandaczem/boleniem, szczupaka bardzo mało, Dużo zarybień miętusa, nieco certy, Najbardziej mnie dziwi brak zarybień sandaczem, dużo miętusa, pstrągi w Widawie i Ślęzy (górne odcinki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Te zarybienia to są na papierze co najwyżej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Dokładnie jakie zarybienia!!! Poprosiłem niedawno o jakieś fotki z zarybień pzw Wrocław bez odzewu.Oni z nas wędkarzy szydzą.Siedzą skurw*synki w zarządzie biorą kapuchę.Znajomemu zarybią staw niech przedstawią twarde dane: faktury z zakupu,fotki z wpuszczania danego gatunku,ilość sztuk lub wagowo. Posrań.e jedne. 4czy 5 strażników na okręg woła o pomstę do nieba...jak to ma wszystko funkcjonować. Cieszmy się że Odra jest duża to się jeszcze jakoś broni przed presją wędkarską ale to kwestia czasu bo nic nie trwa wiecznie a grube koty się na chapią i w d.pie mają Nas,ekosystem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Panowie czemu wszyscy się stresujemy.Trzeba może zrobić to oficjalnie jest nas tylu którzy chcieli by się dowiedzieć czegoś na temat zarybień. Mnie też żyli tyle że ja napisałem maila. Może trzeba wysłać polecony,kilka poleconych. Zamówić się jedno pismo i wszyscy takie samo za potwierdzeniem odbioru? Może mamy jakiegoś prawnika który by pomógł? Nagłośnić to w mediach może dostarczyć pismo również do urzędu miasta,rzgw?? Może zrozumieją i przy takiej ilości odpowiedzą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Panowie czemu wszyscy się stresujemy.Trzeba może zrobić to oficjalnie jest nas tylu którzy chcieli by się dowiedzieć czegoś na temat zarybień. Mnie też żyli tyle że ja napisałem maila. Może trzeba wysłać polecony,kilka poleconych. Zamówić się jedno pismo i wszyscy takie samo za potwierdzeniem odbioru? Może mamy jakiegoś prawnika który by pomógł? Nagłośnić to w mediach może dostarczyć pismo również do urzędu miasta,rzgw?? Może zrozumieją i przy takiej ilości odpowiedzą?ja tam wyślę na pewno - rzuć na forum treść maila (adres email do wysłania) i pewno wielu go powtórzy. Pamietam że była jakas akcja z ujawnieniem handlu (defraudacji) rybami na zarybienia więc chętnie dołożę swoje trzy grosze do pilnowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Właśnie chodzi o to aby to wysłać drogą poczta-pzw. Na pismo odebrane za potwierdzeniem ktoś musi odpowiedzieć. Na maila powiedzą że wpadł do spamu i nie muszą odpowiedzieć. W dodatku chyba przy zarybieniach jest możliwość bycia przy zarybieniach co też można chyba uwzględnić w piśmie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 http://www.pzw.org.pl/ks-wroclaw/wiadomosci/189978/60/puchar_prezydenta_wroclawia 23 czerwca Opatowice 1 puchar prezydenta Wrocławia w spiningu maks 40 osób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 http://www.pzw.org.pl/ks-wroclaw/wiadomosci/189978/60/puchar_prezydenta_wroclawia 23 czerwca Opatowice 1 puchar prezydenta Wrocławia w spiningu maks 40 osóbdzięki za info, poszedł mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jakie wieści z Wrocławia?Panie - bierom czy nie bierom?Połowim na SFP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Tak połowicie to co zawsze we Wrocławiu-> okonki...noooo może klenik, boleń się jakiś trafi. Przyjadą chłopaki nie z pierwszej łapanki i zweryfikują jakie G jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ee, no aż takiej biedy to chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Wyjdzie po zawodach. Bierz pod uwagę że będzie ok 200 osób... Zobaczymy co wyjdzie.Przy takim obłożeniu to powinny i sandacze i szczupaki być a przynajmniej parę sztuk konkretnego rozmiaru a nie 50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zawsze się coś trafi, choć ja bidnie w tym roku z rybami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 A komary są???U mnie od wczoraj, dotychczas był spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 A komary są???U mnie od wczoraj, dotychczas był spokój.wszystkie komary zjadły kleszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na zawodach ponad 120 ryb, było kilka sandaczy, boleni, szupakow, kleni, trafił się sum prawie pod metr. Generalnie jak sięgam pamięcią, to te wrocławskie edycje są najbardziej rybne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Czyli mamy eldorado! Cud,miód,orzeszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi