Cezarx Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Kolega połowił troszkę sandacza. Ogólnie ciężko. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Przez 3 dni pięknie brały na Westina - szczupaki sandacze i bolenie. Dzisiaj tylko granat mógł zadziałać ;-). Taka to natura. I to jest piękne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Wczoraj też brały? Na jedną przynętę? Przy tej martwicy na wodzie i w wodzie? Pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Rzadko robię zdjęcia. Mi się to wielokrotnie sprawdza. Jak trafię to do tygodnia czasu łowię na jedną. Oczywiście warunek stały uciąg wody w kanale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ło matko, koledzy, żyjecie? Bo nikogo nad wodą nie spotykam ani nikt nic nie pisze Że tak powtórzę samego siebie :A dzisiaj tak ciekawostka, późnym popołudniem wybrałem sie z paprochówką na drugie barki i zamiast okoni połowiłem....byczków. Stały dziady pod brzegiem i goniły drobnicę jak najprawdziwsze drapieżniki. Twisterek najpierw na wleczonego przy dnie aby sie odezwał a później wleczony po samym dnie, na leniwo tam gdzie się odezwało coś i wtedy drgnięcie wklejki i...siedział No i brzuszki miały jakby pingpongi połknęły, nażarte były do granic możliwości. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Wczoraj wyciągnąłem z wody wobler boleniowy. Tak brudny że nie wiem co to było. Cały czarny i zardzewiałe kotwice. Schowałem i pomyślałem w domu doczyszcze. Nic nie chciało skubać. A zobaczę jak pracuje. Patrzę rewelka i w drugim rzucie branie i siedzi. Niestety tyle go widziałem. Po chwili urwał i zabrał. Ale na takiego syfa mówię Wam co to znaczy praca. Wieczorem wynagrodził mi sumik około 1m. Powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irish Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 https://gazetawroclawska.pl/fekalia-z-budowy-wpadaly-do-odry-przy-wyspie-slodowej/ar/c1-14402971 klasyk, łatwiej zapłacić 500 zł mandatu co jakiś czas niż użerać się z wymianą tojtojów.kraj z dykty i kartonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) kraj tacy jacy ludzi (czli my i nasi bliżsi i dalsi znajomi) edukować i karać, edukować i karać itd.---Wczoraj sukces - złowione 7 kleni(nazbierane i wyrzucendo do kosza z 40ci plastikowych i szklanych butelek praz puszek) ---http://jerkbait.pl/topic/130505-„zbieram-śmieci-…-po-zwierzętach”/?p=2631250 Edytowane 8 Września 2019 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Noo, grubo się dzieje w wątku wrocławskim. Post co miesiąc, gruuubo..... No i wygląda na to, że nadszedł ten rok w którym nie będzie naszego mini zlotu. Nawet mi się nie chce a zresztą już taka zimnica... Na pamiątkę gdzieś mam wobler z dedykacją od Lipińskiego z mojego pierwszego zlotu i dyplom za największą rybę z któregoś tam... Pozdrówki, jesienne.... A tak do merituma to napiszę, że okoni pięknych poławiam ostatnio, czterech dych nie przekroczyłem ale dziesięć-piętnaście 30+ zaliczam czasami na jednym wyjeździe. Stoją w nurcie w różnych miejscach na rzece i trzeba szukać i grubo łowić, 10g najczęściej na końcu plecionki. No i bez wklejki nie da sie połowić, delikatnie przygną albo zatelepią wklejkę i trzeba ciąć. Ale jest jazda w takich nurtach na delikatnym sprzęcie. Co ciekawe ani śladu sandacza, ani śladu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Wczoraj łączony wyjazd: sandacz-boleń-grzybyefekty proporcjonalnie: sandaczy nie było (jedno niezacięte branie) - jeden bolek - grzybów dużo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Wrocław łowi tylko więcej na FB się chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Coś tam się dzieje. Nawet sandacze się trafiają tylko gdzie się podziały te duże [emoji6] Były 3 ale mam dwie foty. Wszystkie bez wymiaru...<...> zdjęcia nie spełniają forumowego kryterium, proszę zapoznać się z zasadamiWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Października 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Coś tam się dzieje. Nawet sandacze się trafiają tylko gdzie się podziały te duże [emoji6] Były 3 ale mam dwie foty. Wszystkie bez wymiaru... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaGratuluję , ale po co robić fotki tym maluchom ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Października 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Gratuluję , ale po co robić fotki tym maluchom ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaŻeby pokazać niedowiarkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Żeby pokazać niedowiarkom Przemek , czytałeś regulamin? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Doczytałem regulamin i robię poprawkę[emoji4] W wodzie ewidentnie czuć już jesień [emoji6] Brania atomowe... Ta 90tka prawie mi kij z ręki wyrwała. Warto dodać że nad wodą byłem godzinę także dzieje się [emoji846] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 nie pokazuj kamieni ani liści na zdjęciach bo specjaliści znajdą miejscówkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 najlepiej w tym wypadku na tle nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Następnym razem wezmę ze sobą grabie i będę maskował ślady 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abb Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Cześć. Poleci ktoś jakieś miejsca na nocnego sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Chyba raczej nie. Takie miejsca to skarb probuj wobami na kamiennych opaskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Cześć. Poleci ktoś jakieś miejsca na nocnego sandacza?Próbuj pod jazami i tamami. To powszechny sposób we Wrocławiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Tomek, daj spokój i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka... Łowisz tak? Myślisz, że @abb tak łowi? Ja nie znam nikogo, kto tak łowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Tomek, daj spokój i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka... Łowisz tak? Myślisz, że @abb tak łowi? Ja nie znam nikogo, kto tak łowi.Nic takiego nie twierdzę i nikogo nigdzie nie wrzucam. Opisuję tylko stan faktyczny sandaczowania po wrocławsku.Sam sandaczy nie łowię, bo się ich boję ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Podejrzewam, że ten sposób łowienia wszelkiej ryby, nie tylko sandaczy, nie jest przypisany do Wrocławia. Ale żeby polecać koledze coś takiego to już nie wiem co powiedzieć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi