ziober Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 26go mam imprezę w pobliskiej miejscowości... jeśli będziecie w Głosce to może znajdę chwilę aby Was odwiedzić... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witajcie,ja chętnie się wybiorę, ale jeśli dojadę do Was to po 15 bo o 14 kończe pracę Pewnie gdzieś Was tam znajdę pogrążonych w holach tych odrzańskich potworów hihi. Jadę sam więc jakby ktos reflektował, mam miejsca w aucie. Będę jechał z Krzyków, okolice Szpitala Wojskowego. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Pogoda niezbyt sandaczowa, lecz komarowa mimo to - 82cm szczęscia na seledynowego twistra na Odrze !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Przepiękny sandacz, gratulacje.Fajnie wiedzieć, że takie sandałki pływają niedaleko nas Może mnie też się kiedyś przytrafi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 No Gratki - ryba sezonu jak na razie. Mam nadzieję Booseib, że pojawisz się na zlociku z pokazowym wędkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 26go mam imprezę w pobliskiej miejscowości... jeśli będziecie w Głosce to może znajdę chwilę aby Was odwiedzić... Pozdrawiam A może to my odwiedzimy Ciebie? HihihiDaj namiar na imprezkę, wpadnę w spodniobutach, postepuję trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dawid piękna sztuka!!Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Piekna rybka.. ogromne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam,Ja niestety muszę zrezygnować z udziału w zlocie, gdyż muszę oddać do poniedziałku magisterkę, a z laptopem raczej nad rzeką nie wyskoczę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam Panowie jak tam sytuacja w okolicach Prężyc oraz Janówku był ktoś może bo po dużej wodzie nie miałem okazji jeszcze podskoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam kolegów po kiju, jak tam było na zlocie, coś nic się nie chwalicie czy coś połowiliście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nic nie połowiliśmy ... jeszcze. Bo spotykamy się kameralnie w najbliższa sobotę. Wczoraj byłem w Wałach - niestety na pusto (jedno branie tylko). Czasami bolek (prawdopodobnie) pokazał się na wierzchu – pomiędzy główkami w spokojniejszych miejscach a nie na przelewach – ale jakoś tak chimerycznie – mam wrażenie że ta długa, wysoka i mętna woda dała rybom w kość i teraz są osłabione jak po zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja wczoraj miałem dwa brania z czego z wody wyjechał okonek taki ~25cm. Woda brudna i pełno trawy i innych śmieci spływa, co drugi rzut nie dało się prowadzić przynęty bo sie syf wieszał na kotwiczkach.P.S jak sie prawidłowo obławia opaskę? bo się zastanawiam czy ryby wczoraj nie brały czy też ja coś źle robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Mi wczoraj kawałek od ujścia Bystrzycy do Odry uwiesił się Boleń gdy go docholowałem do brzegu i widziałem pysk to chyba za dużo świeżego powietrza załapał i zrobił się nie spokojny po czym mója żyłka nie wytrzymała ;/Wziął na białe kopyto z czarnym grzbietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Panowie, Jak rozumiem to skład na Zlocik (najbliższa sobota) mamy następujacy: Superuszy, MichałR, ziober (możliwe), Slavobeer (po 15tej), analityk + mój znajomy, (jeżeli jeszcze ktoś chce dołączyć to zapraszam). Umawiamy się na 12:45 na Głosce (na końcówce starorzecza – czyli jakieś 500 m od „parkingu” przy rowie). Wysyłam wam na priv mój numer telefonu aby można było się odszukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Że w sobotę są towarzyskie zawody na zlocie to w przerwie między meczami podjechałem potrenować na oderkę. Wrzucam zdjęcie na podkręcenie emocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gratulacje, piękny zębacz.Czy on odrzański aby jest? Plener prawdziwie szuwarowy, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no to Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 No, Michale fajny ryb <_< Gratulacje.Ale widzę, że przyłów, bo wydaje mi się, że za boleniem rzucałeś PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Super sztuka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Panowie dajcie znac jaki wynik połowów ze zlotu ;pNa Janówku za płytami dalej most przez kanał zamknięty. Wiecie Panowie może kiedy będzie można tam dalej przejechac autem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja dzisiaj chcialem polowic bolenie... jednak tam ,gdzie powinny byc pojawilo sie stado olbrzymich Tolpyg ! Malo tego braly jak durne na twistery.. zmienilem sprzet na mocniejszy ,ale niestety nie udalo mi sie zadnej wyholowac. Emocje ogromne.. podczas odjazdow robily fale wieksza niz motorowka wszystkie mialy mocnooo ponad metr w granicach 150cm !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ciekawe przeżycia miałeś Ixiuuu - może nieco dokładniej opisz miejscówkę i porę dnia - będziemy bardziej wyczuleni na takie niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Panowie wg mnie Zlocik udał się – dziękuję za wspólnie spędzony czas. Żywię nadzieję, że takie spotkania – lepsze poznanie się - ożywi wymianę wędkarskich informacji między nami co pozwoli nam łowić po prostu więcej. Rybek oczywiście było za mało ale nieco więcej niż w listopadzie więc jest progres – oby tak dalej informację dla tych co nie byli:Zebrało się nas sześciu – było miło – na starcie na opasce złowiliśmy wspólnie 2 bolenie, klenia i okonia + kilka pustych brań. Zapowiadało się dobrze. Niestety potem (chyba) popełniliśmy strategiczny błąd przechodząc na główki – tam nic się nie wydarzyło niestety. W ogóle woda była wysoka ale już dość dobra do łowienia – sięgała poziomu traw – nadal mocno mętna. Na rzece nie widać było żadnego żerującego drapieżnika (na starorzeczu był moment że pokazały się bolki na stojącej wodzie – szkoda że wtedy mnie tam nie było ) . Potem ognisko, kiełbaski i powrót na opaskę – niestety już bez wyciągniętej ryby choć jeszcze były dwa boleniowe brania (na powierzchni niestety nadal nie było śladu żerowania). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dzięki chłopaki za wspólne łowienie zlot dla mnie bardzo udany, proponuję powtórkę w niedługim czasie. Ja bym do Wilkowa podjechał - jest kawałek, ale warto. Kiedy było nas sześciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi