LASSOjbait Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 WOW Michał. To już jest BARDZO grubo. Gratki! Sieroto! Masz miarkę, masz aparat i nie przyjdzie Ci do głowy zrobić zdjęcie na tle miarki?Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 2-3 lata temu mój znajomy dostał koło Milenijnego Bolka 98 cm - ten mógł być podobny. Zdarzają się takie rybki we Wrocku i to jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) trzeba było sie streszczyć bo nie było czasu dostał w łuki skrzelowe po chwili farba zaczeła lecieć to trzeba było zrobić szybka akcje robienia zdjęć i wychaczania w wodzie z czym tez było troche pałowania bo mimo ze cała ręka wchodziła do pyska bez problemu to kotwiczka sie tak wbiła ze było cieżko ją złapać ale ciesze sie że mimo tych perypeti popłynął w bardzo dobrej kondycji Edytowane 5 Października 2012 przez Oleix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Przepiękna ryba i chwalebna postawa gratki wielkie zostałeś miom idolem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Trochę nie w temacie, ale to chyba najlepsze miejsce na tego typu post.Ponieważ moja łajba nie została skończona, a w wypożyczalniach nie ma łodzi pod długą kolumnę.Potrzebuję jakiegoś ochotnika, który posiada łódż z pawężą na 20 cali i poświęciłby mi trochę czasu, żebym mógł przetestować motor, który właśnie został złożony do kupy i chciałbym go przed zimą jeszcze sprawdzić. Czy znajdzie się jakiś wolontariusz ??? Chodzi oczywiście o okolice Wrocławia.Rezerwacje tylko na 24 h w watku p.s.Przyjmę również bardzo chętnie poradę gdzie pożyczyc łódź z wysoką pawężą, taką żeby pod silnik 30 km dała radę. Edytowane 6 Października 2012 przez TAJMIEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dziś dwa średnie bolki i dwa spięte (w tym jeden wielki był ale niestety chyba za słabo go zaciąłem i po długim holu spadł szczęśliwiec). Jak u Was weekend wypadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dwa sandacze, jeden szczupak.Szkoda Jacek bolka, fotkę ładną bym zobaczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 A u nas sandacze, sandacze, sandacze, ale wszystkie podwymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Fido zgodze się z Tobą w 100%. Ostatnio często odwiedza wyspe opatowicką i jej okolice i tak jak piszesz. Same niewymiarki górna granica to 40cm. Gdzie są te wieksze panowie?? Może jakieś wskazówki podpowiedzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Fido zgodze się z Tobą w 100%. Ostatnio często odwiedza wyspe opatowicką i jej okolice i tak jak piszesz. Same niewymiarki górna granica to 40cm. Gdzie są te wieksze panowie?? Może jakieś wskazówki podpowiedzi?? Zjedzone...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Cierpliwości, niech się parę dni ochłodzi, a nawet przymrozi o poranku, a zjawią się....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Tak? To gdzie teraz siedzą jak przy tak niskiej wodzie całe koryto w najgłębszych miejscach można spokojnie obstukać? Urosną? Przypłyną? Edytowane 8 Października 2012 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Będą większe, niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Dzisiaj na Wiśle koło Sandomierza mój wujaszek walnął mętnookiego 96,5cm :)We Wrocku też sąja połowiłem kilka 57,67,57,64 Edytowane 8 Października 2012 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 No to na kolega narobił zamieszania. Czekamy więc na chłodniejsze dni. NIeodpuszcze dopoki nie złapie jakiejś 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzisiaj na Wiśle koło Sandomierza mój wujaszek walnął mętnookiego 96,5cm :)We Wrocku też sąja połowiłem kilka 57,67,57,64 Ładnie połowiłeś , wiesz czemu było tak dobrze??? dziś pod Wrocławiem było skrobanie szyb, rybki to przewidziały, chyba pierwszy przymrozek był tej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzisiaj tzn. wczoraj brały bolki ok.60,68,ok.60,kłak.ok.60 Zandery to z kiedy indziej i nie wszystkie na raz 57,67 razem w jeden dzien,później 57 i jeszcze później 64 ten ostatni jakieś cztery dni temu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ale i tak się ruszyły z tego co czytam, myślałem, że na jednym wypadzie dorwałes wszsytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzisiaj na Wiśle koło Sandomierza mój wujaszek walnął mętnookiego 96,5cm :)We Wrocku też sąja połowiłem kilka 57,67,57,64 PIĘKNY ZANDER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ładnie połowiłeś,taki komplecik to juz miły połów:) Na jaką gumę i czy wszystkie na tą samą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzięki Łowiłem na kopyto 3" i ohio relaxa(widać na foto-seledyn),bardzo dobra guma,w tamtym sezonie trochę na nią połowiłem na Wiśle.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzięki za info.Nie miałem przyejemności nią łowic wiec spróbujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Dzisiaj pochodziłem, trochę w okolicach ZOO. Jeden krótki, pod wymiarowy szczupak się spiął i jedno branie zawalone- rewelacji nie było. Ale pierwszy wypad na Wrocławską Odrę w sezonie jesiennym zaliczony- w sobotę powtórką. Zdradzą koledzy w jakich rejonach Wrocławia poławiają te mętnookie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 muzik21 - kolego okolice ZOO są bardzo dobrym rejonem na zanderki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) No i znalazłem wymiarowe sandasie. I serdecznie wątpię aby to było spowodowane przymrozkam Dziś trzy brania, dwa na brzegu a jeden, chyba ich dziadek , spadł przy podbieraniu. Edytowane 11 Października 2012 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi