Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Święta Święta czas na ryby Panowie !!!  :)

Jutro z rańca attack nach Odra river, hahaha

Tylko jak się zmusić do wstania???

Slavo

P.S.

Kilka fotek z tegorocznych wypadów, zarówno latem jak i zimą.

Fajne klimaty były :)

Pozdrowienia dla "modela" hahaha

post-47617-0-56777600-1356463979_thumb.jpg

post-47617-0-34417000-1356463982_thumb.jpg

post-47617-0-19993000-1356463984_thumb.jpg

post-47617-0-35907300-1356463986_thumb.jpg

post-47617-0-64659300-1356463988_thumb.jpg

post-47617-0-96453500-1356463990_thumb.jpg

post-47617-0-81010700-1356463992_thumb.jpg

post-47617-0-77640800-1356463994_thumb.jpg

post-47617-0-54751600-1356463997_thumb.jpg

post-47617-0-41740900-1356464054_thumb.jpg

Edytowane przez Slavobeer

O kurde, Sławo, ciekawe kto to?

Fotki zajebiaszcze, brakuje mi tych letnich miejscówek, człowiek chętnie by spierdzielił od świątecznego chaosu i spedził trochę czasu w ciszy nad brzegiem rzeki, zachód,upał, pot, komary, bołoto, żerowanie drapieżników, hol, odpoczynek na łasze piachu z fajeczką, łyk mineralki i dalej...

pozdrawiam wszystkich ziomków ;)

• Like 1

Myślałem, że w niedzielę zakończyłem sezon, od świtu do popołudnia bez pstryknięcia ale dziś też mnie wygnało nad Odrę  .

Znów prawie cały dzień bez brania.

Wieczorem bajecznie ciepło i bezwietrznie, ćmy jakieś próbowały na szczytówce siadać. Pięknie się ten sezon kończy choć bezrybnie :)

Ziom czy TY nie wygrzewałes się dzisiaj w godzinach przedpołudniowych na wrocławskiej saunie w quaparku?? :)

kurde, rozpoznawalny jestem, tak, leczyłem pijaństwo po świątecznym spotkaniu z kumplami z dzielni  :D , a tak w ogóle to polecam wszystkim po nartach, albo zimowych wypadach na fishe, no i po pijaństwie

Już miałem sobie w tym roku odpuścić , :lol: ostatnie rybki kosztowały mnie troszkę zdrowia  . Ale się nie udało i jeszcze przed świtem pojawiłem się nad pod Oławską Odrą , woda podniesiona ale łowić spokojnie się da , niestety do godziny dziewiątej cały czas pada deszcz temperatura około 4-5stopni , błoto  ślisko i smutno , ale za to jak puuuusto żywej duszy :rolleyes: no po prostu cudnie cicho .

Z rybkami gorzej jedno wyjście niedużego szczupaka ale nie doszedł woblerka przed wyjęciem go z wody potem parę prób w ty miejscu ale bez rezultatu , po za tym nic  :ph34r:  jutro chyba powtórka strasznie mi ten spokój nad wodą przypasował B) .

Myślałem, że w niedzielę zakończyłem sezon, od świtu do popołudnia bez pstryknięcia ale dziś też mnie wygnało nad Odrę  .

Znów prawie cały dzień bez brania.

Wieczorem bajecznie ciepło i bezwietrznie, ćmy jakieś próbowały na szczytówce siadać. Pięknie się ten sezon kończy choć bezrybnie :)

No to nie wiem czy pisać czy nie :)

Wczoraj wyskoczyłem na około 2 godzinki nad Odrę. No i połowiłem !!  Bo nigdy w tak krótkim czasie nie złowiłem 4 sandaczy !!!

Fakt faktem - małe, takie do 50cm ale były!!! Pięknie zacięte, wszystkie ryby hak miały wbite w górną szczękę.

Gumy Relaxa 3", kolory różne, kombinowałem kombinowałem na początku aż się wstrzeliłem.

W weekend powtórka z rozrywki jak rodzinka przepustkę podpisze :lol:

Slavo

Edytowane przez Slavobeer

To tylko pogratulować pozostaje :) , na mojej wodzie o sandałka ciężko przez cały rok złowiłem 3szt :( taka lipa jest od wysokiej wody z 2010roku .

Spłynęły do nas :) I teraz my je kłujemy :)

Szkoda, że tak rzadko się meldują...