FidoAngel Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nietoperze latają nad wodą o 12:00 w południe... wiosna idzie czas coś powędkować!A co chcesz łowić jak do mięsiarzy, wydr i norek nietoperze dołączyły i ryby wyżerają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Sławku szkoda że się nie zgadaliśmy bo miałem dobrze wytypowane łowisko i grubo połowiliśmy z Kacprem a dzisiaj powtórka ale strasznie wiało na szczęscie woda już sie rusza i nawet bolki juz się pałętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Co tak kolega Oleix połowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 okonków i troszke przyłowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To miło coś się zaczyna dziać, we Wrocławiu wczoraj bryndza na boczny trok. Trzeba pokombinować z mejscówkami i przynętami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 No skoro Oleix rozpoczął sezon to i na nas czas .Jak rozumiem na Odrze skoro bolki były. Czekam niecierpliwie na pierwsze zdjęcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Może kogoś to zainteresuje: http://wroclaw.rzgw.gov.pl/pl/articles/3/567/Konsultacje_spoleczne Dziwi zupełne pominięcie norki amerykańskiej i jej wplywu na środowisko. Edytowane 3 Marca 2013 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Sławku szkoda że się nie zgadaliśmy bo miałem dobrze wytypowane łowisko i grubo połowiliśmy z Kacprem a dzisiaj powtórka ale strasznie wiało na szczęscie woda już sie rusza i nawet bolki juz się pałętają Bo się kurna chata telefonów nie odbiera.... Ja ci dam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 widawa w okolicach Szymanowa nadal cisz jazie nie chca wspołpracowac nawet jak takie piekne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Poniżej czy powyżej szymanowa? Woda generalnie nie zaciekawa jeszcze, widawa od krzywoustego w góre martwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wczoraj rozprostowałem kij nad Oławką, bez kontaktu z rybami. Woda wysoka i płynie taki syf że każde wyjęcie woblerka kończy się jego gruntownym obieraniem ze zgniłych traw - dałem tak radę tylko przez godzinę. W tym roku próbuję inaczej, żyłka 14 i tylko luźny węzeł na wobler. Już widzę że mi się to spodoba. Rzuty są o wiele celniejsze i na większe odległości, lepiej też czuję pracę wobków. Pewnie będą większe straty i ryzyko z zębatymi ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Od tamy w strone ujscia do odry.ale zaraz nastepny wypad moze trok i okonki zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Też odbyłem pierwszy "wiosenny" - tj. ostatni zimowy spacerek nad rzeką ale przyroda jeszcze nie dała żadnych oznak życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Eeeeeeeeeeeee pierwszy?!! Mi już pomysłów brakuje gdzie tu w następną niedzielę jechać a autko moje ukochane na dzisiejszych leśnych drogach ducha wyzionęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Biedny AX tyle musi cierpiec z powodu rybek a gdzie pan był ja na zwirowni ale bez efektow boczny trok nie okazł sie kilerem na wiosenne pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Już na amen wyzionął ducha. Niesamowite autko to było...A tam gdzie ostatnio byliśmy, tylko wyżej, po lasach się włóczę ale bezrybie zupełne. Następny raz to już na ujście ale dopiero jak się ociepli. Edytowane 11 Marca 2013 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Fido,ja Tobie chętnie sprzedam auto Może nawet być z napędem 4x4 Takie tysz mom hihi Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ja to nawet chętnie od Ciebie kupię auto i jak by miało 4x4 to jeszcze chętniej ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ja to nawet chętnie od Ciebie kupię auto i jak by miało 4x4 to jeszcze chętniej ale... no ja wiem, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ale się nam auto- giełda zrobiła, a łowić to nie ma komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Ale się nam auto- giełda zrobiła, a łowić to nie ma komu Wypraszam sobie ! Jaka giełda? Nowe Koledze chcę sprzedać, z gwarancją Ze saloooonu Nie żaden złom z giełdy.Cenę dam taką, że moja firma nie zarobi, hihihi A łowić jest komu, tylko w łapy zimno... Coś tam się w planach łykendowych klaruje, jakiś niedzielny wypad. Edytowane 14 Marca 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dzisiaj pospacerowałem trochę po Odrze w okolicach ujścia Widawy. Wiało tak, że ciężko było kij utrzymać. Wynik zerowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 u mnie to samo - spacerek nad rzeką był ok ale przyroda jeszcze nie dała żadnych oznak życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja wczoraj 3 godziny na Widawie i zero kontaktu z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dlatego trzeba było jechać na narty, piękna pogoda, warun zajebisty, na ryby przyjdzie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi