Ixiuuu Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jak tam nad Odra ? dzieje sie cos ? bo nikt nic nie pisze ..pewnie wszyscy łowią i nie maja czasu... niestety ja zdycham na angine i nie moge łowic,a mam pare przynet do sprawdzenia .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ja wyskoczyłem na chwilę na Rędzin z myślą o sandaczu ale bez kontaktu z tą rybą. Zauważyłem obecność bolka na jednej z główek i nawet ze 2 razy szturchnął przynętę z tym, że również bez rezultatu. Narwałem tylko przynęt... Jutro może powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 powiem ci prawde przynęta slider sprawdza sie na jeziorach na rzekach to jest istna lipa slider przynęta testowana na wodach skandynawi została okrzyknięta hitem w naszym kraju te przynęty w naszym kraju służą jako ozdoba w naszyh pudełkach tyle niech zrobią film w polskich realiach i pokażą skutecznosc przynęt w tedy zobaczymy tak jak hit boleniowy miało bycc cudo a okazało sie totalną żenadą poza wyglądaem to przynęta nie ma nic z boleniowego wabika wiem co mówie bo łowiem nie na takie lipy !!a w skandynawi zardzewiała obrotówa zrobi robote jak trzeba Masz prawo głosić swoje poglądy ale nie rób z nich PRAWD OBJAWIONYCH bo wychodzisz na IGNORANTA. Slajder nie łowny, thrill nie łowny i jeszcze ta zardzewiała obrotówka - miałeś chłopie naprawdę cholernie ciężki dzionek <_< PZDRZanderix P.S. Dzięki za masaż brzusia, bom się dawno tak nie uhahał jak przy lekturze Twojego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 powiem ci prawde przynęta slider sprawdza sie na jeziorach na rzekach to jest istna lipa slider przynęta testowana na wodach skandynawi została okrzyknięta hitem w naszym kraju te przynęty w naszym kraju służą jako ozdoba w naszyh pudełkach tyle niech zrobią film w polskich realiach i pokażą skutecznosc przynęt w tedy zobaczymy tak jak hit boleniowy miało bycc cudo a okazało sie totalną żenadą poza wyglądaem to przynęta nie ma nic z boleniowego wabika wiem co mówie bo łowiem nie na takie lipy !!a w skandynawi zardzewiała obrotówa zrobi robote jak trzeba Marcinie,Tak Marcinie, sprawdza się i na jeziorach i na rzekach, gliniankach itd. Kwestia tylko umiejętnego posługiwania się przynętą a wielokrotnie się spotykałem z wielkimi gałami tych, którzy łowili na zardzewiałe obrotówki. W konkretnych warunkach można uznać slidera za przynętę numer 1. W innych łowi się na inne przynęty (a nie ciśnie ze slajdera) ale to kwestia doświadczenia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Panowie, Proponuję już zakończyć temat slidera, bo to jest wątek o wrocławskich sukcesach lub ich braku. Chcecie kontynuować swoje wywody to załóżcie sobie nowy wątek...Każda przynęta może się okazać łowna w specyficznych warunkach pod warunkiem, że ktoś wie, jak jej użyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Panowie, Proponuję już zakończyć temat slidera, bo to jest wątek o wrocławskich sukcesach lub ich braku. Chcecie kontynuować swoje wywody to załóżcie sobie nowy wątek... >>BĘDĘ PISAŁ TAM GDZIE MI SIĘ PODOBA - CHYBA ŻE ADMIN KARZĄCĄ RĘKĄ MI WYTNIE MOJE WYPOCINY <_< << Każda przynęta może się okazać łowna w specyficznych warunkach pod warunkiem, że ktoś wie, jak jej użyć. >>BRAK KONSEKWENCJI WOBEC POWYŻSZYCH TWOICH UWAG <_< << Pozdrawiam>> POZDRAWIAM << Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ja nie pisałem o konkretnej przynęcie tylko nawiązałem do waszego wywodu... Według mnie jest bez sensu. To tak jakby ktoś pisał 20 postów o tym, że przynęty miękkie są lepsze od twardych, casting lepszy od spinningu... Już wątek pstrągowy został tak przymulony wiosną, że się czytać nie dało... Zastanawia mnie tylko czemu dzieje się to zawsze w nawiązaniu do przynęt jednego producenta... To już mój ostatni OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ... Zastanawia mnie tylko czemu dzieje się to zawsze w nawiązaniu do przynęt jednego producenta... >>BO TAKA NASZA CECHA NARODOWA <_< << To już mój ostatni OT >> I MÓJ TORZE <_< << Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Spieszmy się czytać posty, tak szybko znikają Widać ze zima idzie, trole szukają miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 każdy ma prawo do swojego zdania czy ci sie to podoba czy nie komentować twojego posta nie będe bo to jest żenada jakich mało doswiadczony hee smiechu warte i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 nie ma co zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 każdy ma prawo do swojego zdania czy ci sie to podoba czy nie a i owszem. Wypada się tylko zgodzić, ale jak zamierzać wypisywać tu wszystkie głupoty, które Ci ślina na język przyniesie to sugeruję założyć oddzielny wątek, najlepiej w Offtopie lub poszukać forum, na którym znajdziesz więcej zrozumienia dla wyjątkowo nieskutecznych sliderow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mmh, A jak ma się Odra w okolicach Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Otóż to. dość! Chłopaki miastowi - bez urazy oczywiście. Jak tam nasza miejska i podmiejska Oderka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no wlasnie piszcie co sie dzieje.. ja juz prawie zdrowy i od poniedzialku zaczynam ostro łowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 witamnie będę powtarzał nie mówie ze jest zła przynęta bo łowiłem na nią w szwecji z dobrym skutkiem tylko chodzi mi o to ze w mych rejonach się nie sprawdziła . Napweno jak bym jechał do szwecji wzioł bym jerki ale umnie raczej przynęty zdobią pudełko chyba ze szczupaków nie ma ? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 powiem ci prawde przynęta slider sprawdza sie na jeziorach na rzekach to jest istna lipa slider przynęta testowana na wodach skandynawi została okrzyknięta hitem w naszym kraju te przynęty w naszym kraju służą jako ozdoba w naszyh pudełkach tyle niech zrobią film w polskich realiach i pokażą skutecznosc przynęt w tedy zobaczymy Marcin, może lepiej czytaj to co piszesz i wstawiasz na forum - nie będzie nieporozumień. Bo to co napisałeś teraz, ma się nijak do Twojej wypowiedzi sprzed kilku dni, a sprowokowałeś kilka ostrzejszych wypowiedzi może zupełnie niepotrzebnie. YO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 i co tam nad Oderka ? ja polowilem chwile ..tzn usiłowalem od strony redzina i tamtych okolic .. zawalone grunciarzo-miesiarzami.. dziadkami co łowią na trzy wedki czyli mozna powiedziec standard..dziwi mnie ,ze tych miesiarzo-wedkarzy ciagle przybywa myslalem ,ze zimno sie zrobi i bedzie spokoj.. co do ryb to jeszcze jak bylo ciemno to sandacze troche poskubaly ..ogolnie ryba jest to cieszy.. ale jak tylko przyjechali miesiarze i zaczeli drzec morde jeden do drugiego to sie zmylem.. moze w tygodniu cos bedzie dalo sie polapac.. a jak u Was ? pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Chmmmm pływałes na łódce za śluzą?? Ja równiez byłęm dzisiaj na rędzinie... ludzi jak na pielgrzymce. Złowiłem jednego małego okonia za sluzą koło 3 pala. No i byłem świadkiem połowu dwóch sandaczy na żywą płotke oraz wyciagania trupa... masaktryczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 to niezle to nie ja plywalem ,ale widzialem lodke heh trupa tez na zywa plotke zlapali ? a co do ludzi to masakra.. dawno tak duzo nie bylo.. jak w lecie nad morzem ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 mój kolega kiedys był na nocy i miał branie zacioł opró konkret swieci przy brzegu latarką i widzi babe na kiju rzuca sprzęcior i w nogi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ale co z opadu nie ? wypuscil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 lapał z gruntu rzucił wędke i poleciał do domu zadzwonił na police i zjawiła sie armia badawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Były zawody koła Astra o największą rybe. Koles wylosował stanowisko, poszedł, zszedł nad wode rozłożył się i zaczął łapać. Zauwazył, że przy brzegu w wodzie pływa jakas torba wiec kijem podciagnał no i dalej pisac nie trzeba...:/ okazało się że to jakis młody chłopak, miał rozpięty rozporek i rozwaloną głowe z tyłu... Strach na ryby jeździć. No ale rybka sie ruszyła i to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil A. Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Bylem dzisiaj od 15 do 21. Dwa brania, dwa pod nogami jeden sandacz okolo pol metra - nie zdazylem zaciac, a drugie nie wiem co to bylo Ogolnie nad woda cos sie dzialo. Lowilem na jednej ostrodze to 2 metry odemnie uklejki wyskakiwaly z wody jak z katapulty. Pewnie bolen chodzil. Obrzucilem caly rejon wahadlowka/obrotowka i guma ale nie udalo sie nic zlowic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi