pajo Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 U mnie wczoraj 4 z czego największy 64 ;/ Szału nie było.Nie słyszałem od nikogo o 70-80tkach...To ja się zgłoszę z jednym z czterech ze wczoraj i kilku nieudanych uderzeniach. Ten cieszy najbardziej bo PB . Przyłożony do wędki- zmierzony w domu + - 70. Ujęcie nienajlepsze ale rybka szybko wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dzisiaj pękłem ja, i na ryby nie pojechałem; deszcz pada.., i pada... Kiedy padać przestanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Niby w niedzielee dopiero Ale kto wie moze jutro sie poprawi Oby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dzisiaj pękłem ja, i na ryby nie pojechałem; deszcz pada.., i pada... Kiedy padać przestanie?Siedzę przy oknie jak dzieciak, który ma szlaban na jakiekolwiek wyjście. Też zadaje sobie to pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 A ja już w takim jestem wieku, wojnę przeżyłem, że się pogodą nie przejmuję... Wczoraj byłem, dwa szczupaki, jeden niezły a dzisiaj tylko jeden mikrusek. A luzik jaki nad wodą, wszędzie wolne, żadnych dymów, rozdartych dzieciarów. Psów jak na lekarstwo Wczoraj jednego spinningistę spotkałem. Zupełnie "nieprzemakalnego" bo nawet kaptura nie założył. Mówił, że od trzeciej jest a się zmierzchałoDzisiaj też dwóch widziałem ale na drugim brzegu więc nie wiem co i jak.Czyli co? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 .... pewnie można, tylko ciekaw jestem jak woda w rzece po tych deszczach wygląda. Jutro do południa miałem zamiar wybrać się nad Odrę, ale chyba się na pobliskim stawie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 No, sezon uważam za otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Pięknie Tomku, gratulacje! U mnie kawa z mlekiem płynie w Odrze i na dodatek przybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Tomek - ile cm miała ta rybeńka ? Bo nie wiem czy gratulować mocno czy tylko zwyczajnie .U mnie dziś na zero - kilka wyjść ale nawet bez dotknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 76 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajo Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 No, sezon uważam za otwarty. SAM_3585.JPGZawsze się zastanawiam i nie jest to złośliwe pytanie ale czy każdy kto robi takie foty nosi przy sobie statyw czy udaje się Wam znaleźć miejsce gdzie można dobrze ustawić aparat? Bo jeśłi statyw to dajcie proszę info jaki. Dziś na zero niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Statyw za ok 5 zł, w każdym elektro-molochu, ma giętkie trzy nóżki i ok 15cm. Kluczem do szybkiej, w miarę przyzwoitej foty jest jednak obrotowy panel LCD w aparacie i pilot - ryby najczęściej odpływają zaraz po włożeniu do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Ma ktoś jakąś alternatywę dla spienionych i brunatnych rzek? W Odrze, Ślęzy i Bystrzycy nie da się łowić, może ktoś zna jakieś odludzie pod Wrocławiem, gdzie można ryb poszukać? Wczoraj byłem na starorzeczu w lasku na Kozanowie, ale spławikowcy tak je obsiedli, że nie było się gdzie wkręcić ps. był ktoś kiedyś na starorzeczach w Miłoszynie (obok Wilkszyna)? Ponoć to wody PZW, kiedyś nawet zarybiane ..... ciekaw jestem opinii .... Edytowane 5 Maja 2013 przez bjpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 W rzece mało ryb i rzeka broni ich zawzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Bolek 66 cm w kawie z mlekiem, aczkolwiek jakby nieco się klarowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ryby jest i to sporo niestety nie chetnie atakuja ale kilkanaście wyjść,kilka ryb na brzegu i kilka spiętych jedyne słuszne lekarstwo to nie zniechęcać sie i nie tracić wiary w ryby no i może troszke ciszy bo stoją poł metra od brzegu w trawach i chaszczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Gratulacje dla @doktorka, który złowił i nie narzeka; ja też nie narzekam.., bo złowiłem. Jacuś - cal więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dziękuję, to poniekąd Tomku też Twoja zasługa, bo pokazałeś wczoraj że można No i mnie zdopingowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Mistrzowie Brawo.Za to lubię to forum - pozytywnie daje kopa i do tego pozytywne wieści się trafią podawane przez lepszych znawców wody " (...)ryby jest i to sporo (...)"Ja dziś w pracy ale piłka w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Z niedzieli. Miał być bolek wyszedł lolek. Bolki pewnie leczą dziąsła po długim weekendzie, bo bardzo ostrożne. Po za tym trawa, śmieci, trawa, ... itd Edytowane 7 Maja 2013 przez Dedo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 a fota, słaba bo z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Miła rybka. Brawo Dedo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 50+ 1ale tłusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,13870954,Ryby_uwiezione_w_kanale_czekaja_na_pomoc_wedkarzy.html#ixzz2Si7IW4ws#LokWrocTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 już na pewno się opiekuńczy ludzie znaleźli, żeby im pomóc.... wydostać się ,ale do zamrażareczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi