Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie wczoraj 4 z czego największy 64 ;/ Szału nie było.Nie słyszałem od nikogo o 70-80tkach...

To ja się zgłoszę z jednym z czterech ze wczoraj i kilku nieudanych uderzeniach. Ten cieszy najbardziej bo PB . Przyłożony do wędki- zmierzony w domu :) + - 70. Ujęcie nienajlepsze ale rybka szybko wróciła do wody.

post-49497-0-54862000-1367527390_thumb.jpg

A ja już w takim jestem wieku, wojnę przeżyłem, że się pogodą nie przejmuję...

Wczoraj byłem, dwa szczupaki, jeden niezły a dzisiaj tylko jeden mikrusek. A luzik jaki nad wodą, wszędzie wolne, żadnych dymów, rozdartych dzieciarów. Psów jak na lekarstwo :D

Wczoraj jednego spinningistę spotkałem. Zupełnie "nieprzemakalnego" bo nawet kaptura nie założył. Mówił, że od trzeciej jest a się zmierzchało

Dzisiaj też dwóch widziałem ale na drugim brzegu więc nie wiem co i jak.

Czyli co? Można? ;)

No, sezon uważam za otwarty.  ;)

attachicon.gifSAM_3585.JPG

Zawsze się zastanawiam i nie jest to złośliwe pytanie ale czy każdy kto robi takie foty nosi przy sobie statyw czy udaje się Wam znaleźć miejsce gdzie można dobrze ustawić aparat?  Bo jeśłi statyw to dajcie proszę info jaki. Dziś na zero niestety.

Ma ktoś jakąś alternatywę dla spienionych i brunatnych rzek? W Odrze, Ślęzy i Bystrzycy nie da się łowić, może ktoś zna jakieś odludzie pod Wrocławiem, gdzie można ryb poszukać? Wczoraj byłem na starorzeczu w lasku na Kozanowie, ale spławikowcy tak je obsiedli, że nie było się gdzie wkręcić :(

ps. był ktoś kiedyś na starorzeczach w Miłoszynie (obok Wilkszyna)? Ponoć to wody PZW, kiedyś nawet zarybiane ..... ciekaw jestem opinii ....

Edytowane przez bjpol