bongo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 piękna interwencja:) ale obawiam sie że rybka mogła mieć chwilowy przypływ ostatniej już energii:( po waleniu cegówką to chyba sam bym nie wstał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 brawo brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Sławku!Szacunek i gratulacje! Dzięki takim jak Ty jest szansa że w naszych wodach coś jeszcze będzie pływać oprócz larw komarów i śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No pełen szacun Sławku , i jeszcze musimy pogratulować połowów na następnych zawodach w Ścinawie, panu z plecakiem i wiaderkiem czerwonym- ciekawe czy mu smakowały klenie 40+ ,i okonie po 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 piękna interwencja:) ale obawiam sie że rybka mogła mieć chwilowy przypływ ostatniej już energii:( po waleniu cegówką to chyba sam bym nie wstał. oby nie, odpłynęła jakby była pełna sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Apropos noeuczciwych wedkarzy na powodziowce to wspólnie z kolega z tego forum widzieliśmy wędkarza zawodowca regularnie startujacego w gp.okręgu który pakuje do wora kilkadziesiat okoni i z 4-5 kleni smoków koło 50cm to nie przystoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No pełen szacun Sławku , i jeszcze musimy pogratulować połowów na następnych zawodach w Ścinawie, panu z plecakiem i wiaderkiem czerwonym- ciekawe czy mu smakowały klenie 40+ ,i okonie po 10cm A co to za Pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A co to za Pan?dzięki za chłodniczkę oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian B. Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wielki szacunek za postawę i interwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 dzięki za chłodniczkę oleju a proszę bardzo Oby na ryby pozwoliła często i bezawaryjnie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Slavo również przyłączam się do braw i szacunek. I życzę duuuużych ryb!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Slavo również przyłączam się podziękowań - oby i mi nie brakowało odwagi w podobnych sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Gratuluje.Koledze mojemu się nie udało na Warcie. W Konopnicy nad Wartą jakiemuś robalowi zapiał się sum. Taki koło 15kg. Gościu wytaszczył go i ciągnie do samochodu. Kupel ryczy na niego, żeby wpuścił bo okres ochronny i te sprawy. I co. Kupel robala szarpnął kolegę bo się gorąco zrobiło, kolega upadł na wędkę i 700zl poszło w złom. Poszarpali się po strzale było i do domu. Ryba w tym czasie pewnie już zdechła.Pamiętajcie, żeby wkraczać bez sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tia..... http://www.wroclaw.pzw.org.pl/wiadomosci/78147/60/uwaga_wedkarze__remont_wroclawskiego_wezla_wodnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 temat nam ucieka dzisiaj 6 takich sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Paweł, brawo; fajna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 temat nam ucieka dzisiaj 6 takich sztukDzisiaj sam łapałeś? Pilot w użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ładna fotka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 dzięki, dzięki uczę się nowego aparata, było dość pochmurno więc rewelki nie ma, ale za to na rybny okres trafiłem, byłem z rana obczajcie Sobie jak wyglądała woda w godzinach od 9 do 14 Gandi sam łowiłem, później pojawił się zaprzyjaźniony "dziadu" - kleniowy kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 dzięki, dzięki uczę się nowego aparata, było dość pochmurno więc rewelki nie ma, ale za to na rybny okres trafiłem, byłem z rana obczajcie Sobie jak wyglądała woda w godzinach od 9 do 14 Gandi sam łowiłem, później pojawił się zaprzyjaźniony "dziadu" - kleniowy kozak a gdzieś był jak nie tajemnica na PW , ja ostatno coś nie mam szczęścia, albo woda jak szmbo albo akurat bolki mają wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 sie nie pracuje - sie łowi kurna chata !! Graty Ziom !Ja 6 bolków to zobaczę u siebie może na cały sezon jak tak dalej pójdzie, hehe Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 temat nam ucieka dzisiaj 6 takich sztuk Jakie 6 Kolego?Bolenia po złowieniu trzeba uwolnić z kotwicy, a nie rzucać rybą do wody i 6 razy ją wyciągać Nieźle pokłułeś stadko rapciaków, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 temat nam ucieka dzisiaj 6 takich sztukJuż pilnują tarła uklei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Już pilnują tarła uklei?A owszem, nawet miałem okazję pooglądać jak sobie patrolują teren wokół stada. Nie atakowały tylko jak rekiny wokół pływały sobie dostojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) nie zauważyłem, żeby ukleja się tarła, na pewno się grupuje i na pewno jest patrolowana przez watahy bolenidziś 2 sztuki, jeden idealnie 65 cm, specjalne mierzony, drugi mniejszy i jeszcze jedna spora mamuśka zeszła po chwili walkifota w wątku boleniowym pozdr Edytowane 21 Maja 2013 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi